Відгуки покупців про Сухий корм для активних собак великих та середніх порід Happy Pet з індичкою 15 кг

Оцінка користувачів 4.73/5
  • Відгуки про товар продавця Zoo Friend
  • Анастасия П***
    Відгук від покупця. Продавець: Zoo Friend. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 3 кг

Замовила цей корм другий раз. Вперше він був круглий і великий,через три тижні мені прислали мілкий квадратний. Собака просто його ковтає. Я розчарована.

Переваги:
    Ціна,собака їла раніше
    Недоліки:
    Змінилася форма,мілкий
  • Інна Л***
    Відгук від покупця. Продавець: Zoo Friend. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 10 кг

Лучшим вариантом из всех кормов для собак happy pet .Они имеют наиболее сбалансированный и выверенный состав, великолепное качество, высокое содержание белков из мяса, рыбы и птицы, минимальное количество зерна, отсутствие искусственных консервантов и красителей.

• Алексеева И***

Корм московской сторожевой понравился. Хорошо пахнет, свежий, не сухой, в меру жирненький.

Переваги:
    Соотношение цена -качество
  • Євген А***
    Відгук від покупця. Продавець: Zoo Friend. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 15 кг

Не достовірний опис замовлення. Пакування не 15 кг. А присилають дві пачки по 10 та 5 кг.
    Особисто мене це не влаштовує.

• Татьяна М***

Дякую!
    Незважаючи на мого вередливого в їжі лабрадора, цей корм їсть, майже, без задобрювання).
    Тільки йому малувата порційка, згідно таблиці)

Переваги:
    Швидке виконання замовлення.
    Недоліки:
    Відсутні.
  • Людмила Б***

Отличный корм! Собака ест с большим удовольствием,а он у меня гурман и ему очень сложно угодить

• Людмила А***

Корм хороший.Моя собака ест с удовольствием.

Переваги:
    Хорошее качество
  • Татьяна С***
    Відгук від покупця. Продавець: Zoo Friend. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 20 кг

Сначала не понравился, а потом взяли ещё 20 кг)

Переваги:
    Доступная цена, хороший состав
    Недоліки:
    Бумажный пакет
  • Анастасія Я***

Чудовий корм, собака задоволена. Доставили швидко

• Тарас Х***

вже купляли не один раз. ціна та якість супер

• Олена Р***
    Відгук від покупця. Продавець: COMPETS. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 10 кг

Корм смачний.

Переваги:
    Гарна ціна
  • Олексій С***
    Відгук від покупця. Продавець: COMPETS. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 1 кг

Корм понравился собачке, спасибо!