- Надія К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Звук плохой
- Юрій
В мене такий мікро - звук чудовий, користуюсь більше року.
Ви налаштовували його чи просто сходу підключили ?
Представник постачальникаШановна, Надія)
Велике дякуємо за ваш відгук і за те, що ви обрали наш продукт. Нам дуже шкода, що виникли проблеми із звуком – ваша думка дуже важлива для нас.
Щоб ми змогли допомогти вам отримати найкращий досвід від мікрофона, просимо вас поділитися додатковою інформацією:
1. Опишіть, будь ласка, детальніше, що саме вас не влаштовує у звуці? (Наприклад: занадто тихо, нечітко, присутній фоновий шум/шипіння, звук "металевий" чи "глухий"?).
2. Які налаштування зараз використовуються?
* Рівень гучності мікрофона у Windows (у відсотках)?
* Яка відстань від вашої голови до мікрофона?
* Чи використовуєте ви додаткові програми (Discord, OBS, Zoom)? Як налаштований мікрофон там?
* Чи ввімкнено шумоподавлення (у Windows, Discord, OBS тощо)?
Чому це важливо? Досвід інших покупців показує, що цей мікрофон дуже чутливий і вимагає ретельного підбору рівня гучності у Windows (часто значно нижче 100%, близько 70-85%) та правильної відстані (15-30 см). Некоректні налаштування можуть призводити до сприйняття звуку як "поганого".
Ми віримо, що разом зможемо вирішити цю ситуацію! Будь ласка, надайте нам більше деталей або зв'яжіться з нашою службою підтримки, для персоналізованої допомоги з налаштуванням.
З повагою та сподіванням на позитивне вирішення,
Команда MARVO- Надія К***
Юрій вам просто повезло гарний купить, а я купила другий і задоволена, мені просто бракований попався і все і це підтвердили
- Городенський С***Відгук від покупця. Продавець: MobiForYou. Колір: Чорний
Отримав у поштоматі не MARVO MIC-03 а MARVO MIC-05
- Переваги:
- Прийшов мікрофон
- Недоліки:
- Не той мікрофон
- Городенський С***
Продавцем було запропоновано повернути мікрофн із поверненням коштів або заміною мікрофона. Після повернення товару продавець не виходить на зв'язок (вже 3 дні як отриманий товар). Починаю вирішувати ситуацію через маркет-плейс. Вже замовлено інший мікрофон у Розетки.
- Андрій Ф***
Підкажіть, як вирішилась ситуація?
- МагаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Задоволений мікрофоном від MARVO, дуже якісний звук, думаю це вигідний варіант в такому ціновому діапазоні серед однокласників.
- Переваги:
- Шикарний мікро за свою ціну
- Недоліки:
- не виявлено
- Максим К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Дуже сподобалося, доп фукція просто топова
- Недоліки:
Представник постачальникаДякуємо, Максиме, за ваш відгук! Радий чути, що вам сподобався мікрофон Marvo MIC-05 і його додаткові функції. Якщо у вас будуть будь-які запитання або потрібна консультація, звертайтеся – ми завжди готові допомогти!
Бажаємо вам чудового користування!
- Глеб М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Мікро імба!
Працює чітко, купив на заміну свого старого свена, так для спілкування в дискорті і для навчання через zoom з головою вистачаэ. Раджу до покупки!- Переваги:
- Якісний звук і кайфова підсвітка
Представник постачальникаВітаємо, Глеб!
Дякуємо, що обрали мікрофон MARVO MIC-05 і за високу його оцінку.
Приємного подальшого користування.
З повагою, MARVO
- ЮрійВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Крутий мікрофон))
Цей мікро вирішив мою проблему з якістю передачі звуку під час спілкування з друзями. Зараз мене чують дуже добре і я кайфую від цього!
Це мій перший мікрофон такого рівня. До нього були тільки гарнітури, від мікрофонів яких я був завжди незадоволений якістю передачі звуку, це зі слів моїх друзів, вони завжди жалілись на якість звуку з мого боку((
Трохи про чутливість хочу написати, щоб звернути вашу увагу, як краще його налаштувати, щоб бути задоволений цим мікро, як я:)
Запас чутливості мікрофона величезний, я використовую його майже на мінімумі на відстані, приблизно - 20 сантиметрів від себе, при рівні гучності в налаштуваннях вінди 85%. Поясню про 85% - це було обрано суто з урахуванням шумів мікрофона. Справа в тому, що цей мікро має базовий рівень шуму, він дуже тихий, на рівні -70 дБ гучності. Якщо поставити гучність мікрофона у вінді на 100%, вінда починає захоплювати цей ледь чутний шум, але якщо знизити до 85%, то проблема зникає.
Примітно, що шум завжди однаково тихий, як на мінімальній гучності, так і на максимальній. Це добре, адже в такому разі якщо я захочу зробити себе дуже гучним, гучним стане тільки голос, а шум залишиться ледь чутним. Так само цей шум дуже легко піддається всім видам шумоподавлення, дискорд і програми запису голосу, навіть фільтри OBS справляються з ним дуже легко, тобто цей шум типу зрозумілий для шумодава і забирається дуже легко.
Хто бажає гарний звук за дешево - це ваш варік. Хто бажає ідеальний звук за недорого, вибачте, не в цьому житті. Або підзапарьтесь з шумодавами і налаштуваннями і буде вам звук наближений до ідеального, можливо, але не точно))
Мікрофоном, як можна було зрозуміти, задоволений. Покупці дуже радий.
Коротше:
Ідеально для дейліків, ігор, посиденьок в діскорді і навіть для озвучування чи запису голоса для відосів і всяке таке інше.
Дуже рекомендую.
Доречи дякую Розетці за швидку доставку і шикарний сервіс.- Переваги:
- За цю ціну - це нереально хороший мікрофон. Шикарнючий конденсаторний звук, під`єднання через USB.
Представник постачальникаВітаємо, Юрій!
Дякуємо за вибір мікрофона MARVO MIC-03 і за такий розгорнутий відгук.
Нам дуже радісно, що ви так високо оцінили наш мікрофон.
Зичемо вам приємного подальшого користування мікрофоном.
З повагою, MARVO
- АрсенВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Чудовий мікрофон
- Переваги:
- Якісна передача звуку, висока чутливість, чотири профілі зміни голосу
- Недоліки:
- Коли вимикаєш підсвітку і потім пропадає електропостачання і вмикається знову то світлодіоди знову починають світити, знову потрібно вимикати
Представник постачальникаАрсен, дякуємо за ваш вибір продукції MARVO і залишений відгук!
Приємного користування!
- Наталья К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Подарили сыну на Новый год, радостям не было предела!! Дизайн и качество на высоте! Можно записывать голоса, менять их!! В общем, ребёнок доволен на все 200%! Рекомендую! Розетка как всегда на высоте, быстрая доставка и доступные цены! Купили по акции
- Переваги:
- Цена, дизайн, опции
- Денис Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Не покупайте пользовался месяц и постоянно пропадает звук, сужкюу в дс или играю в КС и просто перестает работать, и не понятно Когда, может пару часов все ок может каждых пять минут переставать работать, в общем шлак, не рекомендую!
- Переваги:
- Красивый
- Недоліки:
- Перестает работать после месяца работы
- Алексей Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Микпофон стоит своих денег.
- Переваги:
- Хорошая педедача голоса, далеко ловит голос даже если ты в 3х метрах от него, голос менять можно, в общем классно.
- Недоліки:
- Я не разобрался или подсветку нельзя там выключить,очень сильно отвлекает.А ещё,жаль что нельзя настроить микрофон так,что бы он только твой голос распознавал и воспроизводил и без посторонних шумов
- Євгеній Х***
так може шумоподавляч в додатку
- Денис Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
За такую цену просто пушка, шумов нет, слышно отлично, и очень красивый.
- Переваги:
- Нет шумов, красивый, есть изменение голоса, RGB
- Недоліки:
- Слышно даже с 2м, для меня это не супер но за такую цену это не важно
- Артем Н***Продавець: MobiForYou. Колір: Чорний
Прийшов зовсім не той мікрофон не відповідає продавець погане обслуговування 1/10
- Павел Г***Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Отличный микрофон, очень рад покупкой. Меня слышат все хорошо, жалоб не было.
- Переваги:
- Подсветка ОГОНЬ
- Недоліки:
- их просто нет
- Николай К***Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
-Портативный штатив входит в комплект, компактно складывается и быстро разлагается-
При разложении вредных веществ не выделяется? ))- Переваги:
- Макс
Это отзыв или вопрос???
- MaximПродавець: Rozetka. Колір: Чорний
За свою цену лучший микрофон среди USB провода
- Переваги:
- Очень маленький, удобный, всем советую для покупки
- Недоліки:
- Фонит, но софт исправит
- Володимир Б***Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Как за такие деньги я думаю лудше не найти!
- Переваги:
- Неплохой дизайн.чистый звук
- Недоліки:
- За такую цену нет!
- Максим Ч***
спасибо такой і куплю