Оплачуйте Карткою Rozetka

Відгуки покупців про Навушники для спорту бігу плавання та басейну FlowMotion Versa Max Bluetooth 5.4 бездротові водонепроникні IP68 вбудована пам'ять 32Gb відкрите вухо Чорний

Оцінка користувачів 4.7/5
на основі 24 відгуки
  • Руслан Ф***
    Відгук від покупця. Продавець: ФлоуМоушен Спорт. Колір: Black

Купував як компактний плеєр для бігу. Задоволений ними на 100%. Якісний матеріал, чудове звучання.

Переваги:
    2/1 плеєр-навушники, якість матеріалу
  • Віктор Д***
    Відгук від покупця. Продавець: ФлоуМоушен Спорт. Колір: Black

Купував для плавання в басейні. Емоції як у дитини. На 110 відсотків задоволений. У комплекті йдуть берюші, і спочатку мозок не розуміє чому з ними звук кращий ніж без них) До кісткової провідності треба звикнути, але це відбувається дуже швидко. Акумулятор тримає на кілька тренувань по годині

• Александр Щ***
    Відгук від покупця. Продавець: ФлоуМоушен Спорт. Колір: Black

Прошлые от этой же фирмы потерял при нырянии в мутной воде, потому что часто снимал маску, чтобы протереть, видимо, слетели с ней. М1 Про, вроде. Служили верно больше года, претензий ноль. Повесил на уши и забыл, пока не включаешь, купайся, занимайся ЛЮБЫМ спортом. Только маску не снимай часто XD У этих блютуз сильно дальше бьёт от источника, мультипоинт, и звук лучше, по ощущениям-почти обычные наушники. Летом абсолютно незаменимы. За рулём и на велосипеде идеальны тоже, бо уши не загораживают.

Переваги:
    Буквально неуничтожимы, костная проводимость, 2 провода зарядки
    Недоліки:
    Аккумулятор, но больше туда не вместить физически, так что едва ли минус
  • Ігор К***

Навушники дуже якісні

Переваги:
    Дуже хороші навушники
    Недоліки:
    Made in china , а на сайті пише що це виготовлено в Канаді
  • Тетяна Н***
    Відгук від покупця. Продавець: ФлоуМоушен Спорт. Колір: Black

Мои любимые наушники для спорта уже год

Переваги:
    Настолько понравились, что купила вторые на подарок.
    Недоліки:
    Вибрация при звонке, надо уменьшить звук
  • Иван П***
    Відгук від покупця. Продавець: ФлоуМоушен Спорт. Колір: Black

Хорошие наушники, но конечно стоит понимать что звук не будет таким, каким привык слышать в обычных наушниках, оттуда и качество звука весьма сомнительное но это допущение в угоду водонепроницаемости меня вполне устраивает. Так-же стоит отметить что если вы плаваете интенсивно то при отталкивании от борта или при быстром заплыве они будут слетать из-за набегающего потока воды(во всяком случае у меня так) но решил проблему зажав очками Еще в бассейне при заплыве есть проблема с плавающим звуком так-как постоянно голова то под водой, то над водой и из-за этого звук то классный(под водой) то тихий и искаженный(над водой), но в целом привыкаешь.
    Для бега, велосипеда вообще без претензии.
    Еще хотел бы отметить что заряд они держат не долго даже на скаченной музыке(без блютуза), по ощущениям около 3 часов, а хотелось бы дольше(слушаю на максимуме так-как тихие) но думаю это из-за довольно компактного корпуса и там просто негде всовывать хороший аккум.

Переваги:
    Водонепроницаемые, слышно окружение
    Недоліки:
    Слетают при интенсивном плаванье, мало держат заряд
  • Евгения Г***
    Відгук від покупця. Продавець: ФлоуМоушен Спорт. Колір: Black

Дуже задоволені і навуниками, і продавцем!

Переваги:
    Звук відмінний, також гарно чутно у режимі телефону. Повністю відповідвюиь опису. Зручні, ергономічні, ніякого тиску на голову, ніби їх немає. Відповідальний продавець, все швидко і якісно.
  • Олександр К***

Товар відповідає опису.

• Наталія Д***
    Відгук від покупця. Продавець: ФлоуМоушен Спорт. Колір: Black

Брала чоловікові на подарунок. Навушниками задоволений максимально

Переваги:
    Не потрібно щось пхати в вуха. Компактні. Гарний звук. Зручні в користуванні
    Недоліки:
    Під водою можливе лише програвання пам'яті. Відносно не довго тримають акум - до 3,5 год
  • Роман
    Відгук від покупця. Продавець: ФлоуМоушен Спорт. Колір: Black

Перші навушники такого типу, купував для велоподорожей, тому не маю з чим порівнювати. Але був приємно здивований якістю звуку і тим, що все чути навколо. Самі навушники зручно розміщуються та через декілька використані взагалі не відчуваєш їх (перші два рази було незвично використовувати через вібрації).

Переваги:
    Якість звуку
    Недоліки:
    Потрібно звикнути до вібрацій
  • Георгій Д***
    Відгук від покупця. Продавець: ФлоуМоушен Спорт. Колір: Black

Ніякої кісткової провідності в них немає, просто динаміки. Звук жахливий, неймовірно тихий якщо бути на вулиці.

• Сергій С***
    Відгук від покупця. Продавець: ФлоуМоушен Спорт. Колір: Black

Первые мои наушники на основе костной передачи, в то же время уже сложилось мнение после нескольких дней использования. Под водой еще не проверял, а вот относительно передачи звука...

Используя дома, в офисе или несильно зашумленной улице - обычное использование более чем замечательно передает звук. Установленная громкость зависит от уровня зашумленности окружения.
    В зависимости от установленной громкости может чуствоваться вибрация, как например, если б Вы находились на рок-концерте.

Если же говорить о сильном зашумлении вокруг - есть лайфхак - надо направить наушники не на височные доли, а на ушные раковины, повернув дужку сзади наверх, на затылок (это позволяет увеличить громкость звучания в 2 раза, но не получится использовать например во время бега - дужка будет вниз спадать из-за неустойчивости).

Попользовавшись несколько дней уже стал сомневаться, не зря ли заказал параллельно полноразмерные, т.к. старые сломались.
    Посмотрим, сколько прослужат.

• Дмитрий К***
    Відгук від покупця. Продавець: ФлоуМоушен Спорт. Колір: Black

Мені дуже подобались саме ці навушники!
    Функції кнопок (їх 3 шт) описані в інструкції не повністю! Вони добре керують навігацією mp3 плеєра: можна робити паузу при прослуховуванні, повністю їх вимикати, заряджати акумулятор, відповідати на вхідні дзвінки - при цьому плеєр буде продовжувати програвати з останнього місця.
    Під водою в басейні чудово чути аудіокниги - це мене здивувало більш за все! ))
    Розетка порадила продовжити гарантію ще на 2 роки за ~500 грн, тобто, всього вийшло 3 роки гарантії, в тому числі і на акумулятор.
    За цей час ми обов'язково здобудемо Перемогу!

Переваги:
    Дивиться вище )
    Недоліки:
    Скоріше, побажання - зробити їх різних кольорів, наприклад, сірими ))
  • Олексій
    Відгук від покупця. Продавець: ФлоуМоушен Спорт. Колір: Black

Чудові навушники для плавання. Є з чим порівнювати, так як маю ще такіж від Langsdom, то Versa і візуально\тактильно ліпшої якості, і звучать, як мінімум, голосніше.

• Игорь Л***

Все відповідає опису. Навушниками задоволений

• Вікторія
    Відгук від покупця. Продавець: ФлоуМоушен Спорт. Колір: Black

Купувала для бігу. Повністю задоволена, зручні, легкі, не заважають і ніде не тиснуть) такі як треба! Рекомендую!

• Ганна
    Відгук від покупця. Продавець: ФлоуМоушен Спорт. Колір: Black

З нетерпінням чекала на доставку навушників. На жаль, вимушена відмовитись. Взагалі некомфортно тримаються! Через що звучання глухе і віддалене.
    Перш ніж замовляти, виміряла відстань між вухами, яка склала 22 см.

Переваги:
    Дійсно класні і приємні на дотик. Легке керування.
    Недоліки:
    Мабуть, не мої «вуха» :(
    Маю багато різних навушників. Вперше, коли не змогла використовувати.
    • Георгій

Спробуйте версію mini. Можливо краще підійде

• Антон Є***
    Відгук від покупця. Продавець: ФлоуМоушен Спорт. Колір: Black

Класні навушники. Повністю відповідають опису. Купував для батька, який постійно ходить в басейн. Під водою все класно працює, єдине що, звук трохи обривається саме тоді коли пірнаєш. Але я накачав музики в плеєр і ця проблема пропала сама собою. Для любителів ходити в басейн в щось слухати це топ.

Переваги:
    Класні навушники, зручно, якісно
  • Александр О***
    Відгук від покупця. Продавець: ФлоуМоушен Спорт. Колір: Black

Дуже гарні навушники. Можна плавати в басейні та прослуховувати музику.

• Сергей М***
    Відгук від покупця. Продавець: ФлоуМоушен Спорт. Колір: Black

Flow motion наушники для бассейна отлично!!!

• Валерія З***
    Відгук від покупця. Продавець: ФлоуМоушен Спорт. Колір: Black

хороші навушники, класний звук та добре тримаються на голові. Дуже задоволена покупкою

• Владислав К***
    Відгук від покупця. Продавець: ФлоуМоушен Спорт. Колір: Black

Навушники повністю підходять під мої потреби! Найважливіша умова для мене була щоб вони мені не заважали працювати, так як в звичайних я і годину не витримую. З цією умовою вони впорались навіть краще ніж я очікував, з моменту як почав користуватись, я їх зовсім не відчуваю! З шостої ранку і до дев'яти вечора я їх не знімаю.
    С приводу якості. Якість звуку мене влаштовує, при розмові я добре чую і мене добре чути, якщо розмовляти на максимумі звуку можуть репіти. Заряду вистачає на весь день, але не весь день слухаю музику, тому точно сказати не можу на скільки вистачає безперервного використання.

Переваги:
    Якісні, дуже зручні, заряду вистачає на весь день, швидко заряджаються.
    Недоліки:
    При розмові на всю гучність можуть репіти.
  • Владислав Г***
    Відгук від покупця. Продавець: ФлоуМоушен Спорт. Колір: Black

Я вже маю змогу користуватись навушниками FlowMotion Vers і можу з упевненістю сказати, що це справжня знахідка для любителів спорту(особливо бігунів) та активного відпочинку. Навушники сидять на голові просто ідеально, навіть під час інтенсивних тренувань. Незважаючи на надійність кріплення, навушники дуже легкі і майже не відчуваються на голові. Звучання навушників приємно дивує.

Переваги:
    Надійне кріплення, легкість та комфорт, водонепроникність, просте використання.
    Недоліки:
    Недоліків не виявлено
  • Остап Ч***
    Продавець: ФлоуМоушен Спорт. Колір: Black

Хороші навушники. Надійне з`єднання, у приміщенні - до 30 м дотягує, можна плавати у басейні спокійно (басейн, у якому я плаваю має 25 м, ніяких обривів з`єднання не зауважив), якість звучання, як для такого класу навушників - чудова. Бажано використовувати беруші для вух, звучання тоді краще. Заряд тримають також доволі довго - на кілька походів у басейн мені вистарчає. Рекомендую.

Переваги:
    Хороший звук, якість з`єднання
    Недоліки:
    Поки що не виявив