Відгуки покупців про Бездротові навушники TWS Nothing Ear (stick) чорно-білі

Код:  441925643
Оцінка користувачів 4.17/5
  • Олександр Б***
    Відгук від покупця. Продавець: InboxStore. Колір: White

Користуюся ними майже рік і цілком задоволений. Шукав собі варіант не вакуумних навушників з якісним звуком і цілком задоволений. Дуже подобається дизайн і зарядний кейс. Окремо ще докупив силіконовий чохол на кейс.
    Заряд тримають доволі довго. Декілька годин дивлюсь відео, слухаю музику і вистачає. Заряджаються швидко. Під'єднуються також швидко. Часом буває глюк, що не заряджається один з навушників і телефон далі сприймає, що ти в навушниках і посилає звук на них, то треба вимикати блютуз.
    У вухах лежать зручно. Мікрофон працює доволі добре і співрозмовники чують мене розбірливою. З вітром відпрацьовують не дуже

Переваги:
    Ціна, якість, дизайн
    Недоліки:
    Часом є проблема з тим, що один навушник може не заряджатися в зарядному чохлі
    • Продавець  InboxStore

Дякуємо за зворотній зв'язок)

• Никита К***
    Відгук від покупця. Продавець: DMS. Колір: White

Наушники хорошие, работают отлично, звук хороший. Проходил в них год, ни разу не было проблем.

Переваги:
    Отличный звук, выглядят хорошо, удобно сидят.
    Недоліки:
    Шумодав не очень
  • Дмитро
    Відгук від покупця. Продавець: Your House. Колір: White

Я поціновувач різних навушників і якісного звуку, перепробував багато повнорозмірних навушників і захотілося мені обрати TWS саме для музики. Але важливим було взяти саме вкладиші, вакуумні не розглядав. І AirPods теж, боя користуюся Android. найдорожчі вкладиші для Android це Marshall. Але пишуть що у них сирий софт і дуже різке звучання. І першими я взяв Oppo enco air 3 бо вони грали краще ніж вкладиші JBL із тієї ж цінової категорії. Але вони справжні піщалки порівняно із цими. У цих навушниках звук не просто є, він високоякісний Стало чутно нижню середину . Бас є і доволі пружний Взагалі стосовно АЧХ, тут еквалайзером можна дуже сильно змінювати звучання . Мабуть, він працює як параметричний еквалайзер, бо можна дуже глибоко змінювати присутність і відсутність низьких, середніх та високих частот. Окремо хочу наголосити про стереоефекти та сцену , це теж дуже круто звучить. Кожен інструмент можна розрізнити у просторі
    Стосовно високих частот, якщо їх багато у треку, то вони трохи пісочать, але це, мабуть, досить субʼєктивно і легко корегується еквалайзером. Взагалі, якщо навалити гучності на 100%, то вони теж трохи пісочать. Але я це відношу не до недоліків, а до побічного ефекту надзвичайної чутливості. В них дуже комфортно слухати музику на десь 70% гучності.
    В моїх вухах сидять нормально, не давлять і не бовтаються

Переваги:
    Добре сидять. Відмінно звучать. Добрий додаток. Потужний еквалайзер
    • Дмитро

Все ж один недолік для мене є - люди поруч чують музику, коли гучність вище 50%

• Пётр Р***

А если ещё эквалайзер поставишь такой как мне посоветовали в 4PDA. Вообще наушники не узнаешь. Аирподсы нервно курят в стороне

• Андрій Б***
  • Сергій К***
    Відгук від покупця. Продавець: THANOS. Колір: White

Загалом файні навушники, живуть довго, виглядають стильно

Переваги:
    Дуже хороший звук,
    Зручні для вух,
    Зручне керування,
    Зручний додаток
    Недоліки:
    Незручний кейс,
    Ніякий шумодав
  • Катерина Б***
    Відгук від покупця. Продавець: DMS. Колір: White

Через два місяці використання правий навушники почав значно тихіше працювати. Подивилися огляд на ютубі та на форумах, виявилося, що в багатьох моделях саме правий навушник бракований і на початку використання це виявити не можливо і ремонту не підлягає. Дуже прикро.

Переваги:
    Відразу працювали відмінно, були дуже задоволені.
    Недоліки:
    Через два місяці правий навушник виявився бракованим.
    • Дмитро С***

Він просто забився. Все просто, візміть зубну щітку із м'якою щітиною і обережно почистіть сіточку навушника. Також можна взяти ватну паличку і злегка змочити її в перекисі водню, або в спирті і прикласти на пару секунд також до сіточки щоб розчинити сірку яка забилася в решітку (якщо все дуже погано).
      Мені допомагає чищення щіткою. Раз на пару тижнів і все ок. Навушникам скоро рік, звучать як в перший день