- Татьяна М***Відгук від покупця. Продавець: Eligos
Відмінний інститут! Другий рік у використанні і нарікань немає. Два сезона обрізки дерев. Величезна дяка продавцю!
- Переваги:
- Ціна, якість
- Продавець Eligos
Ми дякуємо Вам за вибір нашого магазину! Завжди раді надати якісний товар, швидку доставку та ПОВНУ ГАРАНТІЮ для всіх наших покупців! Будемо раді бачити Вас в майбутньому! Продавець ELIGOS
- Евгений Ш***Відгук від покупця. Продавець: Eligos
Купил 30 октября 2024.
Сгорел двигатель 2 мая 2025
Цена качество.
Использовалась только на шашлыках для заготовки дров.- Переваги:
- Цена. Размер шины
- Недоліки:
- Проработала не долго
- Продавець Eligos
Доброго дня! Очікуйте на зворотній зв'язок від нашого менеджера, приймемо Ваше замовлення на гарантійне обслуговування. Дрова потрібно пиляти невеликим діаметром, якщо Ви працювали з грубими дровами, пила могла це через це вийти з ладу. Також не можна пиляти вологе дерево, лише сухе.
- Валентина Л***Відгук від покупця. Продавець: Eligos
Дякую. Товар прийшов вчасно. Все укомплектовано. Нарікань нема. Рекомендую.
- Продавець Eligos
- Проскуріна О***Відгук від покупця. Продавець: Eligos
Дуже добре, відповідає опису, все працює на скільки довго побачимо на весні))
Швидко, отримали, на всі питання, кваліфікована відповідь, дякуємо!- Продавець Eligos
- ДмитроВідгук від покупця. Продавець: Eligos
Хороший товар
- Тарас К***Відгук від покупця. Продавець: Eligos
Обрізати гілки на дереві, замість ручної пилки - саме те, що треба. Для більш серйозної робти беру бензопилу))
- Переваги:
- 2 акумулятори, шина - 8 дюймів, ціна відповідає якості, швидка доставка
- Продавець Eligos
- Вікторія С***Відгук від покупця. Продавець: Eligos
Швидка доставка,товар відповідає опису. Зі своєю роботою справляється добре.
- Переваги:
- Недоліки:
- Поки не виявили.
- Продавець Eligos
- Тетяна С***Відгук від покупця. Продавець: Eligos
Якість відповідає ціні. Пиляє чудово. Цілком задоволена
- мишаВідгук від покупця. Продавець: Eligos
Очень хороший товар. Очень удобно даже дети могут ею работать. Товар соответствует цене и качеству. Очень довольны. Спасибо.
- Всеволод К***Відгук від покупця. Продавець: Eligos
в цілому, за акційну ціну, можливо брати для саду...
- Переваги:
- невелика ціна, два АКБ, наявність кейсу
- Недоліки:
- немє бачку для змащування цепку, хоча отвір на шині є, також не вистачає опорних"шипів" при використанні
- Продавець Eligos
- Володимир Н***Відгук від покупця. Продавець: Eligos
Працює другий день,ріже добре,об'єм акумуляторів маленький,а так все ок за такі гроші,доставили за добу
- Переваги:
- Легка
- Недоліки:
- Треба підтягувати цеп часто
- Продавець Eligos
- Татьяна М***Відгук від покупця. Продавець: Eligos
Нарешті пройшов випробування. Пиляє добре. Аккумулятори тримають не погано, близько 20-30 хв роботи з перервами. Стовбур 20 см пиляє за хвилину. З мінусів тільки немає бачка для змащування і гілки менше 1см просто рве. Тиждень роботи і політ норм.
- Переваги:
- 8 дюймів, Топ за таку ціну. Рекомендую.
- Недоліки:
- Гілки менше 1см рве, іноді закусує
- Продавець Eligos
- Ольга С***Відгук від покупця. Продавець: Eligos
Дякую! Усе влаштовує, зручна у користуванні
- Ігор Л***Відгук від покупця. Продавець: Eligos
Працює, 100 літні дуби різати не буде, але щось невелике в сам раз.
- Переваги:
- Недоліки:
- Пока не було
- Продавець Eligos
- Юлія Д***Відгук від покупця. Продавець: Eligos
Прийшло швидко,на перевірці акумулятори працювали
- Переваги:
- Швидке обслуговування
- Недоліки:
- Не виявлено поки
- Продавець Eligos
- Віктор Ю***Відгук від покупця. Продавець: Eligos
Товар г***о не щаказуйте г***о бо прийде 4 банки в акумі по 1.5 ампера
- Переваги:
- Нерокомендую
- Недоліки:
- Г***о банки ікри мотора в холосту
- Продавець Eligos
Доброго дня! Шановний клієнт, усі інформація про пристрій вказана на сайті, Ви могли ознайомитись перед покупкою. Ми пропонували Вам повернення товару або аналіз у нашому сервісному центрі, від обох пропозицій Ви відмовились.
- алексей А***
Понятно і внятно напиши про проблему?? Буду вдячний
- Тетяна С***Відгук від покупця. Продавець: Eligos
Все супер! За 5 хвилин обрізав усе гілля! Ціна якість - рекомендую!
- Переваги:
- Легка та зручна
- Недоліки:
- Не побачив
- Продавець Eligos
- Костенко Р***Відгук від покупця. Продавець: Eligos
Сьогодні тестував на спиляній вишні.Підзарядив повністю АКБ.Дрібні гілочки повідрубував топором.Пилка пиляє доволі не погано,перегріватись не давав(дві хвилини пиляв,потім змащував мастилом,і хвилин 10 займався іншими справами і т.д.)На фото все,на що вистачило 2 акумулятори,одного акума хватає десь на 5-6 хв.чистої роботи.Враховую ціну пилки в 1200,розумів,що брав,але надіявся,що акумулятори,все таки,будуть трішки сильніші.В опису пишуть,що 2000 Ah,ну коли я розібрав і подивився,то там стоять 5 по 1500ah,а по факту,вони і цього не видають.
- Переваги:
- Дешева,потужна
- Недоліки:
- АКБ дуже слабкі.
- Продавець Eligos
- Ігор Л***Відгук від покупця. Продавець: Eligos
Пилу відправили доволі швидко, працює, має 2 акумулятори. В роботі ще не використовувалася.
- Переваги:
- Легка
- Недоліки:
- Випробую, доповню коментар
- Продавець Eligos
- Григорій Ф***Відгук від покупця. Продавець: Eligos
Пилка Smart сподобалась. Вона зручна, не важка і доволі потужна для гілок 4-5 см в діаметрі.Двох акумуляторів було достатньо на дві години роботи в саду. Доставку на самовивіз з Розетки прийняли в вихідний день і зробили за добу.Висловлюю вдячність працівникам.
- Переваги:
- Довжина шини дозволяє працювати з загущенням гілок і кущами
- Недоліки:
- Дві години роботи - недоліків не виявлено
- Продавець Eligos
- Сергей Г***Відгук від покупця. Продавець: Eligos
Пиляє досить жваво, зпиляв дерево діаметром 150мм.
- Переваги:
- Пиляє навіть товсти гілки, легка
- Недоліки:
- Нема нічого для змащування ланцюга
- Продавець Eligos
- Олександр Л***Відгук від покупця. Продавець: Eligos
Пиляє чудово ,обріза гілки в недоступних місцях де ножівкою садовою незручно
- Переваги:
- Дешева
- Недоліки:
- Незнайшов
- Продавець Eligos
- Любов Ш***Відгук від покупця. Продавець: Eligos
Уже купила. Товар прийшов вчасно, комплектація відповідає паспорту, ф1зібрали, зробили 2проби - все працює. Товар сподобався
- Андрей М***Відгук від покупця. Продавець: Eligos
ріже добре,свою роботу виконує
- Переваги:
- легка,зручна
- Недоліки:
- в зібраному стані в кейс не влазить,доводиться розбирати
- Продавець Eligos
- Алевтина Ч***Відгук від покупця. Продавець: Eligos
Пилит хорошо ...собирается легко без инструкции ...Аккумуляторы в комплекте судя по наклейкам на элементах 18650...1500 миллиампер но при нагрузке в 5 ампер ( среднее потребление этой пилы ) выдают 1 ампер ... что вполне ожидаемо с учётом стоимости ...своих денег стоит ...для нечастого использования в домашнем хозяйстве вполне пригодный инструмент ....
- Переваги:
- Очень упрощает процесс обрезки деревьев по сравнению с обычной пилой ...
- Недоліки:
- С учётом цены ...недостатков нет
- Продавець Eligos
- Сергій Ч***Відгук від покупця. Продавець: Eligos
Все нормально. Пилка виконує всі функції.
- Переваги:
- Цінна
- ЕленаВідгук від покупця. Продавець: Eligos
Покупала бабушке для работы в саду. Лёгкий, удобно держать одной рукой. Хорошо справляется с цветами, кустами, молодыми ветками.
- ВалерійВідгук від покупця. Продавець: Eligos
Все окей
- Марина В***Відгук від покупця. Продавець: Eligos
Пила полностью соответствует описанию,предоставленному продавцом.Для бытового(домашнего)использования мощности вполне достаточно.Лёгкая,шустрая.Цепь надевается легко.Удобный чемоданчик.
- Андрей З***Відгук від покупця. Продавець: Eligos
Брав минулого четверга, в суботу та неділю випробував на дачі, відгук пишу у вівторок.... Ще не вирішив - повертати, чи ні.
З одного боку:
- пиля, що гай шумить (стовбур 7-8 см в діаметрі ріже);
- зручна в руці;
- зручний кейс;
- 2 аккумулятори 21 вольт (номінально). Заряджаеться до 20,7(8), потім просідає до 20,5 за ніч, потім так і тримає;
- захист аккумулятора є.
З іншого боку:
- при навантаженні аккумулятори гріються, не сильно, алє помітно;
- при пуску двигуна у щітках є іскра (перші десь хвилин 20-ть роботи горіло постійно, потім приробилось);
- залити масло, то окремий квест, якщо залишу, то зроблю отвір;
- ціпок не наточений і інколи застряга у гілках;
- пластик не дуже товстий, кожух взагалі м'який і в місці зажиму шини ребра жорсткості вже пішли по .... , треба доробляти;
- гайка-зажим шини з пластиковими "вушками", то їх вже нема...
- гвинт натяжки живе своїм життям.
В цілому - ідея гарна, виконання "з економією на сірниках".
З одного боку - все можна "доробити-виправити", з іншого, начебто є чим зайнятися, окрім цього. Гадаю, що своїх грошей вона варта.- Переваги:
- Недоліки:
- Похідні від вартості.
- Продавець Eligos
Доброго дня! Дякуємо за змістовну інформацію. Нам дуже прикро, що є нюанси, які Вам не сподобались при роботі з пристроєм. Якщо все ж таки надумаєте робити повернення товару - зверніть увагу, що він не повинен бути у використанні. Якщо збережно товарний вигляд, з Вами зв'яжеться менеджер та надасть реквізити для повернення.
- Александр С***Відгук від покупця. Продавець: Eligos
По этой причине эту пилу удешевили.просто не написали причину акции.но есть много способов это самому устранить.отверстия для заливки масла в шине не на своем месте.нет проблем просверлить.доработку делаю сам.сервис не нужен.при резке пила прыгает.но это нужно хорошая цепь.читал в отзывах что аналогичными пилами пилят дети 12лет.так вот эту пилу детям давать НЕЛЬЗЯ НИ ВКОЕМ СЛУЧАЕ!!! А в целом за эти деньги пила не плохая.Я ДУМАЮ ДАЖЕ УВЕРЕН ЧТО В ДРУГИХ ПИЛАХ И ТЕХ КОТОРЫЕ ДОРОЖЕ ПРОБЛЕМЫ ТОЖЕ ЕСТЬ.ТАК ЧТО ЗА 999ГРН ЭТУ ПИЛУ МОЖНО БРАТЬ
- Переваги:
- Дешево
- Недоліки:
- Винт натяжения цепи смещается со своей оси и выходит со своего места.Что бы хорошо натянуть цепь он выпрыгивает из паза
- Продавець Eligos
- Віктор С***Відгук від покупця. Продавець: Eligos
ріже добре.
- Переваги:
- мощности хватає
- Недоліки:
- не робить принудительне охлаждение
- Продавець Eligos
- Алексей Б***Відгук від покупця. Продавець: Eligos
Рабочая пила, с удобным кейсом. В наборе 2 аккумулятора, одна зарядка. Рабочая, осенью будет в работе. Удобная, практичная. И цена приятная. Спасибо продавцу.
- Переваги:
- 2 акума, кейс, удобная
- Недоліки:
- Нет в конструкции масла для смазки цепи. Буду смазывать отдельно.
- Продавець Eligos
- артем м***Відгук від покупця. Продавець: Eligos
Все ок!
- Андрей Е***Відгук від покупця. Продавець: Eligos
Несподівано перепилила досить товсті гілки. Навіть стовбур. Дуже зручно.
- Переваги:
- Зручна, легка, компактна. Два акумулятори.
- Недоліки:
- Немає ємкості для заливки мастила. Фахівці кажуть, що обовʼязково періодично треба мастити шину, капаючи мастило в жолоб шини
- Продавець Eligos
- Віталій С***Відгук від покупця. Продавець: Eligos
Пришло быстро,в полном комплекте как и написано.работай пилки доволен. Пилит быстро, экономит много времени.
- Переваги:
- Цена. Простая в работе, лёгкая и удобная
- Недоліки:
- Не выявил
- Продавець Eligos