- Самсон В***Відгук від покупця. Продавець: StarLight
This is a great shopping experience, the product is very good and practical.
- Продавець StarLight
We thank you for choosing our store! We are always happy to provide quality goods and fast delivery! Glory to Ukraine!!!
- Лариса Л***Відгук від покупця. Продавець: StarLight
за таку ціну жахлива якість. дуже тонкий метал, після відкриття третьої пляшки погнулись ручки і виявився непридатним. Не рекомендую
- Переваги:
- Недоліки:
- Тонкий метал, не виконує свою функцію
- Продавець StarLight
Дякуємо Вам за зворотній зв'язок, Ларисо, та приносимо вибачення за незручності через брак товару заводсього характеру.
- Александр П***Відгук від покупця. Продавець: StarLight
Все чудово
- Анастасія Ч***Відгук від покупця. Продавець: StarLight
Жахливий гаджет.
З першого разу були проблеми з "вкручуванням" в корок. Не зрозуміло в яку сторону вертіти - сестрі вдавалося проти годинникової, мені навпаки за. Метал дуже тонкий - в дівчачих руках гнеться від мінімального прикладання сили. Після відкорковування близько 10ти пляшок відвалилася одна зі сторін (на фото) , інша тримається на волосині. Повелися на ціну, але якість на 0, не рекомендую. За місяць часу від купівлі іде у смітник. У період повномаштабки вважаю себе шалено ошуканою, адже нині коркотяг є незамінним гаджетом в усіх домівках, де бракує чоловіків!- Переваги:
- Недоліки:
- Якість, метал, механізм
- Продавець StarLight
Дякуємо за зворотній зв'язок та приносимо вибачення за незручності.
- Ольга К***Відгук від покупця. Продавець: StarLight
Отличное качество
- Переваги:
- Всё отлично
- Анна Т***Відгук від покупця. Продавець: StarLight
Сломался во время 3го использования
- Недоліки:
- Цена не соответствует качеству, хрупкий материал
- Продавець StarLight
Дякуємо за зворотній зв'язок та вибачаємось за незручності
- Анастасія С***Відгук від покупця. Продавець: StarLight
Чудовий штопор, зі своєю задачею справляється на відмінно!
- Переваги:
- Ціна, якість, функціональність
- Любов К***Відгук від покупця. Продавець: StarLight
Працює добре
- Переваги:
- Хороший штопор
- Продавець StarLight
- Сергій Р***Відгук від покупця. Продавець: StarLight
Дешевий китайський штопор, ще й не працюючий.
- Переваги:
- Недоліки:
- Не працює, на дотик дуже хліпенький
- Сергій Р***
Продавець зв'язався та повернув гроші, можливо мені попався бракований екземпляр
- Продавець StarLight
Дякуємо Вам за зворотній зв'язок та ще раз приносимо вибачення за незручності.
- Аліна Г***Відгук від покупця. Продавець: StarLight
Топовий штопор.
- Мария Ф***Відгук від покупця. Продавець: StarLight
Гарний штопор, замовила одразу два, прийшли швидко, робочі, якість гарна, відкорковують добре!