Відгуки покупців про Навушники 2E Novem Pro True Wireless Waterproof Mic Black (2E-EBTWNPBK)

Оцінка користувачів 4.75/5
на основі 4 відгуки
  • мельничук Е***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black

Наушники просто бомба за такие деньги!!! Все частоты просто на высоте! Про низы я вообще молчу они просто шикарны!!

Переваги:
    Безпроводная зарядка , мгновенно конектятся. Качество звука.
    Недоліки:
    Их нет.
  • Аркадій
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black

Якість звуку 9.3 з 10 в ціні до 4к грн. (Якось так) (низьки частоти бувають кращі, але всі інші частоти з набагато дорожчої категорії). В комплекті мотузочка гумова - таке собі, і амбюшури, зарядний дротик, якість зв'язку чудова - мікрофони. Футляр трохи тіліпається не збитий, один раз були перешкоди зв'язку за тиждень. До телефону підключається перший раз довго поки не зарядиш, коли виймаєш з вуха все чудово звук зупиняється, якщо береш в одну руку два навушника пищить динамік один, є фоновий шум мало чутний коли нема сигналу, відключаються після закриття кейсу. За свої гроші 4 зірки думаю точно, якість звуку по факту така як у деяких навушниках від 3-4к грн.

Переваги:
    Якість звуку 9.5 з 10 (низьки частоти бувають кращі, але всі інші частоти з набагато дорожчої категорії). В комплекті матузочка гумова і амбюшури, зарядний дротик, якість зв'язку чудова - мікроіони.
    Недоліки:
    Футляр трохи тіліпається не збитий, один раз були перешкоди зв'язку за тиждень.

Щиро дякуємо Вам за такий детальний і змістовний відгук. Бажаємо лише приємних вражень від роботи з навушниками 2Е Novem pro. Ваша оцінка дуже цінна для нас, тому дякуємо за конструктивні зауваження щодо кейсу — ми обов’язково врахуємо це у виробництві в майбутньому. Якщо виникнуть будь-які питання або потрібна буде допомога — звертайтесь, ми завжди на зв'язку. Гарного користування і приємного прослуховування музики!

• Василина М***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black

Пока все супер. Підключились за декілька секунд, це найшвидше підключення яке було умене. Звук супер, мікрофон теж. Багато насадок.

Переваги:
    Легке підключення, насадки, безпровідна зарядка!
    Недоліки:
    Поки невиявила

Щиро дякуємо за позитивний відгук! Раді, що навушники 2E Novem Pro добре зарекомендували себе у щоденному використанні. Будемо раді допомогти, якщо виникнуть додаткові запитання чи зверненння. Користуйтеся із задоволенням.

• Дмитро В***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black

Мені сподобались, гарний звук.

Дякуємо за ваш відгук. Раді, що на навушники 2E Novem Pro True вашим очікуванням і забезпечує якісний звук впродовж тривалого часу. Бажаємо комфортного використання!