- Андрій Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Прочитав книгу після перегляду серіалу. Читати було надзвичайно цікаво. І книга і серіал повністю відповідають тексту.
Треба підкреслити, що переклад дійсно на високому рівні.
Приємної читанки!- Переваги:
- гарний талановитий переклад, якість друку, закладинка в книзі
- Оксана З***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Книга сподобалась , читається на одному диханні . Написано незвично *розкривається у жвавій, дотепній мові*
- Переваги:
- Сама книга гарного друку .
- Ельвіра М***Продавець: Rozetka
Прісно, нудно та нецікаво. Ледве дочитала. Сюжету по суті немає, діалоги нульові, пряма мова ніяк не виділена, є орфографічні помилки.
- ЛюбовПродавець: Rozetka
Цю книгу вперше побачила два роки тому в інстаграмі Сари Джессіки Паркер(вона та багато інших голлівудських актрис читають книги, несподівано, так:). Книгу з таким же успіхом можна назвати "Нормальне життя": коли поняття норми набуває спокійні і звичні речі: тиск суспільства - це норма, насильство вдома - норма, смерть - норма, життя як явище - теж норма... В книзі немає бурхливих подій, екшену, просто нормальні люди живуть нормальне життя. До речі, я б додала якусь вікову категорію, тому що є теми сексуального характеру, які описуються в книзі, але навряд чи обговорюються в нашому суспільстві...
- Переваги:
- актуальна тематика та обкладинка
- АннаПродавець: Rozetka
Чудова, прекрасна книга, де на першому плані - кохання і стосунки. Справжня і розмірена історія. Тут дуже цікаві персонажі, роздуми і діалоги. Написано просто неймовірно легко, прекрасний український переклад! Читати її були суцільним задоволенням :)
Окремо відзначу відмінну якість друку - як завжди в цього видавництва. Міцна обкладинка, приємний папір.- Переваги:
- Чудовий сюжет і відмінна якість
- Недоліки:
- Жодних