Відгуки покупців про Корм сухий Savory Medium Breed Fresh Turkey and Lamb ягня та індічка для собак середніх порід 12кг арт.30266

Код:  440199221
Оцінка користувачів 4.64/5
на основі 51 відгук
  • Олександра А***
    Відгук від покупця. Продавець: Nextzooshop. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 12 кг

Швидка доставка, все добре.

• Вікторія
    Відгук від покупця. Продавець: Tamarin Zoo. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 12 кг

При замовленні задали питання з приводу терміну придатності. Продавець відповів, що корм до 03.2027. Коли отримали виявилось, до 22.12.2026.

Недоліки:
    Продавець надав недостовірну інформацію
  • Юлія С***
    Відгук від покупця. Продавець: ZOOPRODAG. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 1 кг

Хороший корм. Только крупноват для мальтипу

• Тетяна М***
    Відгук від покупця. Продавець: PawsPalace. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 12 кг

Все добре купую цей корм завжди. Собака їсть з задоволенням. Рекомендую.

Переваги:
    Якість
  • Татьяна В***
    Відгук від покупця. Продавець: Doggy Dog. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 3 кг

Хороший корм, собаки едят с удовольствием.

Переваги:
    Качество
  • Сергій

Рекомендую звернути увагу на цей корм, якщо ви дбаєте про здоров'я та щастя свого чотирилапого друга.

• Наталія К***
    Відгук від покупця. Продавець: ZOOPRODAG. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 3 кг

Хороший корм, песику подобається

Переваги:
    Зручна застібка
  • Наталія К***
    Відгук від покупця. Продавець: ЕКСПЕРТПЕТ. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 3 кг

Песику сподобався, їсть з задоволенням

Переваги:
    Застібка
  • Тетяна М***

Швидка відправка, корм гарної якості. Мій пес їсть з задоволенням.

Переваги:
    Ціна,якість доставка безкоштовно
  • Максим Р***
    Відгук від покупця. Продавець: AngelZoo. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 12 кг
  • Максим Р***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 12 кг

...

Дякуємо, що обрали Savory!

• Олена Ч***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 3 кг

Класний корм!!!!!

Щиро дякуємо за відгук! Нехай кожен день з Savory буде святом смаку та задоволення для улюбленця!

• Стремилова Л***
    Відгук від покупця. Продавець: Tamarin Zoo. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 3 кг

Гарна ціна/якість.Швидко доставили.

Переваги:
    Ціна/якість
  • Тетяна Є***

Цілісність упакування порушена, щоб це приховати наліпили білі наклейки. На жаль, звернула на це увагу вже вдома.

• Микола

Дуже гарний корм. Наш хлопчик дуже задоволений!

Переваги:
    Клас холістік, підходить для французів
    Недоліки:
    Не виявили

Дуже дякуємо за фотофідбек! Нам неймовірно приємно знати, що Savory з індичкою та ягнятиною – саме те, що смакує вашому чарівному французику. Нехай щодня смакує з апетитом та радістю!

• Наталя В***

Гарний корм.

Дякуємо, що разом із Savory дбаєте про здоров’я й щастя свого улюбленця! Нехай смакує!

• Тетяна Ч***
    Відгук від покупця. Продавець: ZooLis. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 12 кг

Корм містить барвники. Не знаю чи тільки ця партія корму "підробка" чи продавець не знає, що пропонує покупцям. Собака їла корм (до речі, не перший раз такий купляємо, вперше у цього продавця) й десь за два тижні сіра борода собаки стала помаранчевою! Перейшли на такий самий корм для великих порід (інший продівець, інша упаковка, інший розмір гранул) все стало на свої місця! Добре що вчасно змінили, бо такі кольорові перевтілення не виправить навіть грумер!

Недоліки:
    Корм містить барвники
  • Вікторія

Файний корм, моя собаня їла в задоволення :)

• Владислав К***

Очень хороший корм. Нашему французскому бульдогу очень нравится.

Переваги:
    Упаковки на 12 кг хватает надолго.
    Недоліки:
    Цена.
  • Вова
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 1 кг

підійшов для білих собак. алергії не було. реомендовано зоонутріціологом.

Переваги:
    по складу підійшов
  • Олександра

Непоганий корм, гранули звичайного розміру, мае нормальний запах. Але моїм чау не зайшов.

• Кристина Н***

Француз полгода ест этот корм
    Выглядит чудесно
    Активная собака
    На днях приезжал ветеринар, проводил плановый осмотр, сказал, что собака употребляет всего в достаточном количестве
    Миксую ему гречневую кашу с этим кормом

Переваги:
    Цена-качество
    Недоліки:
    Пока не наблюдаю
  • Роман С***

Коли забрав корм не звернув увагу, але пакет був не герметичний, у собаки яка їсть все зʼявилась алергія на нього.

Переваги:
    Недоліки:
    Алергія
  • Мирослава А***

Зазвичай, коли замовляю корм саме в упаковці, то при першому відкритті упаковка, немає неприємного запаху. Він з'являється вже трошки пізніше, бо продукт окислюється (я так розумію цей процес)
    У випадку з цим кормом, купленим на цьому сайті, неприємний запах був одразу :(
    Проте песик їсть добре, розладів жкт не було.

Добрий день.

Дякуємо за ваш відгук і увагу до якості нашої продукції. Ми розуміємо вашу стурбованість і хочемо пояснити, що у разі натуральних кормів може виникати невеликий запах через природні процеси окислення, особливо якщо продукт зберігається протягом певного часу після відкриття упаковки.

Водночас ми приймаємо зауваження щодо того, що неприємний запах був присутній вже при першому відкритті упаковки. Це не є нормою, і ми будемо уважно перевіряти цей товар на наявність будь-яких відхилень.

Раді чути, що ваш песик їсть корм без проблем і не має розладів ШКТ. Ми завжди прагнемо забезпечити високу якість і безпеку нашої продукції, тому ваше зауваження є дуже важливим для нас.

• Сергій Г***

Замовив корм (цей товар) з розетки тому що сама розетка була як продавець, що додає впевненності в оригінальності. Це була моя помилка яка могла привести до фатальних наслідків для моєї собаки. В мене бордер коллі, здоровий пес під 20 кг, 2 роки. Останній рік їсть тільки Savory Medium Breed, ніколи не було проблем, до замовлення цього товару. Через тиждень зʼявився алергічний дерматит біля очей, ще через тиждень все його тіло покрилось екземами. Два варіанти - або розетка відверто продає паль, розпаюючи пакети з кормом і заміняючи оригінальний корм на підробку, або це робиться ще до того як розетка отримує ці товари на склади. Я написав всьому ланцюгу постачання від оригінального заводу VAFO PRAHA, до Сузірʼя Дістрібушн (посилання) які є імпортерами корму.

Переваги:
    Якщо ви не хочете вбити свою собаку - обходьте цей товар
    Недоліки:
    Ледве не вбив мою собаку

Доброго дня! Дякуємо за звернення. Запевняємо Вас, що у нас в продажу тільки оригінальна продукція.

• Максим Т***

Мутная тема конечно, срок годности вышел, или неправильное хранение. Не исключаю что и подделка конечно, но может производитель сам по себе испортился?

Сергію, доброго дня!

Ми отримали Ваше звернення та вже працюємо з ним.

Нам щиро шкода, що Ви і Грейсон проживаєте цей досвід. Наголошуємо, що команди компаній Вафо, Сейворі, Сузір`я та Розетка - відкриті до діалогу та підтримки.

Ветеринарний сертифікат, який підтверджує, що партія № DR240821СВ є оригінальною та була виготовлена відповідно до стандартів надісланий на Вашу пошту.

Наші подальші дії це розібратись у можливих причинах таких наслідків. Для цього нам потрібні деякі деталі, які ми уточнили в листі.

Проте, якими б не були обставини, ми поруч і готові підтримати Вас та Вашого улюбленця.

Залишаємося на зв'язку!

• Микола Л***

Для французького бульдога дуже класний корм. Вже практично рік на ньому, песик їсть із задоволенням!!!

• Роман П***

Собаки споживають корм із задоволенням. Пробували Josera, Brit care - не підійшли, були проблеми з метеоризмом та "стулом". Зараз усе нормалізувалося.

Переваги:
    Собачкам подобається, позитивно впливає на травлення.
    Недоліки:
    Мабуть немає. Хіба що можна було б мішок по 15 кг фасувати.
  • Константин К***

Топ

• Родион Т***
    Відгук від покупця. Продавець: ShopNemo. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 12 кг

Уже страна производитель Украина, верно?

• Элина К***

Рекомендую

• Григорий Б***
    Відгук від покупця. Продавець: Tamarin Zoo. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 1 кг

В этом корме витамин больше, чем в рационе у человека. У собаки перестал запах из пасти вонючий идти. И кушает с удовольствием.gg

Переваги:
    Много витаминов
    Недоліки:
    Дорого
  • Денеко О***

1 в 1, як в описі та на фото

• Микола Л***

Французький бульдог 1рік . впродовж 3 місяців кормимо цим кормом, собака задоволений, ми також, їсть з великим бажанням , алергії немає, "стул" після корму в нормі. Дуже раджу!

Переваги:
    Якісний корм
    Недоліки:
    швидко закінчується
  • Валентин

Один з найкращих кормів, завжди беремо. Рекомендуємо

Переваги:
    Хороший склад, собака вплітає за обидві щоки
    Недоліки:
    Відсутні
  • Валерія

Дуже швидка доставка і гарна ціна. Товаром і обслуговуванням дуже задоволена.

Переваги:
    Якість. Оперативність.
    Недоліки:
    Немає.
  • Роман П***

Собакам подобається

Недоліки:
    Малий мішок, краще б на 15 кг