Відгуки покупців про Бездротова Bluetooth гарнітура New Bee LC-B45 із шумозаглушенням і подвійним мікрофоном, чорна (87148187)
- ТатьянаВідгук від покупця. Продавець: Disero. Колір: White
Спустя 2 месяца работы перестал работать микрофон...
- Недоліки:
- Не работает микрофон
- Вадим В***Відгук від покупця. Продавець: sMall. Колір: Black
Спасибо огромное поставщику!Все вовремя и красиво упаковано.Гарнитура на ура.Солидно смотрится,звук хорош как и у меня так и у собеседника.Система шумоподавления работает отлично.Мягкая ненавязчивая душка,удобная амбюшуры( из трёх).Акум держался у меня четыре дня постоянного использования.Пишу отзыв для тех кто выбирает качество за свои деньги.Сам долго выбирал после Jabra(цена на них очень кусается).
- Переваги:
- Звук, дизайн,аккумулятор,цена
- Недоліки:
- Пока не обнаружил
- Владислав К***Відгук від покупця. Продавець: sMall. Колір: Black
Всё супер, так как я работаю в охране, и мне нужно, чтобы гарнитура поддерживала два телефона, один из них рабочий. Заряд держит 4 суток, чтобы вы понимали: рабочий день у меня начинается в 7:00 и заканчивается в 24:00, и всё это время наушник работает с двумя телефонами. Кроме того, заряд держит 4 суток, притом что я сижу на камерах, смотрю фильмы, играю в игры и слушаю музыку.
- Переваги:
- Работает долго, и меня хорошо слышно.
- Вадим Ч***Відгук від покупця. Продавець: sMall. Колір: Black
Перша моя гарнітура, користуюсь тільки день, поки що все влаштовує, я чую, мене чують, звук чистий без зайвого шуму, надіюсь мені як водію буде норм, в подальшому буде видно
- Переваги:
- Звук, мікрофон, автономність
- Недоліки:
- Місце для заряджання зверху
- ОлександрВідгук від покупця. Продавець: sMall. Колір: Black
Співрозмовник чує добре, я також. Заряд тримає добре. За день звик до нього. Не розумію чому немає заглушки на вході для зарядки. Коли гарнітура на вусі, вхід для зарядки зверху і крапля води може легко туди потрапити.
- Недоліки:
- Немає заглушки.
- александр к***Продавець: sMall. Колір: Black
Несколько лет назад приобрел хорошую гарнитуру известного производителя , по истечению некоторого времени она начала барахлить , встал вопрос о новой . Тот производитель ушел с нашего рынка , начался поиск . Время идет , ничего подобного не могу подобрать , так как уже пользовался хорошим прибором , и могу сравнивать . Потихоньку начал смирятся с тем что есть на рынке . И вот на рынке появилась блютуз-гарнитура LC-B45 . Заявленные параметры вызвали некоторые сомнения , начал более подробно интересоваться , решил брать . Взял две штуки , одну себе , другую товарищу ( у него до этого не было ) , довольны оба . То есть я даю отзыв о двух одинаковых приборах , и выражаю мнение двух людей , опытного и первопользователя , довольные оба .
- Переваги:
- заявленные параметры соответствуют действительности
- Недоліки:
- за 14 дней не обнаружил
- Продавець sMall
Спасибо за информативный отзыв!
- Ярослав Д***Відгук від покупця. Продавець: sMall. Колір: Black
Опис відповідає дійсності.
- Костянтин Ф***Відгук від покупця. Продавець: sMall. Колір: Black
Очень удобный , не выпадает с уха даже без дужки. Круто поглащает все шумы. Русская озвучка -тоже большой плюс.Рекомендую!
- Переваги:
- Поглащает все шумы
- Валерія Ж***Відгук від покупця. Продавець: sMall. Колір: Black
Користуюсь гарнітурою вже біля півроку. Як тільки купила гарнітуру, впустила її у воду так, що та аж пірнула на кілька секунд. Але за добу у рисі волога витягнулась й надалі гарнітура працювала без нарікань. Тож, навіть без вологозахисту, гарнітура впоралася. І надалі мені було всіх гарно чутно, й мене було добре чутно усім.
В комплекті є 2 запасні дужки на вухо. Одна з них тонка. Для тих, хто любить не відчувати на вусі зайвого. Також у комплекті є 3 запасні насадки на динамік, але я поки що користуюсь рідною, вона ще в гарному стані. Доречі, "петля" на насадки на динамік допомагає зручніше зафіксувати гарнітуру в вусі й майже не відчувається, при цьому додає спокою, що прилад не випаде з вуха.
Батарея тримає біля тиждня у режимі розмов. Досить частих та довгих. Якщо ще відео, музику, фільми тощо слухати через гарнітуру годинами, то може вистачити заряду на 2-3 дні. Залежно від того на скільки довго гарнітура працює безперервно.
А загалом, дуже гарна гарнітура за свої гроші.- Переваги:
- Легка, зручно сидить на вусі, довго тримає заряд, ціна.
- Недоліки:
- Немає вологозахисту.
- Продавець sMall
Чудово) Дякую за відгук)
- Антон Ч***Відгук від покупця. Продавець: sMall. Колір: Black
Користуюсь час від часу поки норм!!!!!дуже зручне кріплення за вухо м'який тримач резина !!! Це і зручно і не хвилюєшся що зламаєш !!!!і гарнітура і запаска все дуже зручно зберігати в чохлі !!!!
- Переваги:
- Якість ціна
- Недоліки:
- Поки не виявив
- Анастасія Я***Відгук від покупця. Продавець: sMall. Колір: Black
Все супер працює!
Добре чути.
Нарікань немає- Недоліки:
- Александр Х***Відгук від покупця. Продавець: sMall. Колір: Black
Хорошо работает, главное заряд долго держит.
- Переваги:
- Батарея.
- Недоліки:
- Нет.
- Александр Б***Відгук від покупця. Продавець: sMall. Колір: Black
За свои деньги,вообще топчик!!! Слышно отлично и мне и меня. Шумоподавление на уровне,плюс долго держит заряд. До этого была жабра,на порядок дороже,в сравнении с этой гарнитурой,полный шлак!
- Переваги:
- Цена,батарея,качество звука.
- Недоліки:
- Иногда на долю секунды,при прослушивании музыки или видео,пропадает звук,но не критично. Такая тема на всех гарнитурах,которыми я пользовался.
- Андрей М***Відгук від покупця. Продавець: sMall. Колір: Black
Все просто супер. Получил через Розетку. Дома подзарядил, подключил и всё Ок. Слышимасть мне кажется лучше чем через телефон. Телефон дома я на улице, при разговоре с людьми никто и не понял, что говорю не с телефона.
- Переваги:
- Все, особенно звук.
- Недоліки:
- Пока все Ок.
- Позднякова В***Відгук від покупця. Продавець: sMall. Колір: Black
Очень удобный наушник. Брала для работы для разговоров по телефону. Слышимость хорошая Как у меня так и у собеседника наушник лёгкий не раздражает ушную раковину. Долго держит зарядку
- Переваги:
- Хорошая слышимость долго держит зарядку. Чехол.
- Алена Г***Відгук від покупця. Продавець: sMall. Колір: Black
Чоловік задоволений,заряду хватило більше ніж на тиждень. Перші декілька днів боліло вухо,але згодом пройшло.
- Олег О***Відгук від покупця. Продавець: sMall. Колір: Black
Нормальна гарнітура за свої кошти.
- Переваги:
- За три дні користування в машині претензій не виникло, мене чують нормально, і я теж.
- Недоліки:
- Не помітив, поки
- Руслан М***Відгук від покупця. Продавець: sMall. Колір: Black
Доставили быстро ,даже бируши в подарок )))Ответе по поводу защиту от влаги ,гнезда под зарядку.
- Переваги:
- Гарнитура классная, по расстоянию 20 метров. Время работы после полной зарядки не проверял.Голос девушки готовый ко " ВСЕМ Спариванием" , прикольно.
- Недоліки:
- У меня была JABRA ,так у той была заглука на гнезде подзарядки. У этой модели оно с вверху. Во время дождя возможное попаданием влаги. Или кто работает с влагой ,как я. Мою кондиионеры. Если есть какая то защита подскажите ?
- Продавець sMall
Ця гарнітура має IPX-1 - захист від крапель води, що вертикально падають.
- АлександрВідгук від покупця. Продавець: sMall. Колір: Black
Покупал папе на подарок. Работает в дальнобое на фуре. Для такой профессии подходит отлично. Шумоподавление хорошее, заряд держит долго. Пользуется уже почти 3 месяца ежедневно. Продавец порядочный, отвечает быстро и помог подобрать нужный товар. Рекомендую.
Также покупал предыдущую версию этой гарнитуры у этого продавца. Лучше переплатить и купить эту.- Переваги:
- Заряд, шумоподавление, микрофон, хорошо держится на ухе
- Недоліки:
- За три месяца использования - не выявлено
- Ірина М***Відгук від покупця. Продавець: sMall. Колір: Black
Купила на подарунок. Чоловік в захваті, якість зв'язку відмінна. В наборі великий вибір деталей, можна підлаштувати під любе вухо. Продавці класні, все порадили і пояснили. Відправили одразу.
- Наталья Ш***Відгук від покупця. Продавець: sMall. Колір: Black
Довгий заряд батареї
- Переваги:
- Гарнітура якісна, чітке звучання та гарне шумопоглинання
- Анжела И***Відгук від покупця. Продавець: sMall. Колір: Black
Всё отлично
- Остапенко О***Відгук від покупця. Продавець: sMall. Колір: Black
отримав гарнітуру, дуже довго вибирав після Плантроніксу, звук хороший, якісний гучний, з двома телефонами працює, рівень заряду показує та довго держить, підтримує потоковий звук, розмовляє російскою, можна замовити що б англійською. хороший набір амбюшур, підібрав оптимальний варіант для себе. єдине чого не вистачає на відміну від плантроніксів - при увімкнені не каже скільки залишилось заряду. але каже коли далеко від телефону пішов, і коли підійшов, що запобігає забування телефону в офісі. в цілому задоволений.
- Переваги:
- ціна, якість, функції
- Недоліки:
- немає.
- Сергій Р***Відгук від покупця. Продавець: sMall. Колір: Black
У порівнянні з гарнітурою від Jabra цей блютуз працює краще.
- Переваги:
- Хороша якість, багато зручних елементів у комплекті, чудовий звук та мікрофон, батарея добре тримає заряд
- Георгий Л***Відгук від покупця. Продавець: sMall. Колір: Black
Мой сценарий использования: ответы на звонки ( меня слышно отлично) , прослушивания аудиокниг ( голос декламатора разборчив). Доставлено оперативно. Рекомендую.
- Анастасія Я***
Добрий день. Підскажіть будь ласка яка якість звуку Добре чути вас і Ви?
- ВалерійВідгук від покупця. Продавець: sMall. Колір: Black
Пройшло більше року як користуюсь цією гарнітурою. Я в захваті. В захваті не від глибини звуку чи чутливості мікрофону а від зручності користування.Я просто не відчуваю цю гарнітуру- вона частина мене.Мене пізнавати стали не за обличчям а за цією гарнітурою.Так сталось, що в черговий раз забув про її існування і , переодіваючись, забув про неї; вона впала на дерев'яну підлогу з висоти мого зросту і на цьому все((. Але це моя провина.Те що вона пережила це було закономірно. До речі, на відкритому просторі радіус прийому сигналу ніяких не 15 метрів а більше 50 метрів! Але це тільки в прямій видимості і на прийом сигналу. Цей пристрій не для поціновувачів " глибоких та чистих" звуків. Це для "надів і забув". Єдиний мінус - немає ніякого світлового чи звукового маячка , коли загубив цю річ.Особливо на природі. Це печаль. Коли зламався мій перший , я спробував знайти альтернативу. Не знайшов. Або заушна дужка не має таких регулювань, або корпус з мікрофоном в три рази більший , що не є добре.Навіть у виробів в рази дорожче. Щодо акумулятора. Я не знаю багато це чи ні але бувало годин 10 слухав аудіокниги і це був не кінець. Єдине зауваження- траплялось, що абоненти мене погано чули але це могло бути якість зв'язку, не знаю.Підсумовуючи-рекомендую для прослуховування аудіо для невибагливих користувачів. ( ну не буде тут глибоких басів чи чистих тенорів).Це по виробнику. По продавцю- ніякий питань, все чітко і швидко в межах швидкості доставки. Передплата і ніякої перевірки при отриманні. Все чесно.Рекомендую.P.S.Поки чекав нову гарнітуру, користувався вакумними блютуз-наушниками. Це просто пекло! Постійно потрібно поправляти а при дотику до наушника, або щось вмикається, або вимикається.Добре що зараз вже пишу з новою гарнітурою.
- Переваги:
- Зручність, мобільність, енергоємність.
- Недоліки:
- Важко шукати у високій траві ))
- Сергій К***Відгук від покупця. Продавець: sMall. Колір: Black
Купував для людини, що постійно за кермом. Якістю задоволений, звук хороший, комплектація гарна.
- Дмитрий Р***Відгук від покупця. Продавець: sMall. Колір: Black
Комплектация - великолепно (обширный набор заушин и вкладышей для разных конфигураций ушей и привычек).
Шумодав - вполне приемлемо.
Громкость - хорошо.
Время работы - отлично (по сравнению с Plantronics Explorer 50, автономность 30-35 дней, против 6-8 дней у Plantronics, при идентичных условиях эксплуатации)
Сопряжение - с Samsung и Xiaomi вопросов не возникало.
Индикация заряда - отвратительно (1-2 дня - 100%, ~2 недели - 80%, ~2 недели - 60%, 2-3 часа - 40%-20%-отключение). Предупреждение о низком заряде, за 1-2 часа до окончательного разряда. Проверено на нескольких гарнитурах, которые находятся в эксплуатации - все ведут себя одинаково. (Это уже через несколько полных циклов заряд/разряд, в начале эксплуатации диапазон "40%-20%-отключение" занимал меньше 1 часа)
Общая оценка - рекомендовано. С учётом цены - очень рекомендовано.- Переваги:
- всё остальное
- Недоліки:
- Индикация заряда
- Максим К***Відгук від покупця. Продавець: sMall. Колір: Black
Шукав гарнітуру щоб був гучний динамік. Бо часто на будівництві (а там шумно). Ця гарнітура з цим справилася ідеально. Купив другу, щоб був запас (бо дуже багато розмовляв по телефону)
- Переваги:
- Нормальна гучність звуку
- Петро В***Відгук від покупця. Продавець: sMall. Колір: Black
Все понравилось, заказывал 3 шт для работы в офисе. Пользуемся чуть меньше года, никаких проблем)
- Андрей К***Відгук від покупця. Продавець: sMall. Колір: Black
Да я просто щасливий!!!! Нарешті я дочекався справді якісного блутузу - я вже думав це нереально ) Щиро Вам дякую за це!
Шумоподавлення ідеально працює... я тестував спеціально - я порівнював з іншими моделями... аккум гарний, звук (динамік) - гарний... в вухо сідає взагалі непомітно!!! Якість висока! Не слухайте тих хто пише фігню... бо я реальній клієнт... і я не згоден з тим пишуть... чому так? - я не знаю... можливо є відсосток браку? тоді краще поміняти і все! Я всім рекомендую і особливо друзям цю модель!- Переваги:
- Найкращий блютуз серед тих шо в мене були!
- Юлія А***Відгук від покупця. Продавець: sMall. Колір: Black
Чудова річ гарної якості! Півроку польоту і працює чудово!
- Олександр Ю***Відгук від покупця. Продавець: sMall. Колір: Black
Швидко заряджається, звук цілком нормальний, гучність регулюється. Заряд тримає довго. Є набір змінних вкладишів та дужок для вуха. За такі гроші цілком нормальна гарнітура
- Переваги:
- Довго тримає заряд, нормальний звук
- Недоліки:
- Поки не виявив
- Андрей К***Відгук від покупця. Продавець: sMall. Колір: Black
Очень хороший блютуз , работает качественно , аккумулятор держит без подзарядки дней 6 и больше !
- Кирилл Г***Відгук від покупця. Продавець: sMall. Колір: Black
Супер. Звук,шумоподавлення.
- Александр Ч***Відгук від покупця. Продавець: sMall. Колір: Black