- Максим В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір виробу: Графіт
все конечно отлично только вот ковер он даже на минимальных оборотах не хочет отпускать)))
- Ирина В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір виробу: Графіт
Служит мне уже практически 2 года. Сказать что я в восторге - ничего не сказать. Всё работает по щелчку, никаких скрипов, пластик качественный. Фильтры и ёмкость очень легко чистить и мыть. Год назад был ремонт, поэтому быстро забились фильтры, пылесос начал очень шуметь, хотя по виду всё как прежде. Купила за 300 грн сменный набор фильтров и вуаля, он снова как новый, и вот до сих пор если регулятор закрыт, то я не могу отодрать его от пола. Может шумноват, но я думаю ему это можно простить!
- Переваги:
- Мощный, легко чистить, стильный
- Владимир Ч***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір виробу: Графіт
Пылесос очень мощный. Удобный. Вытряхивать пыль очень удобно ничего не разлетается. Просто открыл и высыпал в мусорное ведро на кухне. Модный дизайн.
- Переваги:
- Мощность, компактность и дизайн
- Ярослав З***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір виробу: Графіт
Зручний та маневренний, гарно відчищає підлогу та поверхні.
Доволі потужний, до рівня шуму зауваження відсутні.- Переваги:
- Зручний та потужний
- Александр М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір виробу: Графіт
Покупал пылесос исходя из отзывов и цены .
Пользовался всего 1 раз, присутствует запах пластика, но читал, что это в первые 2-3раза.
До этого пользовался пылесосом с мешком, и самая заметная разница это тихая работа.- Переваги:
- Тихий. Компактный
- ВолодимирВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір виробу: Графіт
В цілому поки що позитивний на коврі трубу зламати можна а щітку з місця не зрушиш
- Переваги:
- Мощний, колба, як на мене тихий.
- Недоліки:
- Пластмаса дуже електризується і на неї прилипає пил, щітка як на мене має в режимі ковра просуватися а не присмоктуватися і як тягнути до себе щітка скакає як жабка треба привикнути чи щітку другу.
- Владимир М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір виробу: Графіт
Шикарный пылесос. Нормально моется.
Втягивает так что ковер поднимает.
На максимуме пылесосить тяжело физически ,отодрать от ковра невозможно.
Не понимаю предыдущие посты которые пишут о недостатках..как по мне (либо руки из "ж" или мозгов нет.)
Шикарный пылесос-особенно цена.- Переваги:
- Отличный пылесос
- Золотарьова І***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір виробу: Графіт
- Переваги:
- Мощный, не шумный, очень хорошо чистит ковры, колёса прорезинены, большой пылесборник, курьер поставил печать на гарантийный талон. Качество супер.
- ОлегВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір виробу: Графіт
Пилосос просто БОМБА!!! Він не дуже гучний, що при першому ввімкнені мене дуже здивувало. Працює як швейцарський годинник, гарно всмоктує, нічого не пропускає. Наявність регулювання потужності дає змогу підлаштовуватися під певні потреби(килими, меблі, та інші поверхні). Гарно їздить за тобою, дизайн ніби це твій ліпший друг. У цілому, я задоволений як слон.
Доречі дуже проста конструкція, розбереться навіть дитина, що де знімається, що де вставляється. Обслуговувати контейнер та фільтри неймовірно просто. Зняли, промили, висушили, повернули назад. Усе..
Довго вагався між цим і роботом-пилососом, але вирішив не ризикувати та віддав перевагу класичному варіанту. Рекомендую.- Переваги:
- Товар вартує кожної гривні.
- Недоліки:
- Поки не виявив.
Представник брендуДобрий день, Олег! Дякуємо за відгук та вибір техніки нашого бренду. З повагою, команда Electrolux.
- ИгорьВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір виробу: Графіт
Хорошая, мощная модель с регулировкой мощности которая очень помогает. Если пол ламинат или паркет, зачем использовать весь потенциал пылесоса? Поэтому акцент был поставлен именно на регулировку. Качество материалов высокое. Фильтры моющиеся, достаточно хорошо фильтруют. За период эксплуатации, 8 месяцев, данный пылесос показывает себя исключительно в положительном свете. Относительно тихий, удобная ручка, щетки, прорезиненные колеса, длинный кабель...в общем все отлично. Единственный минус - габариты. Все таки габариты великоваты, хотя дизайн современный. Однозначно рекомендую за данную цену. Лучше вряд-ли можно найти.
- Переваги:
- регулировка мощности, мощность, комплект, фильтры
- Недоліки:
- габариты
- Анна К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір виробу: Графіт
Всем добрый день) Я долго выбирала нам новый пылесос, потому что старому уже более 20 лет( громоздкий, тяжёлый с многоразовым мешком, уже не затягивал волосы и мелкий мусор). А этот пылесос просто красавец, модный, мощный современный!!! Даже не верилось, что такое бывает. На min сильно затягивает и хорошо чистит, аж поднимает ковер. Я даже купила в комплекте турбощетку,но не поняла зачем? С этими насадками все замечательно чистит. Конечно пусть теперь будет в хозяйстве, может пригодится :-)))........... Благодарю розетку и производителей за качественный товар!!! Всем советую!!!
- Переваги:
- Много насадок, большая мощность, компактный, доступная цена.
- Ольга О***
Скажите, гарантийный талон прислали заполненный?
- Виктория В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір виробу: Графіт
Пылесос покупала дочке на подарок,подарком довольны,нареканий пока нет,надеюсь и не будет.Пылесосит хорошо,красивый дизайн.
- Переваги:
- Удобный,не тяжелый
- Евгений Г***Продавець: Rozetka. Колір виробу: Графіт
Отличный пылесос за свои деньги. Работает на ура!
- Переваги:
- Цена. Компактность. Всасывание
- Недоліки:
- пока не заметил
- Оксана З***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір виробу: Графіт
Дуже задоволена пилососом, купили в жовтні 2020р. досі працює, навіть фільтри
не змінювали- Недоліки:
Представник брендуДобрий день, Оксана! Дякуємо за відгук та вибір продукції нашого бренду. З повагою, команда Electrolux.
- Иван О***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір виробу: Графіт
Купил пылесос год назад, оправдал все надежды. Длинный шнур, регулировка мощности очень порадовала, на максимальной мощности тяжело оторвать от ковра, удобно придумана очистка колбы. Ещё насадки в комплекте очень хорошие. Одним словом своих денег он стоит
- Переваги:
- Мощность, насадки, простота очистки контейнера, цена.
- Недоліки:
- Их нет!
- Виталий С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір виробу: Графіт
Сосет просто жесть.
На мин оборотах,ленолеум подрывает вместе с плинтусами.
Хорош для ковров.
Для ламината и линолеума,нужна физ подготовка.
Ребенок не сможет забрать этот девайс.
Коротковат шнур,не компактен в "режиме ожидания".Занимает много места,это минус.
А так конечно зверь.- Переваги:
- Хорошо убирает пыль,мусор,даже тот что рядом со щеткой залетает.Удобно вымывать, вычищать колбу и фильтр.
На Макс оборотах вычистил комп,без снятия радиаторов и вентиляторов.Просто мечта. - Недоліки:
- Короткий шнур 5м мало.Занимает место.
- Надежда А***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір виробу: Графіт
При выборе ориентировалась на отзывы
Прошел месяц работы - всем довольна!
Достаточно мощный - для ламината и плиточного пола достаточно регулятора "мягкая мебель"
Очень удобен в обслуживании- Переваги:
- Мощный
- Недоліки:
- не заметила
- ТетянаПродавець: Rozetka. Колір виробу: Графіт
Нещодавно придбала даний пилесос,підкупило те,що значно менший розхід енергії ніж в інших,а потужність висока,в комплекті різні моделі щіток,що дозволяє прибирати в важко доступних місцях( батареях, між диваном та плинтусом), вдома паркетна підлога,і він на диво абсолютно її не шкодить...подружка приходила в гості,теж хоче такий пилесос, їй сподобався його дизайн і компактність.За 3 тижні користування,ніяких недоліків не виявила!
- Переваги:
- економія енергії,комплект щіток
- Недоліки:
- ніяких
- Петро
На паркеті/ламінаті використовуєте виключно паркетну насадку, чи достатньо загальної килим/паркет і вона не подрапає дерев'яне покриття?
Представитель брендаДобрий день, Петре! Достатньо щітки підлога/килим, оскільки вона універсальна і підходить для обох типів покриття. Але для більшої ефективності прибирання рекомендуємо користуватися паркетною насадкою.
- Вячеслав П***Продавець: Rozetka. Колір виробу: Графіт
Выбор пал на данную модель по принципу цена/ качество. Первое на что я обратил внимание это экономичность данного пылесоса. Во-вторых, четырёх ступенчатая система фильтрации (губчастий фильтр двойного циклона + выпускной фильтр), а герметичный корпус способствует тому, что пиль остается внутри. Третье без мешка можно забыть о пылесборниках наконец-то, пластиковый контейнер легко снимается, содержимое вытряхнул и поставил обратно. Четвёртое работает достаточно тихо. Телескопическая трубка позволяет охватить больше радиус уборки. Пяте наличее регуливания мощности. Шестое наличие дополнительных насадок
- Переваги:
- Дизайн на высоте, Безшумный, Удобно чистить контейнер, Отлично убирает ковры, Эффективна система фильтрации, Насадки
- Богдан М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір виробу: Графіт
Мощный, очень тихий,легко чистить и мыть. Достачно большой пылесборник.
- Недоліки:
- Если снять колбу то неудобно переносить.
- Виталий А***Продавець: Rozetka. Колір виробу: Графіт
Хороший, качественный и при этом недорогой пылесос! Легко убирает все виды покрытий, и при этом не выделяет никакого запаха и не выбрасывает пыль. Может показаться немного громоздким, но все преимущества в работе и комплектации с легкостью перекрывают этот недостаток!
П. С. Администрация сайта, исправьте, пожалуйста ошибки в описании - у этого пылесоса НЕТ функции влажной уборки!!!!- Переваги:
- Мощный, тихий, хорошее качество
- Недоліки:
- Не обнаружил
Эксперт RozetkaДобрый день, Виталий! Спасибо за обращение, Ваш отзыв передан ответственному сотруднику для уточнения информации по Вашему вопросу.
- aleksandr l***Продавець: Rozetka. Колір виробу: Графіт
выбирал пылесос до 3 тысяч, выбрал этот и не ошибся
моющийся фильтр, великолепная мощность, очень удобен в разборке сборке в общем рекомендую)- Переваги:
- Большой контейнер, регулировка мощности, мощный
- Недоліки:
- вродь пока что не нашел
- Volodymyr S***Продавець: Rozetka. Колір виробу: Графіт
Дизайн цього пилососах просто бомба))))легко виділяється серед інших! Дуже порадувала якість прибирання і легкість очистки колби від пилюки.
- Переваги:
- Комплектація, якість прибирання,легко чистити дизайн
- Недоліки:
- Не виявив
- ИгорьВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір виробу: Графіт
Пользуюсь более года и доволен полностью. Да, пылесос не без минусов, но плюсы все же очень важны. Из минусов для нас - он габаритный, для него необходимо не мало места(если не разбирать полностью), а также ним сложновато управлять, но это не так критично. Не очень удобно чистить фильтр, так как конструкция немного не продуманная пыль и мусор может оказаться у вас на руках, но со временем можно приловчиться и все будет ок. На этом пожалуй всё из минусов. Из плюсов: мощность, ее регулировка, это очень удобно, так как иногда не требуется полная мощь и при этом шум существенно уменьшается. Фильтры - за год фильтры как новые и не пропускают пыль(проверено на воздухоочистителе). Прорезиненные колеса - это важный критерий для нас, так как у нас паркет, и чтобы не было ни лишнего шума ни лишних царапин лучше прорезиненных колес не придумать. Все насадки которые нужны в комплекте тоже плюс. Ну и внешний вид - очень даже стильный. #мояраспаковка
- Переваги:
- регулировка мощности, мощность, насадки, фильтры, прорезиненные колеса, внешний вид
- Недоліки:
- габаритный
- Ольга С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір виробу: Графіт
Чудовий пилосос, купуємо вже третій.
Перший подарували свекрусі, залишилась дуже задоволена, другий купували сусідці,третій замовили вже собі.
В мене такий на роботі, прибираємо кожного дня вже 4 роки, і все ок, той вирішили обрати саме цієї моделі пилосос.- Переваги:
- Потужність
- Недоліки:
Представник брендуДоброго дня, Ольго!
Дякуємо за Ваш вибір та відгук.
Гарного дня!
- ДмитроВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір виробу: Графіт
Пилосос чудовий, користуюсь уже пару років, працює без проблем
- Переваги:
- Відсутність мішка, дизайн, можна мити
- Недоліки:
- Короткий провід живлення
Представник брендуДобрий день, Дмитро! Дякуємо за відгук та вибір техніки нашого бренду. З повагою, команда Electrolux.
- Наталия Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір виробу: Графіт
Користуюсь більше двох років, працює дуже чудово.
- Александр П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір виробу: Графіт
Хороший пылесос! Мощный за свои деньги!За такие деньги лучшее что есть, дороже разве с аквафильтром смотреть.
- Переваги:
- Легко чистится, моется.
- Недоліки:
- Возможно коротковата штанга(неудобно пилесосить потолок(паутина)), + она иногда отсоединяется.
- Оксана Т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір виробу: Графіт
Я не знаю почему пишут что плохо тянет. У меня всасывает все как сумасшедший. Не жалею о покупке. Удобно что без мешка, до этого у меня был с мешко́м, так что есть с чем сравнить.шнур нормальной длинны, мне хватает
- Переваги:
- Отличный пылесос, со своими функциями справляется
- Ольга Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір виробу: Графіт
После нескольких дней пользования,поняли,что не ошиблись с выбором! Прекрасно справляется со своей задачей! Брали сразу 2 шт.-себе и пожилым родственникам! После 10 минут объяснения как настроить пылесос, они сразу начали им пользоваться,на минуту им по 80 лет! Так,что повторюсь,ниже я уже указывала,что легко освоить и разобраться с данным пылесосом даже пожилым людям! Спасибо,Розетка! Будем пользоваться!
- Переваги:
- 1. Сильная тяга,что даже подымает ковры(на максимальной мощности).
2. Возможность приобрести фильтры на замену,я считаю,что это огромный плюс
3. Легко очистить контейнер после уборки - Недоліки:
- Віктор Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір виробу: Графіт
Цілком задоволений, виконує всі поставлені задачі, з турбощіткою для коврів всамий раз
- Переваги:
- Потужний, симпатичний
- Недоліки:
- залипає пил під кришку з фільтром, часто мити прийдеться
- Шуберт Ю***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір виробу: Графіт
Пылесос отличный. Мощный, щётка подходит и для паркета и для ковров. Есть отдельная щётка для мебели - она отлично вычищает шерсть кота.
- Переваги:
- Все колёсики прорезиненные поверхность пола не портят.
- Недоліки:
- Коротковатый шнур.
- Василина С***
как вы с ним справляетесь у меня жена не потянула приходиться мне
- AndriyВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір виробу: Графіт
#Electrolux ,як завжди на висоті!!! Тривалий час користувались пилососом LG, в якому пил збирався у мішечок :(. Одноразові мішки до нього вже давно перестали випускати, доводилось купляти універсальні і витинати по розмірах під пилосос. Зрештою втомилися і вирішили придбати пилисос контейнерного типу для сухого прибирання. Переглянувши безліч варіантів, зваживши всі + і -, вибір пав на пилосос #Електролюкс EС 41-4Т. Вибором дуже задоволені. Пилосос дуже хороший, має великий контейнер для збору сміття, тихий, сучасний дизайн ну і звичайно ціна на пилосос в #Rozetka дуже приваблива!!! Рекомендую до придбання.
#моєрозпакування- Переваги:
- Ємкий контейнер, потужній, тихий, сучасний дизайн, прорезинені колеса та зручне очищення контейнера від сміття, миючі фільтра та колба.
- Недоліки:
- Невиявлено
- Алексей Ш***Продавець: Rozetka. Колір виробу: Графіт
Супер, працює тихо, легко добратись до важко доступних місць.
- Переваги:
- Все
- СергейПродавець: Rozetka. Колір виробу: Графіт
Добрый день,заказал пылесос,остался доволен,качество хорошее,не сильно шумный, универсальный,рекомендую
- Переваги:
- Цена-качество
- Недоліки:
- Пока не обнаружил
- Loldonkik
#электролюкс
- Антон Н***Продавець: Rozetka. Колір виробу: Графіт
Пилесос очень хороший . Для уборки дома его мочности хватает з головой цена ниже качества .рекомендую к покупке
- Переваги:
- Мочности хватает на уборку дома . низкая цена
- Недоліки:
- За такую цену их нет