Відгуки покупців про Засіб для миття посуду у посудомийних машинах Denkmit 65 шт
- ВикторияВідгук від покупця. Продавець: Csc753. Кількість в упаковці: 65
Первый раз заказала эти таблетки для посудомойки,до этого покупала других производителей,что хочу сказать таблетки мне очень понравились, отмывают посуду хорошо,белых разводов не оставляют,запаха химии нет,сами таблетки не большого размера,что очень удобно. Буду заказывать ещё.
- Переваги:
- Не оставляют разводов
- Недоліки:
- Приемлемая цена
- Продавець Csc753
Дякуємо за такий детальний і приємний відгук! Раді, що таблетки добре відмивають посуд, не залишають розводів та стороннього запаху. Приємно, що ви оцінили їхній розмір і доступну ціну. Будемо раді вашим наступним замовленням!
- КирилоВідгук від покупця. Продавець: Csc753. Кількість в упаковці: 65
Таблетки працюють
- Продавець Csc753
Дякуємо за відгук! Раді, що товар працює як очікували та ви задоволені ціною. Будемо раді вашим наступним замовленням!
- Олександра В***Відгук від покупця. Продавець: Csc753. Кількість в упаковці: 65
Будемо тестувати, ще не користувалась такими.
- Продавець Csc753
Дякуємо за відгук! Сподіваємося, що після тестування товар вам сподобається та виправдає ваші очікування. Будемо раді вашим враженням після використання!
- Тамара П***Відгук від покупця. Продавець: ZD unlimited
Товар прийшов швидко, добре упакований. Чудово справляється з поставленою задачею. Рекомендую.
- Продавець ZD unlimited
Дуже раді, що Ви залишилися задоволені! Звертайтеся!
- Сергій Л***Відгук від покупця. Продавець: Csc753. Кількість в упаковці: 65
Рекомендую, гарний товар
Дякуємо за ваш відгук!
Раді, що ви залишилися задоволені покупкою. Дякуємо за рекомендацію та високу оцінку нашого товару. Будемо раді бачити вас знову серед наших покупців!
- ЮрійВідгук від покупця. Продавець: Csc753. Кількість в упаковці: 65
Хороші капсули-таблетки.
- Продавець Csc753
Дякуємо за ваш відгук! Раді, що капсули-таблетки вам сподобалися. Користуйтеся із задоволенням, будемо раді бачити вас серед наших покупців знову!
- ВладиславВідгук від покупця. Продавець: Csc753. Кількість в упаковці: 65
Швидко отримав. Зроблені в Німеччині. Приваблива цена якщо перерахувати на вартість однієї таблетки. По якості мийки зауважень немає.
- Продавець Csc753
Дякуємо за чудовий відгук! Нам дуже приємно, що ви залишилися задоволені швидкістю доставки, якістю таблеток та їх вигідною ціною. Бажаємо, щоб і надалі товар повністю виправдовував ваші очікування. Будемо раді вашим новим замовленням!
- Марина Р***Відгук від покупця. Продавець: Squirrel Live. Кількість в упаковці: 195
Якісні, все відмито, блищить.
- ВіталійВідгук від покупця. Продавець: ZD unlimited
Denkmit Classic Power
- Переваги:
- Доставлено раніше передбачуваної дати доставки.
- Недоліки:
- Ціна здається трохи завищеною.
- Продавець ZD unlimited
Дякуємо за зворотній зв'язок.
- Вікторія С***Відгук від покупця. Продавець: Double Life. Кількість в упаковці: 65
Всё супер!
- Юрій К***Відгук від покупця. Продавець: USWAY
Ок
- Христина Л***Відгук від покупця. Продавець: Squirrel Live. Кількість в упаковці: 130
Якісні таблетки, не мають запаху хімії. Рекомендую!
- Тетяна С***Відгук від покупця. Продавець: ASTERIA
Мені дуже подабаються. Замовляю вже вдруге
- Переваги:
- Ціна-якість
- Вікторія К***Відгук від покупця. Продавець: Unitora. Кількість в упаковці: 65
Таблетка повністю не розчиняється. Можливо для дуже довгого циклу буде ок.
Розрізаю навпіл і так користуюсь - Валентина Н***Відгук від покупця. Продавець: the Blue Elephant. Кількість в упаковці: 65
рекомендую для використання
- Переваги:
- чудові таблетки по доступній ціні, добре вимивають посуд
- Недоліки:
- не бачу
- Борис С***Відгук від покупця. Продавець: Unitora. Кількість в упаковці: 65
Оптимальний засіб для миття посуду в машині. Не залишає сторонніх запахів і досить якісно миє. Раджу брати у цього постачальника.
- Переваги:
- Співвідношення ціни і якості
- Недоліки:
- Миколай С***Відгук від покупця. Продавець: Double Life. Кількість в упаковці: 65
Відмінний товар
- Ірина Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1
Мені дуже сподобались до цього використовувала finish .... ці мають нейтральний запах та гарно відмивають посуд
- Переваги:
- Приємний запах
- Олена П***Відгук від покупця. Продавець: USWAY
Дуде класні таблетки ,гарно відмивають все.тепер замовляю тільки ці засоби для посудомийної машинки
- Максим Ф***Відгук від покупця. Продавець: Lacura Shop
Добрі якість
- Переваги:
- Ціна-якість
- Роман С***Відгук від покупця. Продавець: DeMarkaS
Таблетки на очах знищують вашу посудомийну машину .. наліт на посуді , неприємний запах після мийки .. не рекомендую
- Андрій К***Відгук від покупця. Продавець: Squirrel Live. Кількість в упаковці: 130
Миють прекрасно
- Юлія М***Відгук від покупця. Продавець: the Blue Elephant. Кількість в упаковці: 65
Улюблені таблетки. Багато перепробувала різних, але тепер беру лише ці
- Переваги:
- Відсутність запаху, якісне миття, ідеальний результат
- АлексВідгук від покупця. Продавець: Squirrel Live. Кількість в упаковці: 130
Норм таблетки. Не гірше фінішу.
- Переваги:
- Гарно миють
- Манжула С***Відгук від покупця. Продавець: Lacura Shop
Користуватись можливо, однак в машині залишається запах на відміну від того коли користуємось капсулами.
- Переваги:
- недорогий
- Недоліки:
- вимивають не ідеально
- Анна Д***Відгук від покупця. Продавець: Lacura Shop
Таблетки залишають білий наліт на посуді , навіть кондиціонер не допомогає .
- Вячеслав Ф***Відгук від покупця. Продавець: Lacura Shop
Хорошие таблетки за свою цену.
- Переваги:
- Цена-качество
- Продавець Lacura Shop
Дякуємо за відгук! Раді, що таблетки Вам підійшли.
- Евгений Б***Відгук від покупця. Продавець: the Blue Elephant. Кількість в упаковці: 65
Ничего подобного в оставлении после мойки на посуде в виде белого(серого, красного, коричневого кому как кажется) нет! Вымывает соответственно с требованием от товара ожидаемого. Спасибо.
- Переваги:
- не польского производства.
- Юлія Ф***Відгук від покупця. Продавець: Lacura Shop
Вся продукція цієї компанії гарної якості. Рекомендую
- Переваги:
- Добре справляється зі своїми функціями
- Недоліки:
- Неисє
- Продавець Lacura Shop
Щиро дякуємо за Ваш відгук і рекомендацію! Нам дуже приємно, що продукція компанії виправдовує очікування.
- Зинаида Т***Відгук від покупця. Продавець: USWAY
на жаль, мій досвід відрізняється від більшості тут.. після миття на посуді залишається білий наліт, особливо помітний на прозорому посуду, на кшталт склянок.. дуже незадоволена покупкою.. ((
ЗІ: ні, ПММ тут не до чого.. це не перші таблетки/порошок/гель, яки використовувалися..- Переваги:
- ціна
- Недоліки:
- залишається білий наліт на посуду
- Евгений Б***
вымывает капитально. ожидаемо хорошо. возможно вы ставите режим не тот или добавьте ополаскиватель.
- Светлана Д***
Якщо доречно, то раджу вам здійснити цикл очистки самої машини ( це й так треба робити кожні 3міс), промити фільтри на дні. Потім переконатися, що є сіль, і є ополіскувач ( або оцет розбавлений). Тільки чиста машина чисто миє
- Инна Т***Відгук від покупця. Продавець: Main Seller
Норм засіб
Не гірше Сомат- Переваги:
- Ціна/якість/кількість
- Алексей Р***Відгук від покупця. Продавець: Ester. Кількість в упаковці: 65
Лучшее соотношение цена-качество на рынке
- Переваги:
- Цена, к-во, качество
- Недоліки:
- Не обнаружено
- Михайло Я***Відгук від покупця. Продавець: Squirrel Live. Кількість в упаковці: 65
Відмінно вимивають посуд. Таблетки запаковані у нерозчинну плівку, але вона дуже легко відкривається
- Сергей Т***Відгук від покупця. Продавець: USWAY
Вогонь!
- Переваги:
- Ефективні
- Недоліки:
- Тетяна Т***Відгук від покупця. Продавець: Squirrel Live. Кількість в упаковці: 65
Чудові таблетки.
- Переваги:
- Гарно миють, бюджетні
- Недоліки:
- Юлія Д***Відгук від покупця. Продавець: Squirrel Live. Кількість в упаковці: 65
Хороша якість