- Лілія О***Відгук від покупця. Продавець: Great Coffee. Колір: Молочний. Об'єм: 150
Ще не використовувала, вигладає дуже гарно. Сподіваюсь не протікає.
- Юрій Щ***Відгук від покупця. Продавець: Wagon. Колір: Молочний. Об'єм: 450
Товар,прийшов не той,замовляв кавоварку прийшов чайник, продавець на контакт не виходе,розетка ігнорує.
- Наталія С***Відгук від покупця. Продавець: Wagon. Колір: Молочний. Об'єм: 450
Чудова кавоварка
- Недоліки:
- Дмитро Т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Молочний. Об'єм: 450
Варить швидко. Смачна кава для трьох осіб.
- Олена К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Молочний. Об'єм: 450
Отримала посилку, чудовий сервіс, все прийшло, гарно запаковано, вже відправила кавоварки рідним на подарунок
- Переваги:
- Швидко оформили замовлення та достака
- ОляВідгук від покупця. Продавець: SVM. Колір: Молочний. Об'єм: 150
Мені дуже подобається. Гарна і маленька кавоварка. Кожного ранку варю собі каву
- ОленаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Молочний. Об'єм: 450
Чудова річ,ціна якість відповідно
Гарна,як на зображенні
Кава досить смачна- Переваги:
- Ціна,колір
- Ілона Г***Відгук від покупця. Продавець: Vsevirno. Колір: Молочний. Об'єм: 450
Все супер купую вже третій раз цю фірму тільки різним обʼємом :) перша служить вже десь 3й рік.
- Переваги:
- Ціна якість
- Недоліки:
- Поки не має
- ОлексійВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Молочний. Об'єм: 300
Все супер. Ціна якість
- Переваги:
- Вигляд, ручка краще ніж на деяких.
- Недоліки:
- Одразу не вимити після приготування, носик не ідеальний проливається
- Мариша Я***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Молочний. Об'єм: 150
Доброго. Купляю вже другий раз. Все добре та якісно.
- Юлія О***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Молочний. Об'єм: 150
Вона чудова . Дякую
посилання- Переваги:
- Чудово справляється з задачею
- Недоліки:
- Валентина З***Відгук від покупця. Продавець: ГрупОн. Колір: Молочний. Об'єм: 300
є доступною за ціною, легкою у використанні та обслуговуванні, і забезпечує стабільно якісний результат
- Татьяна К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Молочний. Об'єм: 300
Незаменимая вещь по утрам)
- ДианаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Молочний. Об'єм: 300
Дизай гарний, якість не дуже, протікає
- Переваги:
- Дизайн
- Недоліки:
- Протікає
- Елена Б***Відгук від покупця. Продавець: Vsevirno. Колір: Молочний. Об'єм: 300
Отличная кофеварка! Главное тихая. А так все в норме. Очень довольна!
- Переваги:
- Цвет, качество варки, цена.
- Юрій Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Молочний. Об'єм: 300
Хороша кавоварка, до її роботи претензій нема, в користуванні більше місяця, естетично гарна. Ручка виглядає надійно.
- Переваги:
- Якісна збірка, приємна ручка, гарна
- Екатерина Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Молочний. Об'єм: 300
Хорошое качество
- НаталіяВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Молочний. Об'єм: 300
Дуже сподобалася ця красуня. Виходить смачна кава.
- Переваги:
- Стильна, якісна, кава смачна
- Іван Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Молочний. Об'єм: 300
За рік вже 2гу таку купую. Перша без зауважень рік варить каву практично щодня. Батькам теж замовив
- Переваги:
- Дизайн. Не тече. Не пропускає. Ручка не нагрівається.
- Недоліки:
- Мити треба) Обгорає фарба на корпусі на газ. плиті, якщо сильний вогонь робить
- Яна Х***Відгук від покупця. Продавець: T&Group. Колір: Молочний. Об'єм: 300
Товар не відповідає опису!!! Кавоварка не підходить для індукції!!! Неможливо використання на індукційний поверхні!
- Переваги:
- Гарний дізайн
- Недоліки:
- Невідповідність товару опису
- Продавець T&Group
Дякуємо, що знайшли час залишити відгук. Нам дуже шкода, що кавоварка не виправдала ваших очікувань.
Ми перевіримо інформацію в описі товару, щоб уникнути подібних ситуацій у майбутньому. Якщо ви отримали товар, який не відповідає заявленим характеристикам, зв’яжіться з нами – ми допоможемо вирішити це питання якомога швидше.
Нам важливо, щоб ви залишилися задоволені покупкою, тому будемо раді запропонувати обмін або повернення. Будь ласка, зверніться в нашу службу підтримки для подальшого вирішення.
- Наталия А***Відгук від покупця. Продавець: YOT. Колір: Молочний. Об'єм: 150
Кавоварка дуже гарна. Каву варить норм,дізайн кайфовий. Працює бездоганно. Раджу придбати кому потрібна бюджетна кавоварка.
- Ирина Ж***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Молочний. Об'єм: 450
Ужасно сделано-проливается большое количество кофе,как ни старалась-все равно лужа,но это видимо кому как повезёт
- Переваги:
- С задачей сварить кофе справляется и на том спасибо
- Недоліки:
- Проливается много кофе
- Владимир М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Молочний. Об'єм: 150
Самая худшая из всех что у меня были.
- Олексій
То можна написати які були гарні, єслішо. А то не зрозуміло, може зрівняння іде з Біалєтті.
- Слава В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Молочний. Об'єм: 300
Хороша кавоварка. Час приготування кави приблизно 8-9 хвилин. Подобається дизайн і тактильо приємна ручка. Смак кави відрізняється від приготування просто у чашці, трішки ніби переварена. Але економніше розхід кави.
Краще використовувати арабіку, бо кавоварка гарно "віддає" з кави усі власності. Тож якщо робуста чи купаж особисто я маю тахікардію (Суто мої спостереження)
Ще дрібничка, але скажу: трішки непродуманий носик, тож часто прохлюпується, при наливанні у чашечку.
Загалом, мені підходить і подобається ця кавоварка. - Вадим С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Молочний. Об'єм: 300
кофеварка не плохая, ток не делайте ошибку..
не берите этот цвет, возьмите другой
немного корозийный метал
ну и метал сам по себе долго стинет
неплохая ток цена, а так сами решайте
мне незчем сравнить(пользовался туркой)но он не сильно зашел - ВадимВідгук від покупця. Продавець: YOT. Колір: Молочний. Об'єм: 150
Норм
- Переваги:
- Дизайн
- Недоліки:
- Великий люфт воронки для кофе приходится дуго закручивать дві половини разом шоб не пропускало пар в верхню частину без кофе з четвертої спроби все вийшло, прийшлося вигнути воронку щоб зменшити люфт
- Павло М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Молочний. Об'єм: 300
За півроку щоденного використання нічого не змінилося — готує каву як з початку.
Від використання з'явилися подряпини (криві руки). Більше ніяких змін, все чудово. - Алексей К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Молочний. Об'єм: 150
Відмінна кавоварочка для однієї людини
- Переваги:
- дизайн, якість, ціна
- Недоліки:
- не виявив
- виталий я***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Молочний. Об'єм: 150
все супер кава смачна
- Переваги:
- добрий
- Недоліки:
- нема
- ОлександрВідгук від покупця. Продавець: Хутко Спорт. Колір: Молочний. Об'єм: 450
Загалом, виглядає стильно, якісно зроблена.
- Переваги:
- Робить каву гарно, вигляда стильно
- Недоліки:
- Не сумісна з індукційною плитою.
- Володимир Т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Молочний. Об'єм: 150
3й місяць вже користуюсь, працює нормально, не протікає, можливо тугувато закручується верхня секція (перша мока, ще й бюджетна, тому не розбираюсь).
- льоха с***
Притреться
- Тарас Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Молочний. Об'єм: 450
Топорна робота. Верхня частина щільно не прикручується до нижньої, у результаті кавоварка постійно протікає, коли з неї наливаєш. Щодня витираю після неї калюжу і незлим тихим словом згадую виробника. Категорично не рекомендую.
- Ольга М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Молочний. Об'єм: 450
Прошел месяц после покупки кофеварки,отвалилась ручка
- Недоліки:
- Вытекает при наливание,отвалилась ручка
- Владимир К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Молочний. Об'єм: 450
гарна кавовварка за свої кошти
- Переваги:
- великий обєм
- Василь В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Молочний. Об'єм: 300
Загалом кавоварка класна, по функціоналу, обʼєму і вигляду все подобається, але розчарувало те, що після кількох разів використання зʼявилися крапки на дні нижнього контейнера для води, і з наступними разами їхня кількість і розмір збільшується, коли залишки води трохи постоять, навколо тих крапок утворюється корозія, це сильно розчаровує і насторожує чи можна продовжувати використовувати її з точки зору невидимих домішків корозії в каву під час готування (додав фото вже відмитих від видимої частини корозії, яка піддається миттю водою). Підкажіть хтось хто з таким стикався і що з чим можна зробити (якщо можна) ?
- Павло С***
Іншого бренду відправляв в сц,сказали брак.
І зараз в мене від Magio теж, то ж я як роблю. Приготував каву, а потім, коли вже кавоварка холодна буде, десь через пів години може, то мию і насухо протираю. - Іван Г***
У мене теж проявляються! Саме цікаво, що в такій же самій пле 2023 р випуску нема слідів корозії. Думаю, що це брак виробника! Нехай міняють
- ІлонаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Молочний. Об'єм: 300
Якісна та гарна кавоварка, дуже сподобалась!