Безкоштовна доставка Rozetka + Prom

Відгуки покупців про Рюкзак шкільний YES Kitty 559388 17 л

Оцінка користувачів 4.96/5
  • Андрей С***
    Відгук від покупця. Продавець: TakeitEasy

Идеально. Плюс цена очень хорошая!

• Віктор К***
    Відгук від покупця. Продавець: TakeitEasy

Я купив такий для доньки пораненого побратима, для першого класу. Тому в якості відгука можу тільки передати його повідомлення "Мала рюкзак не знімає)"

Переваги:
    Дитина в захваті
    Недоліки:
    Час покаже
  • Татьяна

Без зауважень.

• Юлія М***

• Старостин В***
    Відгук від покупця. Продавець: TakeitEasy

Раньше были рюкзаки Yes. Два года ходят нормально. Дешевле кайт, по качеству немного проще. Веселая модель для девочки. Продуманы отделения. Деткам нравятся. Спинка и лямки удобные. Фурнитура норм. Продавец оперативный. Твоар и цены ок, быстрая доставка. Рекомендую

Переваги:
    Цена, дизайн, качество
  • Яна С***
    Відгук від покупця. Продавець: TakeitEasy

Гарний яскравий ніж на фото жовтий саме колір

• Виктория Х***
    Відгук від покупця. Продавець: TakeitEasy

Сьогодні отримали наш рюкзак — і він перевершив усі очікування! Дуже красивий, яскравий, саме такий, як на фото. Матеріали якісні, шви рівненькі, фурнітура виглядає надійно. Спинка зручна, ортопедична, лямки м’які та регульовані — носити буде комфортно.
    Дитина у захваті, вже чекає не дочекається, коли піде з ним до школи!

Переваги:
    Ціна/ якість
  • Ірина Ш***
    Відгук від покупця. Продавець: TakeitEasy

Дуже хороша якість,сподобався. Гарненький.

Недоліки:
    на фото трішки яскравіше чим насправді.
  • Наталія Л***
    Відгук від покупця. Продавець: TakeitEasy

Рюкзак хоч і на розпродажі, але без дефектів/ нюансів. Всі лейби, замочки заклеєні, стан відмінний. Швидке оформлення та доставка, гарне пакування.Задоволена покупкою на всі 100! Дякую!

• Ганна В***
    Відгук від покупця. Продавець: TakeitEasy

Доставка дуже швидка, товар якісний, продавець люб'язний

• Лілія О***
    Відгук від покупця. Продавець: TakeitEasy

Рюкзак чудовий! ну просто WOW! Легенький і багатофункціональний! Також ціна порадувала і швидка доставка!

• Світлана Х***
    Відгук від покупця. Продавець: TakeitEasy

Купувала рюкзак для дитини до першого класу. Прийшов швидко в гарному пакуванні, якість чудова. Дитина задоволена

• Ирина Т***
    Відгук від покупця. Продавець: TakeitEasy

Рюкзак взяла на подарок,но еще не подарили,поэтому не могу оценить по некоторым параметрам.Но мне очень понравился дизайн,исполнение,количество отделений,функциональность.Очень надеюсь ,что будущей хозяйке понравится. А также не подведет качество.
    Спасибо за быструю доставку.

Переваги:
    Яркий,красочный,есть катафоты,далеко видно. Много полезных отделений.Удобный каркас.Можно использовать его не только для школы,но и в путешествии
    Недоліки:
    Боюсь для 8-летней девочки будет тяжеловат,если его заполнить,но возраст дело наживное))
  • Наталя
    Відгук від покупця. Продавець: X-ART

На вигляд дуже якісний, легкий, має багато відділень. Відповідає опису та фото. Був добре запакований.
    Ще не користувалися, час покаже, як довго проживе ) але наразі тільки хороше враження. Дитина задоволена.

Переваги:
    Каркасний, але досить легкий, має багато відділень
    Недоліки:
    Поки не знайдено
  • Каріна П***
    Відгук від покупця. Продавець: TakeitEasy

Брали за відгуками.Рюкзак дуже сподобався, зручний.Користуємося місяць,а він вже розлазиться.Це при тому що дитина ходить до школи лише 2-3 дні на тиждень.

• Продавець  TakeitEasy

Каріно, вітаю!
      Перепрошую за ситуацію. Буває інколи брак від імпортера. Я напишу в приватні для вирішення питання.

• Дар'я Р***
    Відгук від покупця. Продавець: TakeitEasy

Чудовий, якісний рюкзак. Гарний дизайн, дуже якісно зроблена спинка, багато відділень. + На рюкзаку багато світловідбиваючих елементів. Дитина задоволена

Переваги:
    Якість і дизайн
    Недоліки:
    Не знайшла
  • Олександра
    Відгук від покупця. Продавець: TakeitEasy

Дуже якісний рюкзак, зручний та гарний, саме те, що потрібно дитині для школи!!! Доставка швидка. Рекомендую цього продавця!!!

• Яна П***

Чудовий рюкзак! Дякую

• Таня П***
    Відгук від покупця. Продавець: TakeitEasy

Дуже якісний рюкзак. Красивий ззовні та має багато відділень під різне шкільне приладдя. Не важкий. Дитина задоволена.
    Є зворотній зв'язок з продавцем. Рекомендую.

Переваги:
    Якість
    Недоліки:
    Не має
  • Вікторія Б***
    Відгук від покупця. Продавець: TakeitEasy

Дякуємо за такий неперевершений подарунок. Дитина задоволена. Рюкзак легенько, багатофункціональний ще й зі світловідбивними штучками. Супер! Відправлення швидке, продавець дуже уважний.

Переваги:
    Все
    Недоліки:
    Поки не виявлено
  • Иванна А***
    Відгук від покупця. Продавець: TakeitEasy

Дякуємо за такий гарний та якісний рюкзак! Легкий, зручний, а головне з котиком), дитина щаслива!

• Антон С***

Гарний рюкзак, дитині сподобалось

• Мохир Т***
    Відгук від покупця. Продавець: TakeitEasy

Рюкзак відмінної якості, не важкий. В житті виглядає ще краще) Брали дитині на подарунок) Дякуємо за оперативність і зворотній звʼязок.

• Фаіна Б***
    Відгук від покупця. Продавець: TakeitEasy

Вибрала чисто випадково на вигляд дуже сподобалася, відправили на наступний день, рюкзак дуже якісний краще ніж на фото, все на найвищому рівні, дочка в захваті. Рекомендую на всі 100.Розетка ніколи не підводила, дякую.

Переваги:
    Просто супер.якість
  • Оксана М***
    Відгук від покупця. Продавець: TakeitEasy

Обирала по відгуками рюкзак для донечки - підхід продавця радує, написали на вайбер, уточнили чи підходить розмір, якою доставкою краще відправити. Сам рюкзак взагалі , любов донечки з першого погляду.

Переваги:
    Компактний, місткий, суперовий
    Недоліки:
    Поки що не помітила