- Христина Д***Відгук від покупця. Продавець: ІнтерХом
Я купила цю відеоняню для моїх онуків і тепер я спокійна, коли вони сплять. Пристрій простий у використанні навіть для мене, не дуже досвідченої в техніці людини. Зображення чітке, і я можу чути кожен звук дуже задоволена покупкою і тепер коли мої онуки сплять я можу з спокійною душею займатися своїми справами
- Продавець ІнтерХом
Христина, вітаємо! Дуже вдячні за відгук, раді, що вам подобається користуватись. Дякуємо, що вибрали наш магазин:) Гарного дня!
- Олег С***Відгук від покупця. Продавець: ІнтерХом
Отличная видеоняня за свои деньги. Картинка хорошая, ночью тоже видно нормально. Связь стабильная, звук чистый, удобно, что есть обратная связь. Пользуемся каждый день — полностью довольны.
Вітаємо, Олег!
Дякуємо за ваш відгук.
Раді чути, що відеоняня повністю виправдала ваші очікування та добре показує себе у щоденному використанні.
Користуйтеся із задоволенням!
Якщо виникнуть запитання — завжди раді допомогти.
- Татьяна Т***Відгук від покупця. Продавець: ІнтерХом
Спочатку не змогла настроїти камеру, але їх співробітник Карина, дуже допомогла, все пояснила, скинула інструкцію детальну і все запрацювало. дякую
- Переваги:
- Камера працює, якість гарна.
- Недоліки:
- не знайшла
- Продавець ІнтерХом
Вітаємо!
Дякуємо за ваш відгук! Ми раді, що Каріна змогла вам допомогти і ви змогли налаштувати камеру. Ваша зворотна реакція важлива для нас, і ми завжди готові підтримати в будь-яких питаннях! Якщо виникнуть ще запитання, не соромтеся звертатися. Бажаємо вам чудового користування технікою!
Гарного дня!
- Ірина Ю***Відгук від покупця. Продавець: ІнтерХом
Я на 7 місяці вагітності,скоро народиться первісток і хвилююсь як все встигатиму оскільки потрібно буде слідкувати за дитиною і в будинку щось робити,можна з легкістю щось готувати і не бігати перевіряти чи з дитинкою все гаразд
Камерою задоволена,показує чудово навіть вночі
Продавець швидко відправив- Переваги:
- Можна готувати їсти і слідкувати за дитиною яка спить через 2 кімнати
- Недоліки:
- Поки не знайшла
- Продавець ІнтерХом
Вітаємо, Ірина!
Дякуємо за ваш відгук. Нам дуже приємно, що відеоняня стала для вас корисним помічником, особливо у такий важливий період очікування малюка. Бажаємо вам легких буднів і радісних моментів із вашим первістком.
Якщо виникнуть додаткові запитання чи потрібна буде допомога, звертайтеся!
- ПокупецьВідгук від покупця. Продавець: ІнтерХом
Камера працює. Якість зйомки 360 та 1080. Купував для літньої людини і виявив, що штука незамінима. Стало спокійніше. Зворотній зв'язок працює нормально. Є затримка у зв'язку якщо говорити по відео з мобільго інтернету(думаю то мій київст так працює). Поки не розібрався як працює виклик з камери але він є. Камера крутиться вертиться на 180'. Ліхтарики підсвітки працюють. Після вимкнення світла зв'язок встановився сам собою без перезавантаження. Нічна зйомка працює, додаю фото("навіть засняли чупакабру"хахаха)
- Переваги:
- Все класно
- Недоліки:
- Не виявив
- Продавець ІнтерХом
Вітаємо)
Дякуємо за відгук! Це чудово, що камера не лише спокій дарує, а й чупакабр знімає — це вже справжнє досягнення! Якщо ще якісь «таємничі істоти» потраплять в кадр або виникнуть питання, ми завжди на зв'язку. Не вагайтесь звертатися!
- Вадим Р***Відгук від покупця. Продавець: ІнтерХом
Я много путешествую по работе и эта видеоняня помогает мне оставаться на связи с семьей даже когда я далеко. Через специальное приложение на телефоне могу видеть, как спит мой ребенок и говорить с ним когда он просыпается. Отличное качество видео и звука, стабильное соединение. Это инвестиция, которая стоит каждой копейки
- Продавець ІнтерХом
Вадим, доброго дня! Дякуємо за відгук і похвалу, дуже раді, шо вам сподобався наш сервіс і ви залишились задоволеними:) Гарного дня і настрою!
- Віталій П***Відгук від покупця. Продавець: ІнтерХом
Відеоняня неймовірна дійсно дуже крута штука рекомендую
- Продавець ІнтерХом
Віталій, вітаємо! Дякуємо за позитивний відгук, раді, що обрали наш магазин:) Гарного дня!
- Артём К***Відгук від покупця. Продавець: ІнтерХом
Це дуже потрібна річ для батьків маленьких дітей, я навіть не знаю як зараз жити без цієї відеоняня однозначно рекомендую
- Продавець ІнтерХом
Артем, доброго дня! Нам дуже приємно, що ви отримали тільки позитивні емоції від користування, для нас важливо, щоб речі придбані у нас приносили користь і задоволення, дякуємо, що поділились враженнями:) Вдячні, що обрали наш магазин! Гарного дня)
- Полина П***Відгук від покупця. Продавець: ІнтерХом
Якість відео няні відповідає опису, все без зауважень.
Дякуємо за ваш відгук!
Раді, що якість відеоняні відповідає вашим очікуванням і повністю вас задовольнив.
Бажаємо комфортного користування!
- Христина О***Відгук від покупця. Продавець: ІнтерХом
Налаштували бистро, показує чудово, задоволені покупкою.
Вітаємо, Христина!
Дякуємо за ваш відгук!
Раді, що налаштування пройшло швидко, а роботою пристрою ви залишилися задоволені.
Бажаємо приємного користування та нехай покупка ще довго радує вас!
- Лілія Ш***Відгук від покупця. Продавець: ІнтерХом
Качественная связь и удобное управление, всё устроило.
Вітаємо, Лілія!
Дякуємо за ваш відгук!
Раді, що ви залишилися задоволені.
Бажаємо приємного користування!
- Поліна К***Відгук від покупця. Продавець: ІнтерХом
Покупкою задоволлені. Сигнал стабільний по всій квартирі, а налаштування пристрою просте й зрозуміле. Для молодих батьків це справді корисний помічник, який дарує більше спокою та впевненості.
Щиро дякуємо за ваш відгук!
Дуже раді, що пристрій виправдав ваші очікування та став надійним помічником для вашої родини.
Бажаємо приємного користування та спокою щодня!
- Рената С***Відгук від покупця. Продавець: ІнтерХом
Подключение заняло всего несколько минут. Покупкой довольны, рекомендуем!
Вітаємо, Рената!
Щиро дякуємо за ваш відгук!
Раді, що підключення пройшло швидко та без труднощів, а покупка вас порадувала. Бажаємо приємного користування та тільки позитивних вражень!
- Вероніка Ж***Відгук від покупця. Продавець: ІнтерХом
Дуже задоволені покупкою! Зображення чітке, звук якісний, двосторонній зв’язок працює без затримок. Тепер завжди спокійні за малюка, навіть коли знаходимося в іншій кімнаті.
Вітаємо, Вероніка!
Щиро дякуємо за ваш теплий відгук!
Дуже раді, що відеоняня виправдала ваші очікування та допомагає бути спокійнішими у щоденних справах. Нехай пристрій і надалі дарує комфорт, зручність та впевненість у кожній хвилині.
- Ярослава С***Відгук від покупця. Продавець: ІнтерХом
Підключили, налаштували, працює без збоїв, дуже зручно користуватись.
Вітаємо, Ярослава!
Дякуємо за ваш відгук!
Раді, що підключення та налаштування пройшли легко, а пристрій працює стабільно без збоїв. Бажаємо приємного користування та будемо раді бачити вас знову!
- Юлия М***Відгук від покупця. Продавець: ІнтерХом
Камера отличная, связь стабильная, . Рекомендую.
Вітаємо, Юлія!
Дякуємо за ваш відгук!
Дуже раді, що камера вам сподобалась, а зв’язок працює стабільно. Дякуємо за рекомендацію та бажаємо приємного користування!
- Леонид Л***Відгук від покупця. Продавець: ІнтерХом
Камера держит связь стабильно .. Можно спокойно наблюдать за малышом без особого напряжения.
Вітаємо, Леонід!
Щиро дякуємо за ваш відгук!
Нам дуже приємно, що камера забезпечує стабільний зв’язок і допомагає вам спокійно спостерігати за малюком. Бажаємо, щоб і надалі користування було комфортним та приносило лише спокій і впевненість!
- Поліна Л***Відгук від покупця. Продавець: ІнтерХом
Користуємось, налаштували без проблем.
Дякуємо вам за відгук!
Раді чути, що все вдалося легко налаштувати і ви вже користуєтесь із задоволенням.
Нехай пристрій служить вам довго та приносить лише позитивні враження.
- Арсен С***Відгук від покупця. Продавець: ІнтерХом
Пристрій виконаний з якісних матеріалів, має продуманий дизайн і приємний зовнішній вигляд. Загалом відповідає очікуванням.
Вітаємо, Арсен!
Щиро дякуємо вам за відгук!
Дуже приємно, що ви оцінили якість матеріалів, дизайн та загальне виконання пристрою.
Бажаємо вам приємного користування та лише позитивних вражень надалі.
- Амалія К***Відгук від покупця. Продавець: ІнтерХом
Камера з чітким зображенням, сигнал стабільний навіть у великій кімнаті. Виконую свої завдання .
Вітаємо, Амалія!
Дякуємо вам за відгук!
Раді чути, що камера має чітке зображення та стабільний сигнал навіть у великій кімнаті.
Нехай і надалі справно виконує свої завдання та приносить лише позитивний досвід користування!
- Мария С***Відгук від покупця. Продавець: ІнтерХом
Камера с нормальной картинкой всё видно чётко, связь держит стабильно даже на расстоянии, реально удобная штука для дома,.
Вітаємо, Марія!
Дякуємо за ваш відгук!
Раді, що ви задоволені якістю зображення та стабільністю зв’язку. Нехай камера й надалі надійно допомагає вам у побуті та дарує спокій за дім!
- Евеліна Г***Відгук від покупця. Продавець: ІнтерХом
Вполне удобный товар, стоит своих денег без лишних напрягов.
Вітаємо, Евеліна!
Дякуємо за ваш відгук!
Раді, що пристрій виявився зручним у використанні та виправдав ваші очікування. Бажаємо приємного користування й надалі!
- Володимир С***Відгук від покупця. Продавець: ІнтерХом
Зручно користуватися, сигнал стабільний, зображення чітке.
Вітаємо, Володимир!
Дякуємо за ваш відгук!
Раді, що ви задоволені якістю зображення, та зручністю у використанні. Нехай пристрій і надалі працює бездоганно!
- Анжеліка Т***Відгук від покупця. Продавець: ІнтерХом
Зручно, що є двосторонній зв’язок і датчик температури. Користуємось щодня, все працює стабільно.
Вітаємо, Анжеліка!
Дякуємо за ваш відгук!
Дуже раді, що ви задоволені функціоналом і стабільною роботою пристрою. Нехай і надалі служить вам надійно щодня!
- Даниил Е***Відгук від покупця. Продавець: ІнтерХом
Хороша відеоняня, проста у використанні. Працює відмінно, звук чистий.
Вітаємо, Даннил!
Дякуємо за ваш відгук!
Раді чути, що відеоняня вам сподобалась і виявилась простою у використанні. Нехай і надалі працює стабільно та допомагає вам у щоденному догляді.
- Каріна Г***Відгук від покупця. Продавець: ІнтерХом
Купували для новонародженого — дуже допомагає у повсякденному житті. Режим VOX зручний, екран вмикається тільки коли є звук, це економить заряд. Акумулятора вистачає надовго, не потрібно постійно підзаряджати. Зображення на LCD екрані чітке, керування просте та зрозуміле.
Вітаємо, Каріна!
Щиро дякуємо за такий змістовний відгук!
Дуже раді, що відеоняня стала корисною у догляді за новонародженим.
Нехай пристрій і надалі допомагає вам у щоденних справах та дарує спокій
- Алина К***Відгук від покупця. Продавець: ІнтерХом
Дуже задоволена цією відеонянею! Якість зображення хороша. Зручно, що є двосторонній зв’язок — можна заспокоїти дитину голосом, не заходячи в кімнату. Також приємно здивував датчик температури, тепер завжди знаю, чи комфортно малюку. Сигнал стабільний, навіть через стіни ловить без проблем. Однозначно корисна річ для батьків.
Вітаємо, Аліна!
Щиро дякуємо за такий детальний і приємний відгук!
Нам дуже радісно чути, що відеоняня стала для вас корисною у щоденному догляді за малюком.
Нехай користування буде й надалі комфортним та спокійним для вас і малюка.
Будемо раді вашим новим замовленням!
- Альберт Х***Відгук від покупця. Продавець: ІнтерХом
Екран достатньо чіткий, акумулятор тримає нормально. VOX режим зручний — екран вмикається тільки при звуці, що економить заряд.
Вітаємо, Альберт!
Дякуємо за ваш відгук!
Раді, що ви оцінили чіткість екрана.
Нехай пристрій стане вашим надійним помічником у догляді за дитиною!
- Омелян К***Відгук від покупця. Продавець: ІнтерХом
Дуже корисна річ для молодих батьків. Тепер можемо бачити, що робить малюк.. Відчуття спокою стало набагато більше.
- Продавець ІнтерХом
Добрий день, Омелян! Щиро дякуємо відгук!
Нам надзвичайно приємно знати, що ви задоволені покупкою.
Будемо раді бачити вас знову у нашому магазині.
- Арсен Г***Відгук від покупця. Продавець: ІнтерХом
Связь стабильная, даже через стены ловит нормально. В целом, вещь реально облегчает жизнь родителям
- Продавець ІнтерХом
Добрий день, Арсен! Щиро дякуємо відгук!
Нам надзвичайно приємно знати, що ви задоволені покупкою.
Будемо раді бачити вас знову у нашому магазині.
- Полина К***Відгук від покупця. Продавець: ІнтерХом
Камера дає классну чіткість. Зручно слідкувати за домом.
Дякуємо за ваш відгук!
Раді, що якість зображення вас задовольнила і камера допомагає зручно слідкувати за домом. Користуйтесь із задоволенням і дякуємо за ваш вибір!
- Рената Р***Відгук від покупця. Продавець: ІнтерХом
Камера добре працює.
Вітаємо, Рената!
Дякуємо вам за відгук.
Нам дуже приємно, що камера працює добре і ви залишились задоволені покупкою.
Користуйтесь із задоволенням! Якщо виникнуть будь-які питання — ми завжди поруч.
- Світлана Д***Відгук від покупця. Продавець: ІнтерХом
Це реально крута штука! Рекомендую тим, хто хоче почувати себе безпечніше, але не хоче мудрувати з технікою годинами.
Вітаємо, Світлана!
Щиро дякуємо вам за такий позитивний відгук.
Нам дуже приємно, що пристрій виправдав ваші очікування і ви відзначили його простоту у використанні та відчуття безпеки. Саме на це ми й орієнтуємось — щоб техніка була зручною та зрозумілою для кожного.
- ТетянаВідгук від покупця. Продавець: ІнтерХом
Камера хороша.
Але я не повністю розібралася в інструкції.
Скажіть, як спостерігати за межами домашнього вайфаю?- Переваги:
- Гарна якість зображення, чіткий звук
Вітаємо, Татяна!
Дякуємо за ваш відгук!
Раді, що якість зображення та звук вам сподобалися. Щоб спостерігати за камерою поза межами домашнього Wi-Fi, потрібно підключити її до інтернету через додаток виробника на вашому телефоні — тоді можна буде переглядати відео з будь-якої точки світу.
- Станіслав К***Відгук від покупця. Продавець: ІнтерХом
Встановив камеру у невеличкому офісі – задоволений. Камера компактна, не заважає, але покриває весь простір. Добре реагує на рух . За таку ціну – відмінний варіант для безпеки.
Вітаємо!
Дякуємо за відгук! Дуже приємно чути, що камера виправдала ваші очікування та забезпечує надійний контроль у офісі. Бажаємо, щоб вона й надалі допомагала вам у безпеці та комфорті!
- Сергій К***Відгук від покупця. Продавець: ІнтерХом
Рекомендую для використання. Ставимо камеру біля дитячого ліжечка, і можна одразу перевірити, чим займається дитина, чи все гаразд. Спокійніше займатися своїми справами вдома, коли знаєш, що малюк під наглядом.
Вітаємо!
Дякуємо за відгук! Нам дуже приємно, що камера допомагає вам бути спокійними за дитину. Це саме те, заради чого ми працюємо! Бажаємо комфортного користування!