Відгуки покупців про Бездротові навушники TWS HOCO EW43 Білий

Оцінка користувачів 4.25/5
на основі 24 відгуки
  • Артем Ш***
    Відгук від покупця. Продавець: X-mart. Колір: White

Наушники не держат заряд. Не рекомендую. Ребенок расстроен. Левый норм, правый максимум на час - после полной зарядки!!!

• Тетяна Н***
    Відгук від покупця. Продавець: WinMart. Колір: White

Отлично за свою цену. Уже год в использовании, заряд держат очень долго

Переваги:
    Отличное соотношение цена/качество
  • Ольжич
    Відгук від покупця. Продавець: WinMart. Колір: White

Touch абсолютно непередбачуваний (клікає при любому торканні навушника , визиваючи голосову пошту , або автонабір номеру контакту з книжки на свій розсуд . Звук більш-менш норм.мікрофон — г.вно)))
    Сервісні/системні звуки/сповіщення не регулюються по гучності, в результаті, під час перегляду ютуб/кіно і т.ін., сповіщення гаджету лунають у ваших вухах так, що перепонки готові вискочити назовні . Брав ці навушники по причині втрати одного з airpods, а на другому навушники зіпсувався мікрофон. Думав, що допоможе , але ж… ) хоча, за 550 грн., цілком відповідна якість, я очікував гіршого.))

Переваги:
    Ціна, зовнішній вигляд
    Недоліки:
    Мікрофон, touch sensor,кришка кейсу гуляє в різні боки.
  • Ілона В***
    Відгук від покупця. Продавець: M Energy. Колір: White

Звук гарний, прийшли швидко. Але ледь підключили до телефону. Дуже гучні, на повній гучності звук наче з телефону

Переваги:
    Недоліки:
    Підключення
    • Продавець  M Energy

Дякуємо за відгук! Були б також вдячні за відгук про наш сервіс на сторінці замовлення :)

• Максим В***
    Відгук від покупця. Продавець: MedicalPost. Колір: White

Навушники прийшли не робочі,до продавця дозвонитися неможливо.

Переваги:
    Недоліки:
    Непрцюють
    • Продавець  MedicalPost

окрім телефона є інші варіанти зв'язку, пішить в чат розетки продавцю

• Максим В***

В розетці сказали телефонуйте продавцю ,продавець пише -пишіть в чат розетки!

• Продавець  MedicalPost

в чат розетки, це не означає в тех підтримку. Пишіть у чат розетки продавцю.

• Вікторія Ю***
    Відгук від покупця. Продавець: Gadget OFF. Колір: White

Звук
    Дизайн
    За свої кошти , дуже якісні, побачимо як будуть далі працювати

• Продавець  Gadget OFF

Вікторія, щиро вдячні за ваш відгук. Приємного користування :)

• Марина Б***

Навушники сурперські
    Ціна-якість це не про них тому що вони коштують реально дешево як за таку якість
    Вже купувала іншу модель чоловіку ходить майже два роки з ними
    І все супер тепер моя черга

• Інна Г***
    Відгук від покупця. Продавець: M Energy. Колір: White

Навушники просто топ! Купували підлітку,який все на світі губить) Я маю оригінальні аірподс 3,то зрівнявши можу сказати, що ці на свої гроші мега класні!навіть більше! Дякую магазину!

• Альона

Чудові навушники!

Переваги:
    Хороший звук, ціна, гарні
    Недоліки:
    Трохи незручно у вухах, але звикнути можна
  • Андрій С***
    Відгук від покупця. Продавець: MedicalPost. Колір: White

Класні навушники дуже якісні

• Алина Т***

Навушники супер!
    Повністю виправдовують свою ціну, прийшли за 1,5 дні та дякую продавцю за кабель до кейсу в комплекті

Переваги:
    зручні, довго тримають заряд
    Недоліки:
    не виявлено
  • Юра К***
    Відгук від покупця. Продавець: M Energy. Колір: White

Я здивований за якість і керування
    працюють дуже добре звук трошки в басах слабо не витримують після 70% гучності але мені цього достатньо. Мікрофон гарно робить чути при розмові по телефону на 85% не погано за такі кошти рекомендую!!!

Переваги:
    Ціна якість
  • Уляна Н***

Продавець - чудовий!))

• Продавець  M Energy

Дякуємо за відгук. Були б вдячні також за відгук про наш сервіс на сторінці замовлення : )

• Марія
    Відгук від покупця. Продавець: M Energy. Колір: White

Чудові. Звук не плаский,є бас. Прийшли за 1 день,гарно упаковані,окрема подяка за листочок з інструкцією,тому що деякі відправляють, а далі самі розберетесь.Тримають дійсно 7 годин. Кейс надійний, навушники з нього не випадають. Велике дякую за обслуговування, сподіваюсь вони прослужать в мене трішки довше,ніж провідні

Переваги:
    Чудовий звук,довгий час роботи
    Недоліки:
    Місцями,якщо музика не грає є білий шум,але не критичний і після вмикання зникає
    • Продавець  M Energy

• Таня Т***
    Відгук від покупця. Продавець: Dragon. Колір: White

Навушники отримала гарно і якісно упаковані,якість звуку хороша,ціна приємна.

Переваги:
    Ціна/якість
  • Максим Б***
    Відгук від покупця. Продавець: M Energy. Колір: White

Наушники супер, неожиданный поворот в качестве звука! Собеседника слышно отлично не надо кричать в ответ! Шумоподавление отличное,получше чем EW04 Plus у этих наушников когда говоришь по телефону через наушники нужно кричать чтоб тебя услышали!
    В дальнейшем буду заказывать еще для родственников!

Переваги:
    Хороший звук

• Мар'яна П***

Доброго дня,хочу поцікавитись,чи працює у вас анімацію при підключенні до айфона?

• Назар Б***
    Відгук від покупця. Продавець: WinMart. Колір: White

Користуюсь уже три дні , поки що все добре, мікрофон не поганий , співрозмовник мене чує, заряд тримають дуже добре . Навушники за таку ціну топ

• Євген Г***
    Відгук від покупця. Продавець: WinMart. Колір: White

Прийшли дуже швидко,але було ще дуже добре якби вони працювали,відправив назад!
    Дякую велике....

• Екатерина Р***

Дуже гарні, якісні.

Переваги:
    Ціна, звук, вигляд, довго тримає заряд
  • Кошиль В***
    Відгук від покупця. Продавець: X-mart. Колір: White

Если берете эти наушники вы должны четко осознавать для чего. Я брал для аудиокниг и исключительно потому что по форме это копия аэйрподсов, а значит не будет проблем с расположением в ушах. Для книг нормально, связь с айфоном не теряется, звук приемлем (помним, что и оригинальные эйрподсы это все таки не о музыке). Громкости вполне достаточно, запас есть. И анимация на айфоне, почти настоящая. Бессмысленная, но под фирму. Даже типа настраивается пространственный звук :) Разговариваю редко, как гарнитуру оценить не могу, но пару раз, что довелось, наводят подозрения, что все таки нет. На мои два часа в день в транспорте, еще не разу аккумулятор до разряда не довел. А вот управление это нечто, достаточно попробовать поправить наушник в ухе или снять (по просту говоря как нибудь его взять пальцами по площади), воспроизведение становится на паузу. Запустить потом мне ни разу не удалось, сколько не стучал по "сенсору". Лучше вообще отсутвие сенсоров, чем такие. Выручают только часы. Но цена 475 грн., будем объективны :) Значит за такую цену это твердая 4

Переваги:
    Форм-фактор (спасибо, Apple)
    Недоліки:
    Отвратительное псевдосенсорное управление
  • Настя Б***
    Відгук від покупця. Продавець: Dragon. Колір: White

Прийшли швидше, ніж говорили. Звук хороший, зарядилися за 2-3 години.

• Виталий Б***
    Відгук від покупця. Продавець: Dragon. Колір: White

Звук гарний, але незручно керувати, копки в незручному місці.

Переваги:
    Гарний звук
    Недоліки:
    Незручно керувати.
  • Віолетта М***
    Відгук від покупця. Продавець: Dragon. Колір: White

прийшли швидко. звук якісний, у вухах тримаються дуже гарно.
    про естетичний вигляд слід просто дивитися.
    єдине, що турбує, так це те, що твою музику чують інші.

Переваги:
    якість, ціна
    • Продавець  Dragon

Дякую за ваш відгук!

• Сергій Ф***
    Відгук від покупця. Продавець: YOKKO

Класні навушники. Якщо хочете слухати музику в гарній якості, то це те що треба. Дуже крутий звук і бас як на ці гроші. Батарея тримає нормально. При бігу з вух не випадають. Дякую продавцю за якісний товар. Рекомендую

Переваги:
    супер звук, класний бас, якісний пластик