Сток. Розпродаж залишків до −60%

Відгуки покупців про Набір чашок з ручками і подвійними стінками Ardesto Animals 250 мл х 2 шт AR2625BHA

Оцінка користувачів 4.63/5
  • Відгуки про товар продавця Berling official
  • Снежана П***
    Відгук від покупця. Продавець: Berling official. Основний колір: Прозорий

Приехали целые ,упакованы надёжно.вид как на фото

Переваги:
    Цена .милые чашки
  • Ілля Л***
    Відгук від покупця. Продавець: Berling official. Основний колір: Прозорий

Дякую за якісний товар! Кружки дуже гарні, все прийшло цілим і добре упакованим. Я повністю задоволений покупкою!
    Рекомендую

Переваги:
    Швидко,якісно,гарно упаковано
    Недоліки:
    Ніяких
  • Світлана С***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість предметів у наборі: 2. Основний колір: Прозорий. Об'єм: 250

Чашки — 10/10, пришли без брака. Когда забирала посылку, заметила, что нет наклейки «Осторожно, стекло», и немного испугалась, потому что заказывала их на 14 февраля парню и сестре. Но, к счастью, всё оказалось целым

Переваги:
    для близких или для второй половинки то что надо, 100% оценят)

• Зоя Я***

Замовила дитині набір чашок на подарунок, в одній із чашок кусочок стекла всередині, так ще й пилинками.... Дуже розчарована....

Вітаємо! Нам дуже шкода, що сталась така ситуація. В Ardesto діє гарантійний термін в разі виробничого дефекту - 1 місяць, зверніться, будь ласка, до служби підтримки щодо обміну товару чи повернення коштів

• Юлія П***

Замовила і на наступний день отримала. Якісні. Все супер. Упаковано дуже якісно. Рекомендую.

• Ніна С***

Гарні і легенькі класнючі

• Ганна С***

Купувала на подарунок. Якісні. Виглядають мило

• Тетяна К***
    Відгук від покупця. Продавець: Kitchen life plus. Основний колір: Прозорий. Об'єм: 250

Чашки гарненькі.Але,на жаль,одна пропускає воду.Враховуючи ,що це був подарунок,то не дуже приємно.

Переваги:
    Милі
    Недоліки:
    Одна пропускає воду
  • Юрий К***

Симпатичные чашечки , чётко под кофе :)

• Наташа Б***

Чашки бомбические

Переваги:
    Стильно красиво

• Олена К***

Дуже сподобались.

Переваги:
    Легкі та зручні
    Недоліки:
    Поки не має

• Наташа Б***

Красиво

Переваги:
    Стильно

• Олена Т***

Користуємося 2 місяці, поки що все чудово

Переваги:
    Товар відповідає опису, гарні чашки, чудовий варіант на подарунок

• Євгенія Х***

Чашки класні

• Євген В***

Брав не собі, а на подарунок - отримувач задоволений. Тому дякую!

• Людмила Л***

Дуже сподобалось, брала на подарунок, було боляче упаковано

• Анна Л***

Товар був замовление завчасно на дееь народження і мене підвели- переносили дату доставки