- Наталія Н***Відгук від покупця. Продавець: PANDA MARKET. Колір: Зелений
Все чудово!
- Переваги:
- Гарний і з виду надійний і якісний
- Недоліки:
- Немає інструкції з складання.
- Наталя С***Відгук від покупця. Продавець: SkyMark
Гарний
- Татьяна Б***Відгук від покупця. Продавець: Vioshop. Колір: Зелений
Самокат приїхав цілий. Доставка також достатньо швидка. Єдине, що хотілось би більш міцніше кріплення де ручка. Бо при вазі в 12 кг дитини, здається що вона трішки рухається. В цілому задоволена
- Переваги:
- Має гарний вигляд
- Недоліки:
- Міцніше кріплення ручки
- Анастасія В***Відгук від покупця. Продавець: Vioshop. Колір: Зелений
Супер крута та стильна річ для ваших дітей. Рекомендую самокат активній малечі . Зручний маневрений . Безпечний та комфортний для ваших дітей. Стильний дизайн та гарна якість. Рекомендую продавця як надійного та професіонала своєї справи.
- Переваги:
- Ціна колір дизайн та продавець
- Наталія Ч***Відгук від покупця. Продавець: Vioshop. Колір: Жовтогарячий
Купувала на подарунок на 1 рік. Самокат дуже класний, дитина з нього не злазить ні вдома, ні на вулиці.
Все прийшло ціле, доставка швидка, пакування добре. Самокат без батарейок.- Переваги:
- Все якісне
- Недоліки:
- Була єдина проблема при зборі, це підняття ручки. Не має відео обзору на цей самокат. Але все зробили
- Продавець Vioshop
Доброго дня , дякуємо за відгук.
- Ольга
Добрий день. А підскажіть, будь ласка, як саме ви встановили ручку? Бо розібратись не можу, а інструкції не прийшло
- Лілія К***Відгук від покупця. Продавець: Vioshop. Колір: Блакитний
Коробка прийшла вся подерта, ручка відірвана, замовляла на подарунок, прийшло в такому вигляді що навіть стидно дарувати…..
- Аліна Г***Відгук від покупця. Продавець: Vioshop. Колір: Рожевий
Отримали самокат. Коробка прийшла пом'ята та не додали підставку для ніжок дитини
- Недоліки:
- Не додали підставку для ніжок дитини.