Картка Rozetka

Відгуки покупців про Магнітний повербанк умб магсейф 15000 mah powerbank Q-C228X1 павербанк з швидкою зарядкою pd power delivery і магнітним кільцем powerbank magsafe зовнішній портативний акумулятор павер повер банк для телефону айфона андроіда 15000mah

Код:  443196938
Оцінка користувачів 4.08/5
  • Ольга А***
    Відгук від покупця. Продавець: KayDzen

Заряду павера вистачає на один заряд телефону. Тобто, якщо мені потрібно зарядити телефон на 80%, то павер втрачає рівно 80%.

Попереджуючи коментар продавця, який він надавав всім іншим покупцям, які скаржились на таку ж проблему, Power заряджався і розряджався три рази до повного ,як і радив покупець.

• Продавець  KayDzen

Вітаємо, Ольга! Дякуємо, що повідомили нам про це. Ваш відгук був переданий відповідальному співробітнику для вирішення питання.

• Володимир А***

Швидко доставили,працює добре

• Продавець  KayDzen

Вітаємо, Володимир! Дякуємо за відгук. Нам приємно, що Ви вподобали наш товар. Завжди Вам раді!

• олександр н***
    Відгук від покупця. Продавець: KayDzen

Працює чудово але ємність павера відрізняєця від заявленої ??

• Продавець  KayDzen

Вітаємо, Олександр! Дякуємо за ваш відгук! Нам приємно, що павербанк працює чудово. Щодо ємності — зазначене значення (15000 mAh) відповідає загальній ємності акумуляторів усередині пристрою. Реальна віддача може бути трохи нижчою через втрати енергії при передачі, особливо під час бездротової зарядки MagSafe. Це нормальне явище для всіх павербанків.

• Лілія Ф***
    Відгук від покупця. Продавець: KayDzen

Замовляла 15000 маг, думала вистачить на 2-3 заряду. Засмучена, телефон зарядився тільки 1 раз, на даний момент на 30% зарядила телефон і залишилось 67% заряду на повербанку.

Переваги:
    Легкий, гарний, магніт тримає гарно
    Недоліки:
    Невірна ємкість, швидко розряджається.
    • Продавець  KayDzen

Вітаємо, Лілія! Дякуємо за відгук та зворотний зв’язок. Реальна кількість зарядок може відрізнятися від заявленої через втрати енергії при перетворенні напруги — це нормальна особливість усіх павербанків.

• Лемещук Д***
    Відгук від покупця. Продавець: KayDzen

В описі написано що ємність 15000, вле насправді ємність максимум 6000, вистачає на одну зарядку і дуже гріється під час магнітної зарядки

Недоліки:
    Невірно заявлена ємність
    • Продавець  KayDzen

Вітаємо, Дмитро! Дякуємо за ваш відгук і вибачаємося за неприємності. Нам дуже шкода, що товар не виправдав очікувань. Ємність батареї може відрізнятися залежно від умов використання, типу пристрою та способу заряджання.

• Ден
    Відгук від покупця. Продавець: KayDzen

На даний момент розряджав один раз, працює нормально.

• Продавець  KayDzen

Вітаємо, Ден! Дякуємо за відгук. Щиро раді, що Ви залишилися задоволені.

• Юлия С***
    Відгук від покупця. Продавець: KayDzen

Все чудово. Павер відповідає опису, гарна якість, магніт хороший!

• Продавець  KayDzen

Вітаємо, Юлія! Дякуємо за відгук. Нам приємно, що Ви залишились задоволені замовленням. Завжди Вам раді!

• Микола С***

Працює відмінно! Супер

• Продавець  KayDzen

Вітаємо, Микола! Дякуємо, що поділилися своїми враженнями. Завжди Вам раді!

• Олександр Г***

Все працює

Переваги:
    Розмір , дизайн, добре тримає телефон, але без бампера
    Недоліки:
    Не бачив швидкісного режиму, є з чим порівняти штатний блок живлення - шнур показує швидкісний режим. При підключенні до повер банка не переходить в режим швидкої зарядки
    • Продавець  KayDzen

Вітаємо, Олександр! Дякуємо, що поділилися своїми враженнями. Завжди Вам раді!

• Продавець  KayDzen

Олександр, швидка зарядка працює при режимі бездротової зарядки, а не через кабель. Гарного дня!

• Андрій Б***
    Відгук від покупця. Продавець: KayDzen

уточнював даний момент у продавця, але абсолютно не відповідає заявленим характеристикам, замість заявлених 15000ма та біля 6000ма

Переваги:
    нема
    Недоліки:
    невірна ємність акумулятора
    • Продавець  KayDzen

Вітаємо, Андрій! Дякуємо, що повідомили нам про це. Ваш відгук був переданий відповідальному співробітнику для вирішення питання.

• Марія М***
    Відгук від покупця. Продавець: KayDzen

Зручний павербанк, заряджає швидко, магніт тримає надійно, навіть під час руху. Ємності вистачає на кілька повних зарядок телефону, зручно брати з собою.

• Продавець  KayDzen

Вітаємо, Марія! Дякуємо, що поділилися своїми враженнями. Завжди Вам раді!

• Сергей П***
    Відгук від покупця. Продавець: KayDzen

Прикольний товар, працює справно, все ок

• Продавець  KayDzen

Вітаємо, Сергій! Вдячні Вам за відгук. Також можете подивитися інші наші товари. Завжди Вам раді!

• Данил Л***

Потужний повербанк. Дуже задоволений покупкою

• Продавець  KayDzen

Вітаємо, Данило! Дякуємо, що поділилися своїми враженнями. Чекаємо Вас знову!