Великий літній розпродаж до −55%

Відгуки покупців про Відеоняня цифрова радіоняня регульована камера відеоспостереження двосторонній зв’язок нічне бачення моніторинг температури режим VOX

Оцінка користувачів 4.92/5
  • AI аналіз відгуків
    42 відгуки:  89% позитивних, 7% нейтральних, 4% негативних
    Більшість покупців дуже задоволені відеонянею: відзначають її зручність, простоту використання, хорошу якість відео і звуку, стабільну роботу й додаткові корисні функції, як двосторонній зв'язок та датчик температури. Найсильніші сторони — легкість у налаштуванні, автономність від павербанку, якість зображення та простий інтерфейс. Декілька недоліків стосуються дальності сигналу, незначних шумів у динаміку й рідкісних випадків заводського браку.
    Виберіть, щоб дізнатися більше
  • Вікторія Т***
    Відгук від покупця. Продавець: ІнтерХом

Товар прийшов не ушкоджений. Користуємось вже майже 2 місяці і покищо все влаштовує. За такі кошти чудовий варіант відеоняні! Рекомендую.

Переваги:
    Гарна якість відео, звук працює.
    Недоліки:
    Немає кріплення до кроватки
    • Продавець  ІнтерХом

Вітаємо, Вікторія!

Щиро дякуємо за ваш відгук!
      Дуже раді, що відеоняня вас влаштовує та вже добре зарекомендувала себе у використанні.
      Бажаємо комфортного та спокійного користування!

• Аліна К***
    Відгук від покупця. Продавець: ІнтерХом

Дуже задоволена товаром. Проста в налаштуванні і використанні. Картинка чітка, звук нормальний.

Переваги:
    Подобається, що показує температуру в кімнаті. Не треба додатково термометр.
    Недоліки:
    Не знайшли.
    • Продавець  ІнтерХом

Вітаємо, Аліна!

Дякуємо за такий детальний відгук!
      Раді чути, що ви задоволені якістю зображення, звуком і простотою у використанні.Нехай пристрій і надалі служить вам надійно!

• Юлія М***
    Відгук від покупця. Продавець: ІнтерХом

Камера дуже класна! Дуже задоволена)
    Приїхала вже налаштована, тільки включила і все працює.

Переваги:
    Картинка чітка і кольорова, і чорно-біла. Звук. Можна підключити до павербанку. Швидка доставка.
    • Продавець  ІнтерХом

Вітаємо, Юлія!

Дякуємо за ваш чудовий відгук!
      Ми дуже раді, що ви оцінили якість картинки та звуку. Окремо дякуємо, що відзначили можливість роботи від павербанка — у нинішніх умовах це справді незамінна перевага для безперебійної роботи камери.
      Нехай камера служить довго та забезпечує вам спокій і комфорт!

• Ірина Р***
    Відгук від покупця. Продавець: ІнтерХом

Класна річ! Подарувала дітям , як допомогу для догляду за новонародженою онукою. Батьки задоволені, ця відеоняня дуже допомагає. Рекомендуємо!

• Продавець  ІнтерХом

Добрий день, Ірина! Щиро дякуємо відгук!

Нам надзвичайно приємно знати, що ви задоволені покупкою.

Будемо раді бачити вас знову у нашому магазині.

• Роман Г***

Все працює чудово !

Вітаємо, Роман!

Дякуємо за ваш відгук!
      Раді, що все працює чудово. Користуйтесь із задоволенням і дякуємо за ваш вибір!

• Вернигора М***
    Відгук від покупця. Продавець: ІнтерХом

Все швидко та якісно! Камера та звук ідеально все передає! Дуже потрібна річ матусям

Вітаємо, Марина!

Щиро дякуємо вам за відгук.
      Нам дуже приємно, що ви задоволені якістю зображення та звуку і відзначили швидкість роботи пристрою. Раді, що відеоняня стала для вас справді корисною та потрібною річчю.

Користуйтесь із задоволенням і спокоєм! Якщо виникнуть будь-які питання — ми завжди поруч.

• Анастасія Ш***
    Відгук від покупця. Продавець: ІнтерХом

Дуже класна, виконує свої функції на відмінно

Вітаємо, Анастасія!

Дякуємо вам за чудовий відгук.
      Нам дуже приємно, що відеоняня вам сподобалась і відмінно виконує свої функції. Користуйтесь із задоволенням та спокою вам і вашій родині.

Завжди раді допомогти, якщо виникнуть будь-які питання!

• Роман С***
    Відгук від покупця. Продавець: ІнтерХом

Все відповідає опису, покупкою задоволений.

Вітаємо, Роман!

Дякуємо вам за відгук.
      Нам дуже приємно, що відеоняня повністю відповідає вашим очікуванням і ви задоволені покупкою. Користуйтесь із задоволенням та нехай вона допомагає вам бути спокійними за малюка.

Якщо виникнуть будь-які питання чи потрібна буде допомога — ми завжди раді допомогти!

• Анастасія В***
    Відгук від покупця. Продавець: ІнтерХом

Для такого чіткого зображення та якості, дуже гарна ціна. Легко підключити та користуватись. Швидко доставили.

Переваги:
    Чітке зображення, швидка доставка
    Недоліки:
    Не знайшла
    • Продавець  ІнтерХом

Дякуємо за ваш відгук!
      Раді чути, що ви задоволені якістю зображення, зручністю підключення та швидкою доставкою. Приємно, що відеоняня повністю виправдала ваші очікування!
      Бажаємо вам комфортного користування та лише позитивного досвіду надалі!

• Олена Ю***
    Відгук від покупця. Продавець: ІнтерХом

Дуже хороша відеоняня. Гарно працює, легка у використанні, чудове зображення. Доставили товар дуже швидко. Задоволені як продавцем, так і товаром!

Вітаємо, Олена!

Дякуємо за такий чудовий відгук!
      Нам дуже приємно, що відеоняня виправдала ваші очікування, зручна у використанні та має якісне зображення. Окрема подяка за відзначення швидкої доставки — ми стараємось для вас!

Бажаємо вам комфортного користування та лише приємного досвіду надалі!

• Крістіна
    Відгук від покупця. Продавець: ІнтерХом

Дуже гарна річ за свої кошти. Екран працює без кабелю, добре тримає заряд, гарне зображення вдень та вночі. Свої функції виконує на всі 100%. Задоволена покупкою.

Вітаємо, Крістіна!

Дякуємо за ваш відгук!
      Раді чути, що екран повністю виправдав ваші очікування, добре тримає заряд та демонструє якісне зображення і вдень, і вночі. Приємно знати, що ви задоволені покупкою та оцінюєте її ефективність на всі 100%!
      Бажаємо й надалі комфортного користування продуктом!

• Олександр М***
    Відгук від покупця. Продавець: ІнтерХом

За свої кошти дуже гарний комплект,якість картинки супер,з підключенням все просто

Переваги:
    Швидка доставка,гарна якість
    Недоліки:
    Відсутні
    • Продавець  ІнтерХом

Вітаємо, Олександр!

Дякуємо за відгук!
      Раді, що комплект вам сподобався, якість картинки супер, а підключення виявилось простим.

• Кузьмич А***
    Відгук від покупця. Продавець: ІнтерХом

Доброго дня! Замовлення отримала, задоволена, товар сподобався в роботі, все працює, питань нема) Дякую!

Вітаємо, Анастасія!

Дякуємо за ваш відгук та позитивні слова!
      Дуже раді, що відеоняня сподобалась і працює без проблем.

• Валентин С***
    Відгук від покупця. Продавець: ІнтерХом

Відео няня супер. Камера хороша, Відео яскраве, багато функціональна. Продавець супер, Швидко доставка.

Вітаємо, Валентин!

Дякуємо за ваш відгук!
      Раді чути, що відеоняня та камера виправдали очікування, а доставка була швидкою. Приємно знати, що функціональність і якість задовольняють!

• Микола Г***
    Відгук від покупця. Продавець: ІнтерХом

Все ціле, працює, те що треба

Переваги:
    Відео, акб
    Недоліки:
    Поки що немає
    • Продавець  ІнтерХом

Вітаємо, Микола!

Дякуємо за ваш відгук!
      Раді чути, що все працює і відповідає очікуванням. Сподіваємося, що пристрій і надалі приноситиме вам задоволення та користь!

• Костянтин Щ***
    Відгук від покупця. Продавець: ІнтерХом

Є все що необхідно від радіоняні, гарна ціна і якість зображення, легке встановлення, камера з екраном працюють одразу без налаштувань з коробки. Єдине що хотілося б, щоб трохи відредагували опис і вказали, що акумулятор тільки в екрані (для мене не було принциповим, але для когось може бути).

Переваги:
    Якість зображення, акумулятор у екрані, є блоки живлення і кабелі на обидва пристрої, легка експлуатація
    Недоліки:
    За ці гроші ніяких
    • Продавець  ІнтерХом

Вітаємо, Костянтин!

Дякуємо за ваш відгук!
      Раді чути, що радіоняня вам сподобалася. Ваші зауваження щодо опису ми врахуємо, щоб інші покупці відразу бачили всі деталі про акумулятор. На 3-му фото також показано, що камера може працювати від павербанку, тож для тих, кому це важливо, є додаткова зручність.

Дякуємо, що відзначили всі переваги — нам дуже важливо, щоб наші пристрої були зручними та надійними!

• Юлия Б***
    Відгук від покупця. Продавець: ІнтерХом

Видео няня отличный недорогой вариант! Приобрело ее после того как сломалась популярная версия от Motorola. Монитор очень неплохо держит заряд и хватает на достаточно большей промежуток времени без подзарядки.

Вітаємо, Юлія!

Дякуємо за відгук!
      Раді чути, що відеоняня стала для вас відмінною та недорогою альтернативою. Бажаємо зручного та надійного користування!

• Олена Р***
    Відгук від покупця. Продавець: ІнтерХом

Очень была приятно удивлена качеству товара Во всю пользуюсь и пока не было не одного замечания

Вітаємо, Олена!

Дякуємо за відгук!
      Раді чути, що відеоняня вас приємно здивувала якістю і поки не викликала жодних зауважень. Бажаємо зручного та надійного користування!

• Наталка Г***

Ми дуууже задоволені, не очікувала такої якості за 2кгрн
    Перед цим ми повернули тошибу за 7к
    А ця малютка в деяких аспектах виявилася навіть кращою, що нас здивувало

Переваги:
    Ціна якість зображення розмір
    • Продавець  ІнтерХом

Вітаємо, Наталія!

Дуже раді чути ваші позитивні враження!
      Приємно знати, що пристрій виправдав очікування і навіть перевершив попередній досвід. Дякуємо за те, що поділилися своїм відгуком — він буде корисний іншим покупцям.

Бажаємо вам комфортного користування!

• Анастасія К***
    Відгук від покупця. Продавець: ІнтерХом

За свои деньги камера отличная, пока проблем не наблюдается, хорошо выполняет свои функции.

Переваги:
    Цена, простота использования
    Недоліки:
    Пока нету
    • Продавець  ІнтерХом

Дякуємо за ваш відгук!
      Раді, що камера сподобалась і добре виконує свої функції. Бажаємо зручного користування та багато комфортних моментів!

• Ольга
    Відгук від покупця. Продавець: ІнтерХом

Чудова радіоняня за свою ціну. Зображення чітке, звук стабільний, підключення просте. Великий плюс — камера може працювати від павербанка, тож не прив’язана до розетки. Зручно брати із собою або використовувати при відключеннях світла. Рекомендую.

Вітаємо, Ольга!

Дякуємо за ваш відгук!
      Раді, що радіоняня сподобалась. Бажаємо комфортного користування та спокійних моментів!

• Оксана Ж***
    Відгук від покупця. Продавець: ІнтерХом

Товар приїхав доволі швидко. Все працює) покупкою задоволена)

Переваги:
    Якісне зображення

Вітаємо, Оксана!

Дякуємо за ваш відгук!
      Раді, що відеоняня приїхала швидко і працює на відмінно. Бажаємо спокійних і безпечних моментів за спостереженням за малюком!

• Виталий Щ***

Відео нянею задоволений

Вітаємо, Віталій!

Дякуємо за ваш відгук!
      Раді, що відеоняня вам сподобалась і ви задоволені покупкою. Якщо виникнуть питання або потрібна буде допомога — завжди раді допомогти!

• НАТАЛЯ К***
    Відгук від покупця. Продавець: ІнтерХом

Відеонянею задоволена, все відповідає опису, дисплей тримає заряд досить довго . Розміру екрана достатньо, спершу думала буде замалий, але ні, видно добре

Вітаємо, Наталя!

Дякуємо за відгук!
      Раді, що ви задоволені відеонянею і що все відповідає опису. Приємно чути, що заряд тримається довго, а розмір екрана виявився зручним у користуванні.

• Егор Х***
    Відгук від покупця. Продавець: ІнтерХом

Покупав у подарунок, працює як зазначено в описі

Вітаємо, Єгор!

Дякуємо за відгук!
      Раді, що відеоняня сподобалась і працює відповідно до опису.

• Яна С***
    Відгук від покупця. Продавець: ІнтерХом

Все швидко прийшло, все працює, гарна якість зображення

Переваги:
    Якість зображення
    Недоліки:
    Не виявила
    • Продавець  ІнтерХом

Вітаємо, Яна!

Дякуємо за ваш відгук!
      Раді чути, що замовлення прийшло швидко, все працює справно, а якість зображення вас повністю задовольнила.
      Бажаємо приємного користування!

• Ваня Г***

Рекомендую

Переваги:
    Монітор компактний і все добре і зрозуміло
    Недоліки:
    Покищо нема
    • Продавець  ІнтерХом

Вітаємо, Іван!

Дякуємо за ваш відгук!
      Раді чути, що монітор відеоняні вам підходить — компактний і зрозумілий у користуванні. Дякуємо за рекомендацію та бажаємо комфортного користування!

• Оксана К***
    Відгук від покупця. Продавець: ІнтерХом

Зручний у користуванні, невеликий зручно брати з собою

Вітаємо, Оксана!

Дякуємо за ваш відгук!
      Раді чути, що відеоняня виявилася зручною та компактною, і її легко брати з собою. Нехай користування приносить лише комфорт і спокій!

• Вікторія Н***
    Відгук від покупця. Продавець: ІнтерХом

Брала на подарунок. Гарний товар, отримувач задоволений.

Вітаємо, Вікторія!

Дякуємо за ваш відгук!
      Приємно чути, що подарунок сподобався і отримувач залишився задоволений. Дякуємо, що обрали нас!

• Андрій К***
    Відгук від покупця. Продавець: ІнтерХом

Камерою повністю задоволений. Ціна - якість. Дякую!

Переваги:
    Хороший звук, якісна картинка, заряд батареї.

Вітаємо, Андрій!

Дякуємо вам за відгук!
      Раді, що камера вас повністю задовольнила та що співвідношення ціни й якості виправдало очікування.
      Бажаємо комфортного користування!

• Антон К***
    Відгук від покупця. Продавець: ІнтерХом

Відеоняня працює супер ! Якість відео відмінна і звук все добре працює зручно що можна зарядити адаптер і камери підключити до павербанка ! Дуже зручно в наші часи коли мало світла )

Переваги:
    Якість відео звук,добре тримає заряд !

Вітаємо, Антон!

Дякуємо вам за відгук!
      Раді, що відеоняня вам сподобалася: якість відео та звуку відмінна, а можливість заряджати камери від павербанку додає зручності, особливо при слабкому освітленні.
      Нехай користування приносить тільки комфорт і спокій!

• Марта В***

Якість відео хороша

Переваги:
    Швидке підключення,зручно у використанні,необхідно всім у декреті!!!

Вітаємо, Марта!

Дякуємо за ваш відгук!
      Раді, що відеоняня вам подобається, а якість відео та швидке підключення роблять користування комфортним.
      Приємно чути, що рекомендуєте її всім у декреті — дякуємо за рекомендацію!

• Кристина М***
    Відгук від покупця. Продавець: ІнтерХом

Дуже зручна річ. Гарна якість зображення, що в звичайному режимі, що в нічному.
    Гарний зворотній зв'язок.
    Зручно, що є колискові.

Переваги:
    Автономний екран.
    Сигнал втрати зв'язку.
    Не потрібен wi-fi
    Недоліки:
    Сама камера не працює без світла.
    • Продавець  ІнтерХом

Вітаємо, Кристина!

Дякуємо вам за такий детальний відгук!
      Раді чути, що відеоняня зручна, має гарну якість зображення та зворотний зв’язок, а колискові додають комфорту.
      Бажаємо безпечного та комфортного користування відеонянею!

• Людмила О***

Рекомендую продавця) Якісне і швидке обслуговування. Хороший гаджет

Вітаємо, Людмила!

Дякуємо вам за відгук!
      Раді, що залишилися задоволені обслуговуванням та якістю. Дякуємо за рекомендацію і бажаємо комфортного користування відеонянею!

• Кристина Б***
    Відгук від покупця. Продавець: ІнтерХом

Чудова відеоняня. Гарна якість картинки і звуку, бо попередня наша іноді видава дивні звуки кипіння. Коректно показує температуру в кімнаті і час, самостійно перемикається на нічний режим. І чудово, що з пультом, телефон вільний

Переваги:
    Чудова няня

Вітаємо, Кристина!

Дякуємо за ваш відгук!
      Раді чути, що відеоняня вас повністю задовольнила та допомагає вам слідкувати за дитиною!
      Користуйтесь із задоволенням.

• Николай Т***

Цікава річ))))

Вітаємо, Николай!

Дякуємо за ваш відгук! Раді чути, що відеоняня вам подобається. Бажаємо комфортного та безпечного використання!