- Тетяна М***Відгук від покупця. Продавець: ІнтерХом
Товар прийшов в неробочому стані. Продавець не відповідає. Кошти не повертають.
- Недоліки:
- Все
- Продавець ІнтерХом
Доброго дня, Тетяна!
Вибачаємось за принесені незручності, найближчим часом з вами зв'яжеться наш менеджер для уточнення всіх деталей.
Ще раз приносимо свої вибачення за незручності, з радістю вирішемо ваше питання та зробимо усе можливе, щоб ви залишились задоволеними.
Гарного дня!
- Михайло П***Відгук від покупця. Продавець: ІнтерХом
Суперовий набір! Тепер стрижемо собачку вдома, щоб не було стресу від салонів грумінгу
Михайле, вітаємо)
Дякуємо за те, що ви з нами! Ваші враження — це те, що надихає нас ставати кращими)
- Александр Л***Відгук від покупця. Продавець: ІнтерХом
Дуже зручно що все в одному наборі, купляєш один раз і маєш все за доглядом за собачкою, і доставка швидка також дуже круто
Олександр, вітаємо)
Дуже приємно чути, що все сподобалося! Ваші коментарі надихають нас продовжувати працювати на благо наших клієнтів. Дякуємо за вашу підтримку, і чекаємо на вас знову!
- елена к***Відгук від покупця. Продавець: ІнтерХом
Машинка потужна, приємна в користуванні, стриже як жорстку, так і мʼяку шерсть. Приємним додатком стали щітка і гільйотина для кігтів.
- Переваги:
- Тихий хід, потужна
- Недоліки:
- При першому включенні мотор працював, а ножі не рухались
- Продавець ІнтерХом
Вітаємо, Олена)
Велике спасибі за позитивний відгук! Ваші слова надихають нас працювати ще краще!
Якщо мотор працює, але ножі не рухаються, перевірте:
Захисний ковпачок: Чи знято всі пластикові захисні елементи?
Установка лез: Чи правильно і щільно встановлені леза?
Забруднення: Очистіть леза від шерсті та бруду.
Механізм руху: Переконайтесь, що механізм не заблокований.
Живлення: Перевірте підключення до електричної розетки.
- Віта Ж***Відгук від покупця. Продавець: ІнтерХом
Отримала машинку, почала стригти, вона перестала працювати, гуде а ножі не двигаються. Собака залишилася не дострижена
- Недоліки:
- Не працює
- Продавець ІнтерХом
Віта, доброго дня! Дякуємо за звернення. Зв'язались з вами в особитсих повідомленнях для вирішення питання на вашу користь. Гарного вам дня!
- Ірина С***Відгук від покупця. Продавець: ІнтерХом
Мій песик тепер не боїться стижок тому що цей набір дійсно крутий він не завдає песику ніякого дискомфорту, працює тихо і дуже зручно що все є в одному наборі і підстригти можна і кігтики зрізати, песик не боїться і я не можу нарадуватись такій чудовій покупкі і таким гарним новим стрижкам
- Продавець ІнтерХом
Вітаємо Ірина)
Дякуємо за те, що знайшли час поділитися своїми враженнями! Ваш позитивний відгук дуже важливий для нас. Раді, що все сподобалося!"
- Дима Н***Відгук від покупця. Продавець: ІнтерХом
Машика чудова кішка спокійно сиділа під час стрижки тому я однозно задоволений покупкою
- Продавець ІнтерХом
Дмитро, доброго дня! Дякуємо за відгук, для нас важливо знати вашу думку. Бажаємо приємного користування і гарного настрою)
- Владислав К***Відгук від покупця. Продавець: ІнтерХом
Машинка дуже крута тепер навіть в салони щоб підстигти собаку можна не ходити бо набагато швидше зробити це вдома Рекомендую
- Продавець ІнтерХом
Владислав, вітаємо! Раді, що ви залишили відгук і обрали наш магазин:) Приємного користування і настрою!
- Маргарита В***Відгук від покупця. Продавець: ІнтерХом
Гарна машинка, досить тиха і маневрена) моя кішка мурчала від задоволення під час стрижки.Порадував кейс для зберігання.
- Продавець ІнтерХом
Маргарита, вітаємо! Дякуємо за зворотний зв'язок, приємно знати, що вам подобається користуватись і вам приносить користь. Приємного користування надалі і гарного настрою)