Сток. Розпродаж залишків до −60%

Код:  444001952
Оцінка користувачів 3.33/5
  • Ирина М***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 45x60

Подушкою розчарована. Купляла таку подушку собі та чоловіку ще в 2020 році, була в захваті від неї, але з часом подушка почала втрачати свою форму, що є зрозумілим, адже використовувалась декілька років.
    Тому я вирішила замовити нову подушку. На моє превелике здивування, нова подушка по мякості та підтримці голови така ж, як і моя стара зношена. Ба більше, стара подушка надає більше підтримки для голови та шиї. Очевидно, змінився матеріал та технологія виробництва подушки.
    Я замовила подушку, розуміючи, що повернення немає, але була впевнена, що вона мені підійде, адже купувала раніше. Тепер я марно витратила гроші.

Доброго дня, Ірина! Дякуємо Вам за покупку. Шкода, що у Вас склалося таке враження про подушку. Товари для сну не є 100% універсальними і досвід використання того чи іншого товару залежить від індивідуального сприйняття кожної людини. Ми докладаємо максимум зусиль, щоб кожен клієнт був задоволений нашою продукцією.

• Сергій Б***
    Відгук від покупця. Продавець: МЕДплюс

Надійний продавець,швидко доставили.товаром задоволений.

• Галина М***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 45x60

Подушкою дуже задоволена. Перепробувала в магазині багато різних, але ця то була любов з першого дотику.

Чохол знімається для прання (ще не шукала чи можна купити додатковий)
    Наповнення: термочутливий віскоеластик з перфорацією

Поки зауважень немає і спати комфортно

Переваги:
    ортопедичний ефект, зручність
    Недоліки:

Доброго дня, Галина! Дякуємо за гарну оцінку нашої продукції. Робимо все можливе, щоб нічний сон наших клієнтів був максимально здоровим та комфортним)

• Юлия А***
    Продавець: Rozetka. Розмір: 45x60

Самая бестолковая полушка за безумные деньги. Покупала с удовольствием и даже «примерила» в магазине. Все было приятно, и даже засыпала с удовольствием некоторое время. Однако, месяц спустя появилась боль в шее, дальше- между лопаток.. подушка совершенно бесполезна в ортопедическом смысле- проминается под весом тела и не выполняет функции ортопедической поддержки- шея прогибается и со временем начинает болеть. Думала, что мне кажется, но визит к ортопеду рассеял мои сомнения. Ни в коем случае не выбрасываете деньги. Подушка- дрянь!!!

Переваги:
    Новая
    Недоліки:
    Не поддерживает голову в нужном положении- ортопедически бесполезная.
  • Анфіса І***
    Продавець: Rozetka. Розмір: 45x60

Чудовий подарунок на Різдво!Доступна ціна, також відмінна якість!!!

Переваги:
    якість
  • Олег К***
    Продавець: Rozetka. Розмір: 45x60

Подушка чудова!Сплю на ній цілий тиждень, жінці теж сподобалась.Вона дуже комфортна!Дякую за таку новинку)))

Переваги:
    зручність
    Недоліки:
    не виявлено
  • Любов Г***
    Продавець: Rozetka. Розмір: 45x60

Подушка дуже м'яка та якісна.На ній приємно спати.Усім раджу!!))

Переваги:
    якість і ціна
  • Солопатченко Г***

Одназначно рекомендую!

Дуже зручна і ціна помірна

Переваги:
    співвідношення ціна-якість
  • Ольга К***
    Продавець: Rozetka. Розмір: 45x60

Зацікавилась новинкою, придбала в офлайн магазині свого міста
    Спати дуже зручно хоч і трохи незвично спочатку, треба звикнути

Переваги:
    ортопедичний ефект
  • Ніна К***
    Продавець: Rozetka. Розмір: 45x60

Подушка зручна, Мені сподобалась.Маю проблеми зі сном, подушка все виправила.Усім рекомендую!!!

Переваги:
    якість
  • Діма Д***

Подушка бомба!

Зручна, спати комфортно
    Однозначно рекомендую

Переваги:
    ортопедичний ефект
  • Олена О***

Дуже вдала новинка від Andersen, ще зручніша ніж Andersen Ідеальна
    Сплю на ній два тижні і не можу натішитись дуже зручна (нарешті забула про біль в шиї)

Переваги:
    перфорація
  • Лідія П***
    Продавець: Rozetka. Розмір: 45x60

Купувала чоловікові, в нього проблеми з храпом. Лікар порадив ортопедичну подушку. Після довгих пошуків зупинилися на цій. Після тиждневого використання, замітний ефект, хропіти почав менше, зникли болі в шиї. Ціна досить прийнятна, якість гарна. Чоловік задоволений, а це головне. Розміру хватає, матеріал наповнення Memory foam, якісний чохол. Ми задоволені. Рекомендуємо.

Переваги:
    Гарна якість, ціна, комфорт
  • Наталія К***
    Продавець: Rozetka. Розмір: 45x60

рекомендую тим хто шукає якісну подушку не за всі гроші
    ортопедичний ефект відчувається, сплю набагато краще

планую взяти ще чоловікові

Переваги:
    зручно спати