- Дмитро К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір корпусу: 45. Колір корпусу: Black. Колір ремінця: Black
Рекомендую цей смарт годинник
Добрий день, Дмитро ! Дякуємо Вам за позитивний відгук. Ми раді чути, що Ви залишились задоволені покупкою. Приємного користування. Гарного дня, бережіть себе!
- Костянтин З***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір корпусу: 45. Колір корпусу: Black. Колір ремінця: Black
Добрий годдиник
- Переваги:
- Довгий заряд
- Недоліки:
- Поки немає
Доброго дня. Дякуємо за відгук. Приємного користування.
- Бордюг Ю***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір корпусу: 45. Колір корпусу: Black. Колір ремінця: Black
Працює добре,батарею тримає довго.
Добрий день,дякуємо за замовлення та гарний відгук. Носіть з задоволенням.
- Наталія Ж***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір корпусу: 45. Колір корпусу: Black. Колір ремінця: Black
Дитина довольна)
Рекомендую- Представник постачальника
Доброго дня. Дякуємо за відгук. Приємного користування)
- Бронислава М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір корпусу: 45. Колір корпусу: Black. Колір ремінця: Black
Купила синові подарунок, він годинники не носить, але цей сподобався, бо багатофункційний
- Переваги:
- Добре ,що годинник має багато функцій
- Недоліки:
- Поки не побачили
- Влад П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір корпусу: 45. Колір корпусу: Black. Колір ремінця: Black
Написано що є месенджер і все але немає
- Переваги:
- Гарні за свою ціну
- Недоліки:
- Неможна переписуватись через годинник
Вітаю. Ви можете переглянути повідомлення,що вам надходять. А під месенджер мали на увазі додаток
- Сергій Т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір корпусу: 45. Колір корпусу: Black. Колір ремінця: Black
Мені подобається
- Недоліки:
- Компас не показує
Добрий день. Дякуємо Вам за позитивний відгук.
- Олена А***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір корпусу: 45. Колір корпусу: Black. Колір ремінця: Black
Прекрасные часы
- Недоліки:
- Пока нет
Добрий день. Дякуємо Вам за позитивний відгук. Ми раді чути, що Ви залишились задоволені покупкою.
- Татьяна П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір корпусу: 45. Колір корпусу: Black. Колір ремінця: Black
Покупала мужу, работают отлично
- Петр К***
Подскажите пожалуйста, на сколько хватает ,зарядки ?
- Михаил К***
Батарея тримає 2 тижні при інтенсивному використанні. Якщо користуватися тільки як годинником, то на 2 місяці вистачає.
- Юрий К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір корпусу: 45. Колір корпусу: Black. Колір ремінця: Black
Недоліки відсутні,все робе
- Переваги:
- Тримае заряд днів 10
- Недоліки:
- александр р***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір корпусу: 45. Колір корпусу: Black. Колір ремінця: Black
Все працює.
Добрий день. Дякуємо Вам за позитивний відгук.Приємного користування. Гарного дня, бережіть себе!
- Роман К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір корпусу: 45. Колір корпусу: Black. Колір ремінця: Black
Не уверен в точности показаний, не издают звуков кроме поиска часов, будильник и оповещения только вибрация. И не говорящие как указано в характеристиках.
- Переваги:
- Много возможности смены экрана, цена
- Недоліки:
- Нет звуков при оповещении и будильника
Доброго дня! В даному годиннику є мікрофон і динамік, Ви можете здійснювати дзвінки та приймати їх. Можливо Ви невірно налаштували дані функції. Спробуйте свайпнути донизу на головному дисплеї годинника , натисніть на іконку слухавки\ навушників. Потім відкрийте мею налаштувань Bluetooth та здійсніть пошук пристроїв, у Вас має висвітитись пристрій з аналогічною назвою годинника, але з додатком-Call або LE, ви підключаєтесь до нього. А сповіщення і будильник мають тільки вібро
- Андрей Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір корпусу: 45. Колір корпусу: Black. Колір ремінця: Black
Ок
- Переваги:
- Ок
- Недоліки:
- Н і
Дякуємо за відгук!
- Іван С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір корпусу: 45. Колір корпусу: Black. Колір ремінця: Black
У пакунку захисна плівка (ненавиджу) буду користуватися без неї, бо танки бруду і пошкоджень не бояться!
- Переваги:
- Симпатичні, на дотик і вигляд доволі надійні. Розмір трішечки більший ніж я очикував, але то +. Гуд...Веррі Гуд))!
- Недоліки:
- Не знайшов, певно і немає. Як з'являться не буду на них зважати, та й по тому)
- Дмитрий М***
Уважаемый, подскажите пожалуйста а оповещения приходят от всех приложений, если внизу установить ползунок ВСЕ ПРИЛОЖЕНИЯ? Или не от всех? Спасибо!
- Марко К***Продавець: Rozetka. Розмір корпусу: 45. Колір корпусу: Black. Колір ремінця: Black
Годинник добрий але чомусь він то випадково Підключається а коли я хочу підключити годинник він не підключається.
- Переваги:
- Класний звук,можна регулювати програмою
- Недоліки:
- НЕ ПІДКЛЮЧАЄТЬСЯ
Доброго дня. При першому підключенні потрібно з'єднати годинник з телефоном як в додатку, так і в Bluetooth на самому телефоні. Повністю синхронізуйте, і в подальшому можна вимикати функції, які вам не потрібні.
- Михаил К***Продавець: Rozetka. Розмір корпусу: 45. Колір корпусу: Black. Колір ремінця: Black
Спочатку годинник сподобався але через 3 тижні з'явилися смуги по екрану і був відремонтований по гарантії, але через 2 місяці після ремонту знову проявилася стара проблема.
Доброго дня. Дякуємо за відгук. Інформація про проблему у відповідному відділі.
Годинник сподобався, але через 3 тижні використання з'явилися якісь смуги по екрану.
- Переваги:
- Багатофункціональний, можна розмовляти по телефону.
- Недоліки:
- З'явилися смуги по екрану.
- АртемПродавець: Rozetka. Розмір корпусу: 45. Колір корпусу: Black. Колір ремінця: Black
Годинник топ
- Переваги:
- Все супер