- Інна К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 14 кг
Купую його вже практично 5 років, якість не змінилася. Собака їсть с задоволенням. По співвідношенню цена-якість дуже не поганий корм. Як в будья-кому разі, тре дивитися по собаці, все дуже індиівідуально, як з любою їжою.
- Переваги:
- Недорогій, якісний
- Недоліки:
- Наталя П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 400 г
Дуже якісний корм. Нам порадив ветеринар. Нашому пекінесу смакує.
- Переваги:
- Якість, ціна, песик їсть залюбки.
- Недоліки:
- Немає.
- Игорь М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 2 кг
Покупаю часто для кокерспанієль. Сам попробовал - соответствует високим стандартам. Рекомендую своей собачке.
- Віталій Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 14 кг
Якщо у вас мопс, то ви мабуть знаєте, що це дуже вибаглива до корму порода собак і для них зазвичай купують корма преміум класа.
Проте, як виявилось "Клуб 4 лапи" ідеально підходійшов для нашої мопсяхи. І коштує в рази дешевше.- Переваги:
- Недорогий добротний коррм
- Недоліки:
- нема
- Ольга Р***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 400 г
можно брать
- Переваги:
- Кормлю тузика этим кормом третий год. Тузик доволен.
- Недоліки:
- тузик не заметил.
- Наталья Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 2 кг
Корм відмінний, рекомендую
- Ярина Ш***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 2 кг
Корм хороший за свою адекватну ціну. В собак нема ні алергії ні розладів травлення. Підійшов собачкам різного віку та з різними потребами (метис йорка 12, пекінес 8 та такса 2 роки).
Всі задоволені)))- Переваги:
- Розмір гранул
Запах
Склад
Виробник - Недоліки:
- АнастасіяВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 14 кг
Хороший корм, вистачає на 2-2,5 місяця на двох собак. За цей час він не зіпсувався і не став жирним. Купляла коли була акція 4 кг в подарунок.
- Переваги:
- Собакам подобається, вистачає надовго, акція
- Недоліки:
- Євгенія Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 2 кг
Собака їсть нормально.
- Переваги:
- Якісний недорогий корм вітчизняного виробника.
- Недоліки:
- Не знайшли
- Світлана Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 14 кг
Все чудово, приємний подарук ще 4 кг)
- Недоліки:
- Татьяна З***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 2 кг
Мой пёсик ест этот корм. А он обычно к сухому корму не очень хорошо относится.
- Переваги:
- Удобная упаковка.
- Недоліки:
- ИринаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 2 кг
Мої собачки їдять цей корм із задоволенням!
- Переваги:
- Собачкам подобається)
- Olga U***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 2 кг
Корм класний. Дві мої собачки їдять. І кішка також (давно вона відмовилася від кошачих кормів - мабуть щось знає). Тиждень тому замовила 2 кг, не помітивши акцію. Сюрприз був приємний. Одразу замовила ще й інший вид корму, поки діє акція. В мене пекінес і хохлатик (песики) і кішка-сфінкс. Чередую корм для дрібних порід та корм для цуценят. Для Цуценят їм подобається більше.
- Переваги:
- Ціна, розмір, смак, відсутність алергії на нього в моєї стаї
- Недоліки:
- Ольга М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 14 кг
Корм хороший судя по тому как ест собака и даже кошка подъедет с его миски )
- Переваги:
- Цена и качество
- Владислав В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 400 г
Якщо судити по складу продукту і апетиту песика, то корм досить добрий. Ніякого погіршення самопочуття у свого чотирилапого не помітив, він з радістю їсть цей корм, до цього песик так само з радістю їв Royal Canin, Acana та Josera. Досить зручний об'єм пакування - корм не встигає окислюватись і пересихати.
- Переваги:
- Якісний товар за хорошу ціну
- Недоліки:
- Не виявив
- Тетяна Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 2 кг
Дякуємо за швидку доставку й за корм!Собака їсть з задоволенням)
- Переваги:
- Обслуговування,ціна,непогана якість!
- Ольга У***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 14 кг
Вже десять років мої песики його хрумають із задоволенням. Какають після нього також норм.
Іноді корм в песиків намагається хрумать ще й кіт. Але не встигає. - Лілія С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 2 кг
Корм моїм собачкам сподобався, їдять із задоволенням.
- Валентина К***Відгук від покупця. Продавець: ЕКСПЕРТПЕТ. Кількість в упаковці: 1
Все супер, корм смачний
- Юлия Е***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 2 кг
Корм непоганий, такса їсть із задоволенням, купую вже дуже давно, цього разу був інший дизайн самої упаковки, подумала що інший корм, але ні. Прийшов швидко, пачка ціла непошкоджена.
- Переваги:
- Ціна, не викликає алергії
- Недоліки:
- СніжанаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 14 кг
Собака у захваті від цього корму, беру таксі, 7 років, мало що їсть, з кормів, але цей їсть
- Переваги:
- Ціна, якість
- Недоліки:
- Не помічала
- Лариса С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 2 кг
Хороший корм. Собака ест с удовольствием
- Переваги:
- Цена, качество
- Недоліки:
- Роман Т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 400 г
Хороший корм, цена - качество, собака ест хорошо
- Олег С***Відгук від покупця. Продавець: ЕКСПЕРТПЕТ. Кількість в упаковці: 1
замовляю вже вдруге, все супер
уважне відношеня до клієнта
швидка доставка- Переваги:
- собаці подобається :)
- Олесь С***Відгук від покупця. Продавець: ЕКСПЕРТПЕТ. Кількість в упаковці: 1
Всё супер, корм отличный, отправили быстро.
- Наталья Н***Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 2 кг
Отличный корм. Гранулы маленькие мой той терьер кушает с удовольствием. Хотя она очень переборчивая и от многих кормов вертела носом даже таких как пурина.
- Наталия С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 14 кг
Супер корм. У меня едят его чихуа и спаниель. Животные выглядят отлично. Шерсть блестящая.
- Переваги:
- Сытный
- Недоліки:
- Інна М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 400 г
Была скептически настроена в отношении кормов украинского производства. Но аппетит и здоровье моей мопси доказали, что корм хорошего качества. Знакомая ветврач свою банду кормит таким же.
- Переваги:
- Размер гранул, цена
- Недоліки:
- Не выявлено
- НаталіяВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 2 кг
Брала даний корм по рекомендації ветеринара, йоркинес їсть із задоволенням. Змін у зовнішньому вигляді шерсті поки не має. Гранули невеликі.
- Переваги:
- Ціна, якість, малі гранули
- Недоліки:
- Малий вміст протеїнів
- Олег С***Відгук від покупця. Продавець: ЕКСПЕРТПЕТ. Кількість в упаковці: 1
дякую за оперативну доставку!
мішок прийшов цілим, і не ушкодженим- Переваги:
- - ціна
- термін виготовлення (не лежалий на складах) - Недоліки:
- Артем С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 2 кг
Корм отличного качества. Сроки годности в порядке, упаковка целая, оперативная доставка домой. Рекомендую к покупке.
- Переваги:
- Выгодная большая упаковка
- Людмила К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 2 кг
Собаке очень нравится.
- Переваги:
- Елена О***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 400 г
очень понравился
- Герасименко В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 14 кг
Спасибо за быструю и своевременную доставку. И конечно же за подарок в виде 2 кг корма)
- Переваги:
- Качество
- Недоліки:
- Zhyvtsova R***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 2 кг
Спасибо за корм! Пёс доволен.
- Виталий Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 2 кг
Корм действительно хорош, только моя собака превередливая. Когда нет свежего мяса 2 дня - ест. Но когда есть мясо - увы. Токой он шпиц.
- Переваги:
- Нормальный корм Премиум класса, по хорошей цене.