- Анна А***Відгук від покупця. Продавець: StarLight. Колір: Жовтий
Класна сушка, сушить добре, зручні петлі, можна всунути в дитяче взуття. Замовляла різні кольори, а прийшла однакові, та то несуттєво)
- Сергій Б***Відгук від покупця. Продавець: StarLight. Колір: Жовтий
Працює. Цього досить ,щоб вказати на куплений предмет як той ,що рекомендую з свого боку
- Надія Г***Відгук від покупця. Продавець: StarLight. Колір: Жовтий
Чудово! Сушарки швидко висушують взуття! Нарікань немає.
- Сергій Т***Відгук від покупця. Продавець: StarLight. Колір: Жовтий
Замовляв жовті AVA, a прийшли чорні no name!
Жахливий різкий запах дешевого китайського пластику чи то резини, да такий що руки навіть після миття з милом смердять цим запахом пластика!- Переваги:
- Недоліки:
- Жах
- Продавець StarLight
Доброго дня! Дякуємо за зворотній зв'язок та приносимо вибачення за незручності через пересорт товару на складі.
- КатеринаВідгук від покупця. Продавець: StarLight. Колір: Червоний
Товар отримали зовсім інший ( фірма, колір), також сушарки не працюють, повернення
- Недоліки:
- Не той товар, не працює
- Продавець StarLight
Дякуємо Вам за зворотній зв'язок, Катерино, та вибачаємось за незручності через пересорт товару на складі. Питання було вирішено шляхом поверненну товару із поверненням повної суми за замовлення.
- Олександр В***Відгук від покупця. Продавець: StarLight. Колір: Червоний
Зробив повний ОГЛЯД даних сушилок, вказав нюанси при їх використанні.
"Вскрив" попередні сушилки, які вже вийшли з ладу, для розуміння, а з чого вони складаються :)
Подвитись все це можна за посиланням нижче.- Переваги:
- Швидко нагріваються, дуже зручні в користуванні.
- Недоліки:
- Поки що не виявив, подивимось як будуть працювати (попередні подібні пропрацювали 6-7 років!)
- Продавець StarLight
- Александр К***Відгук від покупця. Продавець: StarLight. Колір: Червоний
Все добре працює, всім задоволений!
- ІринаВідгук від покупця. Продавець: StarLight. Колір: Червоний
Швидко прийшла.
Встигла затестити тільки нагрівання, бо надіслала військовим. Доволі швидко нагрівається. Сподіваюся, довго пропрацює- Переваги:
- Швидко нагрівається
- Тимофій Л***Відгук від покупця. Продавець: StarLight. Колір: Синій
Чудові сушарки за 'недорого'
Працюють без нарікань- Продавець StarLight
- Валерия К***Відгук від покупця. Продавець: StarLight. Колір: Червоний
Виконує всі зазначені функції
- Переваги:
- Відповідає опису. Сушать взуття досить швидко
- Ширина М***Відгук від покупця. Продавець: StarLight. Колір: Жовтий
Нормально сушарка
- Переваги:
- Выполняет функции, сушит хорошо
- Недоліки:
- Отсутствуют
- Продавець StarLight
- Кулакова Е***Відгук від покупця. Продавець: StarLight. Колір: Червоний
Все поки працює, придбала місяць тому
- Переваги:
- Гріється швидко, гарно просушує взуття
- Евгений Д***Відгук від покупця. Продавець: StarLight. Колір: Червоний
Свою основну функцію виконує. На відміну від деяких інших має стандартну "вилку".
- АндрійВідгук від покупця. Продавець: StarLight. Колір: Червоний
Супер сушарка. Оперативно відправили
- Переваги:
- Працює відмінно без зауважень. Зі своєю функціє справляється на відмінно
- Недоліки:
- В ході користування не виявлено
- Продавець StarLight
- Вікторія Б***Відгук від покупця. Продавець: StarLight. Колір: Жовтий
Все працює чудово, запаху від сушарки немає.
- Станислав П***Відгук від покупця. Продавець: StarLight. Колір: Жовтий
Продавця та товар не рекомендую.
- Переваги:
- Непрацюе
- Недоліки:
- Пишут що звяжуться для вирішення проблеми, брехня. Просто відписка.
- Продавець StarLight
Доброго Вам вечора! Вибачаємось за затримки у зворотньому зв'язку. Очікуйте, з Вами зв'яжеться наш сервісний менеджер та Вам буде відправлена заміна товару за наш рахунок, обо проведено повернення повної суми о замовленню!
- Станислав П***Відгук від покупця. Продавець: StarLight. Колір: Жовтий
Не рекомендую. Товар прийшов в неробочому стані.
- Переваги:
- Нерекомендую
- Недоліки:
- Не гріе.
- Продавець StarLight
Доброго Вам дня, Станіслав! Ми вибачаємось перед Вами за незручності через брак товару. З Вами зв‘яжеться наш сервісний менеджер щодо вирішення даного питання та відправки Вами заміни товару за наш рахунок. Будь ласка, очікуйте.
- Андрій Б***Відгук від покупця. Продавець: StarLight. Колір: Жовтий
Рекомендую
- Продавець StarLight
Андрій, ми дякуємо Вам за вибір нашого магазину! Завжди раді надати якісний товар та швидку доставку! Слава Україні!!!
- Світлана Є***Відгук від покупця. Продавець: StarLight. Колір: Жовтий
Очень расстроена покупкой!!! Посылка шла неделю, хотя обычно это занимает пару дней, и гуляла бы она дальше,если бы я не стала узнавать о ее местонахождении! Моя ошибка, что я ее не проверила в Розетке,- понадеялась на то, что она оплачена полностью сразу и придет в полном объеме... Но с двух заказанных мною электросушилок в коробке от новой почты оказалась одна!!! Кто в этом виноват, я не знаю, но одна сушка за 438 грн это чересчур!
- Недоліки:
- Вместо двух получила одну(((
- Продавець StarLight
Доброго Вам вечора, Світлана! Вибачаємось за незручності. Інформація буде перевірена та після з Вами зв'яжеться наш сервісний менеджер щодо вирішення цього питання.
- Світлана Є***
Вопрос с недовозом решен; продавцу большое спасибо!, - с Вами можно сотрудничать!)
- Александр Ф***Відгук від покупця. Продавець: StarLight. Колір: Жовтий
Гарна сушарка, дякую, мені сподобалась.
- Переваги:
- Компактна, добре сушіть.
- Продавець StarLight
Олександр, ми дякуємо Вам за вибір нашого магазину! Завжди раді надати якісний товар та швидку доставку! Слава Україні!!!
- Городничая М***Відгук від покупця. Продавець: StarLight. Колір: Жовтий
Хорошая сушка для обуви
- Продавець StarLight
Марино, ми дякуємо Вам за вибір нашого магазину! Завжди раді надати якісний товар та швидку доставку! Слава Україні!!!