Відгуки покупців про Рамен Samyang Buldak Carbonara 130 грам
- Яна К***Відгук від покупця. Продавець: Mint Mandalorian
Дуже прикольно і смачно! Кремова текстура, смак карбонари - один з найкращих раменів, що я куштувала. Для людей, котрі не вживають гостре регулярно, третина соусу вистачить з головою. Я додала половину і заїдала льодом, тому краще додавайте поступово.
- Переваги:
- Текстура, смак, розмір
- Недоліки:
- Немає, хіба може бути загостро для тих, хто не звик
- Продавець Mint Mandalorian
Доброго дня!
Щиро дякуємо за ваше замовлення в нашому інтернет-магазині Mint Mandalorian та за високу оцінку. Нам дуже приємно, що ви залишились задоволені швидкістю відправки та сервісом.
Будемо раді бачити вас знову! Приємних вам покупок і гарного настрою
- Досенко М***Відгук від покупця. Продавець: Mint Mandalorian
Хороший товар
- Єлизавета С***Відгук від покупця. Продавець: Mint Mandalorian
Найс, дякую
- Переваги:
- Швидко, зручно
- Недоліки:
- Пече двічі
- Ілля К***Відгук від покупця. Продавець: Mint Mandalorian
- Станіслав М***Відгук від покупця. Продавець: Mint Mandalorian
Очікувано добре
- Переваги:
- Смачно
- Сергей К***Відгук від покупця. Продавець: Mint Mandalorian
Кто эти люди кто кладет красный пакет в лапшу? Цеж огонь!!!!!!
- Переваги:
- Смачно
- МарияВідгук від покупця. Продавець: Mint Mandalorian
дуже смачно
- НаталяВідгук від покупця. Продавець: Mint Mandalorian
Приготувала за рецептом із ютьюбчика: відварити у 600 мл води, потім решту злити, але трохи лишити, потім додала пів склянки молока і трохи сиру, виспала вміст пакетиків (весь) + один жовток. Гостренько, проте цілком може витримати українська щелепа. До рамену з ресторану йому дуже далеко, але в цілому - смачно. Так, побалуватся можна, мені було цікаво що це за знаменитий рамен такий :)
Другу пачку прготую без млока, сиру і жовтка, просто вміст пакетів і все.- Переваги:
- цікаво, гостренько
- Недоліки:
- не можу сказати, що це супер смачно. Але точно Мівіна з цією локшиною не зррівняється і близько
- Сева Б***Відгук від покупця. Продавець: Mint Mandalorian
Наліпки нема, ні слова українською російською чи хочаб англійською ))))
По рецепту 600мл води і 8 чогось… )- Переваги:
- Смачно і не розвалюється
- Недоліки:
- Нема наліпки з перекладом
- Продавець Mint Mandalorian
Доброго дня , спосіб прихотування зазвичай не перекладається на маркуванні, вказується інф про виробника, постачальника та інформація про енергетичну цінність товару. Але дякую за зворотній звязок , ми врахуємо ваші зауваження.