Відгуки покупців про Контролер заряду сонячної батареї ШІМ 30А для АКБ 12/24 В дисплей, USB, екран (AC-PWM-30A-Blue)
- Вячеслав Д***Відгук від покупця. Продавець: MDN
важливо першим підключати акумулятор до контролера. Я не почитав інструкцію і спочатку підключив сонячні панелі. Контролер працював не коректно. Потім зробив як в інструкції і все ок.
- Переваги:
- гарно працює
- Недоліки:
- не знаю де подивитися ток заряду. трошки гудить коли працює
- Иван С***Відгук від покупця. Продавець: MDN
Дякую,рекомендую.Контролер працюе як заявлено.
- Недоліки:
- Не выявлено.
- Дмитро Д***Відгук від покупця. Продавець: MDN
Все хорошо,работает без нареканий)
- Андрій К***Відгук від покупця. Продавець: MDN
контроллер работает, все нормально.
- Анна А***Відгук від покупця. Продавець: MDN
14-12-2024 17:30 З вашого контролера пішов дим :( Був підключений згідно з інструкцією. Пропрацював менше години. Працював нормально, але зовсім не довго. Усі виміри мультиметром показали працездатність, крім USB роз'єму, він так і не заробив, 5V на ньому не з'явилося. Але менш ніж через годину відбулося клацання, з нього пішов дим і сморід пластмаси. Вхідна напруга на нього в цей час не було взагалі, просто стоять підключений до акумулятора 12,6V в режимі очікування. Що мені тепер з ним робити? :(
- Анна А***
Продавець без проблем замінив товар. Новий контролер працює справно вже майже протягом місяця. Рекомендую як контролер, так і продавця.
- Анатолий В***Відгук від покупця. Продавець: MDN
Работает нормально.
- ВладимирВідгук від покупця. Продавець: MDN
Сложно что-то сказать...
Встроенный вольтметр показывает напряжение на аккумуляторе где-то 12 вольт, а на самом деле напряжение 15 вольт. На другом аккомуляторе тоже погрешность. Погрешность составляет от 2,7 вольт.
Настройками вольтметр не подстраиваться. На остальных настройках сделать регулировку, из-за огромной погрешности встроенного вольтметра очень проблематично.
Так что при обслуживании аккумулятора он может быть убит. Естественно питание на юсб и лампочку не подаётся, нужно экспериментировать.
И вишенька на торту - при оплате забыл на столе все квитанции, персонал не окликнул, что я забыл. Мои проблемы естественно. Вернуть товар теперь невозможно. Удастся ли настройками что-то исправить, а толку?- Переваги:
- Цифры на экране светятся
- Недоліки:
- Огромная погрешность встроенного вольтметра блокирует работу, и может привести к поломке аккомулятора. Юсб и лампочка при заводских настройках не включается.