- Александр Ж***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 пакування: 10
Це дійсно ідеальний наповнювач.Якщо порівнювати з усіма іншими то небо і земля.Комкується ідеально,немає від нього пилу та кіт сильно не розносить по квартирі!
- Переваги:
- Комкується,недорогий,екологічний
- Недоліки:
Представник постачальникаДобрий день, шановний Олександре! Дякуємо за зворотний зв'язок! Ми раді, що Ви оцінили переваги Кукурудзяного наповнювача SuperCat Комкуючий та залишилися задоволені покупкою.
- ТетянаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 пакування: 5
Сподобався більше ніж деревний комкуючий.Економний розхід.Не зліпляється в кашу яку не можливо зібрати як деревний а виходить комочками.Однозначно візьму ще.Вистачає на довго.Не потребує частої заміни - лише досипаємо.
- Переваги:
- Ціна,розхід,гарно комкується,легко прибирати
- Недоліки:
- Не має на відміну від деревного
Представник постачальникаДобрий день, шановна Тетяно! Дякуємо за зворотний зв'язок! Ми раді, що Ви оцінили переваги Кукурудзяного наповнювача SuperCat Комкуючий та залишилися задоволені покупкою.
- ЮрійВідгук від покупця. Продавець: ВС Retail. Об'єм 1 пакування: 5
Наповнювач дуже сподобався, гарно утримує запах та швидко комкується. За рахунок чого - економний. Буду переходити на нього. До цього користувався деревним.
- Переваги:
- Економний та зручний у використанні.
- Продавець ВС Retail
Дякуємо за відгук! Будемо раді бачити Вас у нашому магазині знову.
- Олександр К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 пакування: 10
Кицька мейн-кун , все добре.
Багато сипати, як в інструкції і норм- Переваги:
- Андрей Б***Відгук від покупця. Продавець: ВС Retail. Об'єм 1 пакування: 5
Зручне розфасовування, комкуется, без запаху, вистачає на довго.
- Продавець ВС Retail
Дякуємо за відгук! Будемо раді бачити Вас у нашому магазині знову.
- Максим З***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 пакування: 10
Використовували багато різних наповнювачів включно з деревною лінійкою даного виробника, але кукурудзяний не має собі рівних.
- Переваги:
- Утворює грудочки, які легко прибирати, приховує запахи, доступна ціна.
- Недоліки:
- Відсутні.
Представник постачальникаДобрий день, шановний Максиме! Дякуємо за зворотний зв'язок! Ми раді, що Ви оцінили переваги кукурудзяного наповнювача SuperCat та залишилися задоволені покупкою.
- Андриана Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 пакування: 10
Чудовий наповнювач. Купую тільки його, адекватна ціна, 5кг вистачає на місяць. Багато хто пише що починає смердіти. Але якщо після кота одразу прибирати комок який утворюється, то нічого не смердить.
- Переваги:
- Ціна, не розноситься по квартирі у порівняні з деревесним
- Недоліки:
Представник постачальникаДобрий день, шановна Андріано! Дякуємо за зворотний зв'язок! Ми раді, що Ви оцінили переваги кукурудзяного наповнювача SuperCat та залишилися задоволені покупкою.
- Валерія В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 пакування: 10
Ранише користувалися деревиною, то порівняння по всіх параметрах на користь кукурудзяного наповнювача. Добре комкується, повністю прибирає запах сечі, котикам подобається. От тільки в мене їх троє, то пакета в 5 кг нам на два тижні.
- Переваги:
- Добре комкується, ніякого неприємного запаху
- Недоліки:
- Пакування лише 2,5 та 5 кг
Представник постачальникаДобрий день, шановна Валеріє! Дякуємо за зворотний зв'язок! Ми раді, що Ви оцінили переваги кукурудзяного наповнювача SuperCat та залишилися задоволені покупкою. Ваше побажання, щодо більшого паковання ми передамо до відділу розробки нової продукції.
- Олег Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 пакування: 10
Супер. Коту подобається. Вбирає запах, комкуєтся добре. Буду купувати такий же. Перебрали багато інших та зупинились на цьому.
- Переваги:
- Вбирає запах, комкується
- Недоліки:
Представник постачальникаДобрий день, шановний Олеже! Дякуємо за зворотний зв'язок! Ми раді, що Ви оцінили переваги Кукурудзяного наповнювача SuperCat Комкуючий та залишилися задоволені покупкою.
- АлинаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 пакування: 10
Перейшла на цей наповнювач, після бентонітового та тофу з фарбниками, прийшлось це зробити, оскільки зʼявилась собака, яка постійно бігає підʼїдати наповнювач кота. Комкується добре, не пристає, як пишуть деякі, до лотка, не бачу проблем у прибиранні. Запах натуральний кукурудзи и не змінюється, можу і два дні не прибирати, нічого страшного не коїться. З цим наповнювачем шлунку собаки краще. Коту байдуже в який наповнювач ходити, різниці не відчув. Ціна просто вогонь, тепер тільки його і замовляю.
- Переваги:
- Комкування, ціна, запах
- Недоліки:
- Присмак подобається собаці, хоча вона їсть все що бачить, тому діло не в наповнювачі
Представник постачальникаДобрий день, шановна Аліно! Дякуємо за зворотний зв'язок! Ми раді, що Ви оцінили переваги Кукурудзяного наповнювача SuperCat Комкуючий та залишилися задоволені покупкою. Рекомендуємо використовувати товар за призначенням, та уникати поїдання наповнювача улюбленцями.
- Константин Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 пакування: 5
В целом наполнитель из кукурузных неплохой, по качеству сырья чем-то напоминает Терра Джо не всегда содержит кукурузу, но по комкам в горшке очень даже хорош, но если вовремя не убрать, комки начинают разваливаются. По комкам и качеству сырью Lucky Pet пока что лучший, даже не смотря на то что быстро начинает вонять.
Представник постачальникаКостянтине, вітаємо!
Дякуємо, що Ви оцінили переваги кукурудзяного наповнювача SuperCat та залишилися задоволені покупкою.
- Світлана Ч***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 пакування: 10
Моей любимке Муре очень нравится,,,,
- Переваги:
- вбирает запах, хорошо комкается
- Недоліки:
Представник постачальникаДобрий день, шановна Світлано! Дякуємо за зворотний зв'язок! Ми раді, що Ви оцінили переваги кукурудзяного наповнювача SuperCat та залишилися задоволені покупкою.
- Сергей П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 пакування: 10
Товар відповідає опису, швидко відправили
- Переваги:
- Добре поглинає вологу. Бюджетний. Можна змивати в унітаз
- Недоліки:
- Не маскує запах
Представник постачальникаДобрий день, шановна Сергію! Дякуємо за зворотний зв'язок! Ми раді, що Ви оцінили переваги кукурудзяного наповнювача SuperCat та залишилися задоволені покупкою.
- Бусуйок Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 пакування: 10
Дуже подобається! Збирається у грудки, не розсипається у труху, решта наповнювача залишається чистим у лотку. Економно використовувати. Не має запаху. Надаю перевагу саме кукурудзяному. Деревний розсипається у труху, не дуже через це підходить, не зручно мені ним користуватися, треба просіювати, багато втрат.
- Переваги:
- Збирається у грудки, не розсипається у труху, решта наповнювача залишається чистим у лотку. Не має запаху.
- Недоліки:
Представник постачальникаДобрий день, шановна Діано! Дякуємо за зворотний зв'язок! Ми раді, що Ви оцінили переваги кукурудзяного наповнювача Super Cat та залишилися задоволені покупкою.
- ДмитроВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 пакування: 10
Гарна річ, знахідка! Балансує між дорогим соєвим і дешевим дерев'яним наповнювачами.
- Переваги:
- Гарно грудкується, відносно недорогий, можна викидати в унітаз
- Недоліки:
- Якщо випадає з лотка - на підлозі розтоптується в пил
Представник постачальникаДобрий день, шановний Дмитро! Дякуємо за зворотний зв'язок! Ми раді, що Ви оцінили переваги кукурудзяного наповнювача SuperCat та залишилися задоволені покупкою.
- Владислав П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 пакування: 10
Купую саме цей наповнювач вже близько року.4 пачки вистачає на 1-1,5 місяці при тому що маю 3 тваринки у яких окремий свій лоток.Не смердить(звісно якщо прибирати з нього щодня та повністю змінювати хочаб раз на тиждень),не розносится по квартири і гарна ціна.
- Недоліки:
Представник постачальникаДобрий день, шановний Владиславе! Дякуємо за зворотний зв'язок! Ми раді, що Ви оцінили переваги Кукурудзяного наповнювача SuperCat Комкуючий та залишилися задоволені покупкою.
- Тетяна М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 пакування: 10
Замовляю цей наповнювач не перший раз. Дуже подобається. Комкується,не залишає бруду на лапках кота, добре вбирає запах.
- Переваги:
- Вбирає запах,не залишає бруду
- Наталія Н***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 пакування: 10
Спробували цей наповнювач,бо тирса дуже розносилась за лапками і надоїло постійне прибирання. Одразу відчули різницю. Котикам зайшло. Тирси в квартирі немає. Запахи вбирає як і тирсяний супер кет. Нам підходить. Можливо з'явиться великий об'єм і буде вигідніше його купувати то буде чудово.
- Переваги:
- Не розноситься за лапками по квартирі
- Недоліки:
- Малий об'єм
Представник постачальникаДобрий день, шановна Наталіє! Дякуємо за зворотний зв'язок! Ми раді, що Ви оцінили переваги Кукурудзяного наповнювача SuperCat Комкуючий та залишилися задоволені покупкою. Ваше побажання, щодо більшого паковання ми передамо до відділу розробки нової продукції.
- ОленаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 пакування: 5
Необхідно було обрати наповнювач для кошеня - для привчання до лотка. Розглядали бюджетний але дуже не хотіли бентоніт (щоб утилізувати в каналізацію, а не постійно виносити). На кукурузний ходить, поки все ОК. Гранула менша ніж у деревних та зручно вибирати комки. Для кошеняти пачки вистачить більше ніж на місяць.
Представник постачальникаДобрий день, шановна Олено! Дякуємо за зворотний зв'язок! Ми раді, що Ви оцінили переваги Кукурудзяного наповнювача SuperCat Комкуючий та залишилися задоволені покупкою.
- КонстантинВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 пакування: 5
В сравнении с обычным древесным наполнителем - намного удобнее в использовании, убрал комочек, досыпал и готово, и это все по очень демократичной цене. Мне зашло.
Из недостатков - не встречал больших упаковок этого наполнителя, как это есть в других аналогичных продуктах.- Переваги:
- Комкуется, экономный
- Недоліки:
- Нет большой фасовки
Представник постачальникаДобрий день, шановний Костянтине! Дякуємо за зворотний зв'язок! Ми раді, що Ви оцінили переваги Кукурудзяного наповнювача SuperCat Комкуючий та залишилися задоволені покупкою.
- Олександра І***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 пакування: 5
Це найкращій наповнювач, який ми брали, а спробували ми багато.
- Переваги:
- Дуже добре утримує запахи
- Недоліки:
- Швидко закінчується
Представник постачальникаДобрий день, шановна Олександро! Дякуємо за зворотний зв'язок! Ми раді, що Ви оцінили переваги Кукурудзяного наповнювача SuperCat Комкуючий та залишилися задоволені покупкою.
- Іван П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 пакування: 10
Упаковано добре,відправили в той же день,це даже була неділя,гранули справляються відмінно,адекватна ціна,кешбек зарахувався
- Переваги:
- Бистро відправили
- Недоліки:
Представник постачальникаДобрий день, шановний Іване! Дякуємо за зворотний зв'язок! Ми раді, що Ви оцінили переваги кукурудзяного наповнювача SuperCat та залишилися задоволені покупкою.
- Оля П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 пакування: 10
Заказала случайно на пробу, так как постоянно пользовалась бентанином. Я даже не ожидала такого эффекта. Он в разы лучше бентанина.
Прекрасно берутся комки.
Нет запаха.
И не разносится с лапами по всей квартире.
Цена ниже чем предыдущие наполнители.
Однозначно рекомендую!!!- Переваги:
- Цена.
Отсутствие запаха.
Отлично комкуется.
Не разносится по квартире.
Экологичней
Представник постачальникаДобрий день, шановна Ольго! Дякуємо за зворотний зв'язок! Ми раді, що Ви оцінили переваги кукурудзяного наповнювача SuperCat та залишилися задоволені покупкою.
- КотВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 пакування: 5
Останній рік тільки його і беру.
Береться грудками це вдобно лопаткою прибирати. Краще за дерев'яні пелети.
2.5 кг вистачає на місяць.- Переваги:
- Економно
- Недоліки:
Представник постачальникаДобрий день! Дякуємо за зворотний зв'язок! Ми раді, що Ви оцінили переваги кукурудзяного наповнювача SuperCat та залишилися задоволені покупкою.
- Дмитро
На місяць?! У вас кот не п'є воду, чи як? Готуйтесь до каменів у нирках...
- АнтонінаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 пакування: 10
Хороший наповнювач. Сильно запах не утримує, але досить добре поглинає вологу. Бюджетний.
Представник постачальникаДобрий день, шановна Антоніно! Дякуємо за зворотний зв'язок! Ми раді, що Ви оцінили переваги кукурудзяного наповнювача SuperCat та залишилися задоволені покупкою.
- Наталия С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 пакування: 10
Чудовий наповнювач,не розноситься за лапками кота,не смердить після походу кота в лоток.
- Переваги:
- Надовго вистачає.Норм ціна.
- Недоліки:
- Не виявила.
Представник постачальникаДобрий день, шановна Наталіє! Дякуємо за зворотний зв'язок! Ми раді, що Ви оцінили переваги кукурудзяного наповнювача SuperCat та залишилися задоволені покупкою.
- Прилипко І***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 пакування: 10
Все добре
- Переваги:
- Вбирає зарахи
- Недоліки:
Представник постачальникаДобрий день, шановна Інно! Дякуємо за зворотний зв'язок! Ми раді, що Ви оцінили переваги кукурудзяного наповнювача SuperCat та залишилися задоволені покупкою.
- Кавуненко И***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 пакування: 5
Моїм 5 котикам дуже сподобався. Навіть, киця, яка ходила у пустий лоток, бо наповнювач з тирси їй категорично не подобався, в лоток з кукурудзяним наповнювачем пішла з великим задоволенням. Рекомендую.
- Переваги:
- Вистачає на довго
- Недоліки:
- Я не виявила
Представник постачальникаДобрий день, шановна Ірино! Дякуємо за зворотний зв'язок! Ми раді, що Ви оцінили переваги кукурудзяного наповнювача Super Cat та залишилися задоволені покупкою.
- Нинель В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 пакування: 5
Очень практичный наполнитель.
- Переваги:
- Не разносится лапками ( почти)
- Недоліки:
Представник постачальникаДобрий день, шановна Нінель! Дякуємо за зворотний зв'язок! Ми раді, що Ви оцінили переваги кукурудзяного наповнювача Super Cat та залишилися задоволені покупкою.
- Альона С***Відгук від покупця. Продавець: WorldOpt. Об'єм 1 пакування: 10
Довго шукала те, що підійде моїм вимогливим дупкам) Це справді хороший наповнювач, і не за всі гроші світу. Комкується добре, тримає запах, від чого в квартирі не відчувається взагалі ні краплі якогось неприємного запаху. Рекомендую!
- Переваги:
- Добре комкується, тримає запах
- Володимир Ш***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 пакування: 10
Все добре
Представник постачальникаДобрий день, шановний Володимире! Дякуємо за зворотний зв'язок! Ми раді, що Ви оцінили переваги кукурудзяного наповнювача SuperCat та залишилися задоволені покупкою.
- Юрий Т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 пакування: 5
Відмінна якість!
- Переваги:
- Ціна та якість.
- Недоліки:
Представник постачальникаДобрий день, шановний Юрію! Дякуємо за зворотний зв'язок! Ми раді, що Ви оцінили переваги кукурудзяного наповнювача SuperCat та залишилися задоволені покупкою.
- Ольга Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 пакування: 10
Брала котику після деревного наповнювача нам зайшло)
- Кановець Н***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 пакування: 10
Дякую, все добре і швидко
- Переваги:
- Комкується
- Альона С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 пакування: 10
Хороший наповнювач, тримає запахи і добре комкується
Представник постачальникаДобрий день, шановна Альоно! Дякуємо за зворотний зв'язок! Ми раді, що Ви оцінили переваги кукурудзяного наповнювача SuperCat та залишилися задоволені покупкою.
- Анна Ш***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 пакування: 10
Вперше замовила цей наповнювач і дуже задоволена якістю. Гарно вбирає запахи, легко прибирати, не розноситься по будинку, що дуже важливо.
- Переваги:
- Ціна та якість
- Недоліки:
Представник постачальникаДобрий день, шановна Анно! Дякуємо за зворотний зв'язок! Ми раді, що Ви оцінили переваги кукурудзяного наповнювача Super Cat та залишилися задоволені покупкою.