Відгуки покупців про Туристичний намет для кемпінгу 2 місцевий 210х180х135 см вітрозахисний кемпінговий намет двошаровий з двома входами та вентиляцією салатовий
- Ірина Р***Відгук від покупця. Продавець: SmatX. Колір: Салатовий
Проста та якісна палатка, ніяких зусиль не прикладала при встановленні. Дуже задоволена та рекомендую!
- Продавець SmatX
Дякуємо за відгук! Нам дуже приємно, що товар Вам сподобався. Бажаємо приємного користування!
- Андрій Д***Відгук від покупця. Продавець: SmatX. Колір: Салатовий
Гарний та якісний товар! Все відповідає очікуванням!
- Александр А***
На какой рост подходит? У вас лично, какой?
- Галина І***Відгук від покупця. Продавець: SmatX. Колір: Салатовий
Чудовий якісний намет! Ніяких нарікань. Рекомендуємо)
- Наталія Н***Відгук від покупця. Продавець: SmatX. Колір: Бежевий
Все супер
- Продавець SmatX
Дякуємо за ваш відгук! Нам дуже приємно, що ви залишилися задоволені покупкою!)
- Маргарита Ф***Відгук від покупця. Продавець: SmatX. Колір: Бежевий
Дуже великий намет
Для пішого походу буде заважкий, але загалом дуже крутий! Легко складається і розкладається- Переваги:
- Великий і легкий в складанні
- Недоліки:
- Важкий по вазі
- Продавець SmatX
Щиро вдячні Вам за відгук! Будемо раді Вас бачити знову в нашому інтернет-магазині!
- Олена Н***Відгук від покупця. Продавець: SmatX. Колір: Бежевий
Палатка надійшла цілою та неушкодженою, в комплекті йшли 10 кілочків та 6 натяжок, також був приємний бонус у вигляді мангалу Палатка зручна, не знаю як буде трьом людям в ній, але вдвох точно буде комфортно.
- Переваги:
- Швидко розкладається та складається
- Недоліки:
- Вікторія Є***Відгук від покупця. Продавець: SmatX. Колір: Бежевий
Швидко та зручно розкладається!! Компактна, зі складанням теж не було проблем!! Мангал в подарунок - приємно, ще не тестила