Картка Rozetka

• Відгуки про товар продавця UKV-Mart
  • Надія М***
    Відгук від покупця. Продавець: UKV-Mart. Колір: Бірюзовий
    • Загальне враження

• Рекомендуєте даний товар?

• Відповідність фото

Не рекомендую! Не збережете речі навіть від незначного дощу.

Переваги:
    Дешево
    Недоліки:
    Сумка приїхала з плямами. Матеріал промокає від першої краплі.
    • Відповідність вказаним розмірам

Відповідає

• Тамара С***
    Відгук від покупця. Продавець: Kanary. Колір: Чорний

на фото сумка мне понравилась очень понравилась.
    1.можно повесить на ручку чемодана
    2. слаживается в кошелек , я так поняла по фото.
    3. хорошо что носить можно повесив на плечо.

деньги на ветер.
    НЕ РЕКОМЕНДУЮ

Переваги:
    можно фиксировать на ручке чемодана.
    Недоліки:
    НЕ СООТВЕТСТВУЕТ фото.
    Шили её где то в подвале не легально (судя по пошиву).
    Ручки пришитые криво , но меня не это расстроило , расстроило очень что ручки короткие , на плечо её уже не повесишь.
  • Татьяна Л***
    Відгук від покупця. Продавець: Kanary. Колір: Салатовий

Быстро и качественно

• Ганна В***

Все супер

• Наталия Л***
    Відгук від покупця. Продавець: Kanary. Колір: Бордовий

Кривенька та невеличка авоська. Гроші на вітер, тільки з-за ціни не стала морочитися із поверненням.

Переваги:
    Недоліки:
    Якість пошиву, розмір, щільність матеріалу.
    • Продавець  Kanary

Добрий день. Нам дуже прикро, що Ви залишилися незадоволені придбаним товаром, але хочемо дати розгорнуту відповідь на Ваш відгук. 1. Якість пошиву. Дана сумка є продуктом масмаркету по дуже демократичній ціні і відповідно якість виконання стандартна, потокова, фабрична, звісно ж це не індивідуальний пошив. 2. Розмір. Розмір сумки вказаний в описі товару і у Вас була можливість визначитися підходить Вам чи ні. Вважаємо, що зауваження з приводу розміру сумки недоречні. 3. Щільність матеріалу. Це компактна, складана сумка, яка виготовлена із тонкого, але достатньо міцного матеріалу. За умови виготовлення її з більш щільного матеріалу, складання у такі малі розміри було б просто неможливе.
      Ми вважаємо, що товар повністю відповідає опису та ціні, але якщо Вам він категорично не підходить, можемо виконати повернення за умови збереження упаковки та товарного вигляду.

• Наталия Л***

Дякую за розгорнуту відповідь, але на то і є відгуки- особисті враження покупців про товар і мій був саме про це. Хоча Ви і самі про якість написали краще за мене, додати нічого. За повернення вже писала- за дану ціну не буду навіть намагатися, дякую.

• Ірина
    Відгук від покупця. Продавець: Kanary. Колір: Рожевий

Сумочка з тонкої тканини, гарної якості, зручно кріпиться на ручку валізи. Пережила в якості ручного багажу декілька довгих автобусних рейсів та авіаперельотів, зараз регулярно використовую її в недовгих подорожах - все ціле, жоден шов не розійшовся, переться легко.

Переваги:
    Ціна та якість
    Недоліки:
    Тканина затонка, тому треба бути обережним з потраплянням води на сумку.
  • Аліна М***
    Відгук від покупця. Продавець: Kanary. Колір: Бордовий

Дякую, гарна сумка для подорожей!

• Леся С***
    Відгук від покупця. Продавець: Kanary. Колір: Чорний

Сумка доволі якісно зроблена, враховуючи ціну, взагалі не очікувала. Тканина не дуже цупка, якісь важкі речі не покладеш, але для речей саме те, що потрібно. Підійде для походів в зал, басейн та подорожей. Плюс в тому, що є кріплення на ручку валізи

• Светлана
    Відгук від покупця. Продавець: Kanary. Колір: Бордовий

Замовляла наложкою, бо почитавши відгуки було не дуже зрозуміло. Продавець зв'язався через декілька хвилин. Відправка була в той же день.
    Мої висновки: на свою ціну досить непогана сумка. Ідеальний розмір, і не надто велика, і не дуже мала. Поміститься достатньо необхідних речей.
    Так, не дуже щільна, але доволі міцна. Якщо пхати цегли, то не витримає, а от для подорожів або в спортзал в самий раз.
    Мені сподобалась.

Переваги:
    На свою ціну доволі гарна
    Недоліки:
    поки не знайшла
  • Тетяна Б***
    Відгук від покупця. Продавець: Kanary. Колір: Салатовий

Досить непогана якість .на перший погляд маленька але досить в містка

Переваги:
    Зручна, легка
    Недоліки:
    Могла бути трішки цупкішою
  • Каріна Б***
    Відгук від покупця. Продавець: Kanary. Колір: Синій

Сумка пришла с дырочкой. На новой почте не открыла, а потом сюрприз был.

• Продавець  Kanary

Добрий день. Судячи з Ваших слів в телефонній розмові це був заводський брак, так я к Ви сказали, що розійшовся шов. Фото від Вас ми так і не дочекались, для того щоб зробити обмін. Дякуємо за відгук, перевіряйте, будь ласка, у майбутньому все на пошті, бо після того як Ви забрали замовлення ніяких гарантій, що товар був пошкоджений не Вами, нажаль, немає. Ми зі своєї сторони перед відправкою все перевіряємо і впевнені в якості своєї продукції.