Картка Rozetka

Відгуки покупців про Бентонітовий наповнювач для туалету котів Cat Royale Дитяча пудра, 5 кг

Оцінка користувачів 4.19/5
  • Юлія Р***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 пакування: 10

Замовляю не вперше. Комкується швидко та гарно, нічого не розвалюється. До лапок майже не прилипає. Запахи вбирає не дуже гарно, але за свої гроші це все одно 10/10. Більше року користуємось, дуже подобається

Переваги:
    Гарно комкується, гарна ціна
    Недоліки:
    Не дуже гарно вбираються запахи, але за цю ціну це все одно дуже гарний результат

Доброго дня! Дякуємо за Ваш вибір, високу оцінку та розгорнутий відгук про наповнювач "CAT ROYALE". Рекомендуємо переглянути наш двошаровий гігієнічний килимок для котячого туалету та зони прийому їжі. Маємо декілька різних розмірів та кольорів. Килимок суттєво допомагає підтримувати чистоту в будинку, позбавляє необхідності постійно підмітати та мити підлогу навколо котячого туалету. посилання

• Виктория А***

Супер!

Доброго дня! Дякуємо за Ваш вибір та високу оцінку наповнювача "CAT ROYALE". Рекомендуємо переглянути наш двошаровий гігієнічний килимок для котячого туалету та зони прийому їжі. Маємо декілька різних розмірів та кольорів. Килимок суттєво допомагає підтримувати чистоту в будинку, позбавляє необхідності постійно підмітати та мити підлогу навколо котячого туалету. посилання

• Яна

Непоганий наповнювач

Переваги:
    Гарно комкується, блокує запахи
    Недоліки:
    Занадто мілкий і прилипає до лап

Доброго дня, Яно! Дякуємо за зворотний зв'язок. Рекомендуємо спробувати бентонітові наповнювачі торгових марки CLEAR CAT, які мають крупнішу фракцію посиланняМожливо вони будуть Вам більше до вподоби.
      Килимок суттєво допоможе підтримувати чистоту в будинку, позбавляє необхідності постійно підмітати та мити підлогу навколо котячого туалету посилання

• Юрій А***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 пакування: 10

Дорогувато, але своїх грошей коштує

Переваги:
    Якість
    Недоліки:
    Дорогувато

• Богдан К***

дУУУже дрібний!
    хоча в описі сказано "суміш різних розмірів", що вважаю некоректним.
    налипає на лапи та розноситься по всій квартирі.
    добре вбирає, проте перетворюється на глину та прилипає на дно лотка.
    для котів, що люблять гребтись не рекомендую: кіт гребе ямку, гранули тут же ссипаються (за рахунок дрібного розміру і важкої ваги) і він знову гребе, гребе та гребе!

Переваги:
    добре вбирає
    Недоліки:
    дУУУже дрібний! налипає на лапи. прилипає на дно лотка.

Дякуємо за зворотний зв'язок, Богдане! Рекомендую насипати не менше 7-8 см. наповнювача в лоток, щоб бентоніт не прилипав! Гранула має розмір від 0,7-2,5 мм. Спробуйте наповнювачі CLEAR CAT посиланняможливо вони Вам будуть більше до вподоби, має гранулу розміром від 1,5 до 2,5 мм. Рекомендуємо також переглянути наш двошаровий гігієнічний килимок для котячого туалету та зони прийому їжі. Маємо декілька різних розмірів та кольорів. Килимок суттєво допомагає підтримувати чистоту в будинку, позбавляє необхідності постійно підмітати та мити підлогу навколо котячого туалету посилання

• Дима К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 пакування: 10

Очень хорошо удаляет запах но превращается в какую-то просто глину, порой убрать в лотке превращается прямо в испытание

Переваги:
    Можно накачать кисть при уборке лотка
    Недоліки:
    Глина

Дякуємо за зворотний зв'язок, Дмитро! Виробник рекомендує насипати не менше 7-8 см наповнювача в лоток, тоді він гарно комкується! Також необхідно регулярно прибирати грудочки з туалету і підсипати свіжий бентоніт за необхідності.

• Катерина К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 пакування: 10

Надеюсь, что все недостатки будут прочитаны производителями

Недоліки:
    Не впитывает запах, очень мелкогранульный, по всей квартире растаскала кошка..

Дякуємо за зворотний зв'язок, Катерино ! Наповнювач не виконує функцію освіжувача повітря, хоча має властивості утримувати аромати. Можете спробувати наповнювачі з більш насиченим ароматом, лаванда чи марсельске мило. Рекомендуємо спробувати бентонітові наповнювачі торгових марки CLEAR CAT, які мають крупнішу фракцію посиланняможливо вони будуть Вам більше до вподоби.
      Килимок суттєво допоможе підтримувати чистоту в будинку, позбавляє необхідності постійно підмітати та мити підлогу навколо котячого туалету. посилання

• Анна М***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 пакування: 5.9

Гарна якість, сторонніх запахів немає, поглощаюча здібность гарна, до лапок кішки не липне - усе гігієнічно та естетічно.

Переваги:
    якість
    Недоліки:

Доброго дня! Дякуємо за Ваш вибір, високу оцінку та розгорнутий відгук про наповнювач " CAT ROYALE". Рекомендуємо переглянути наш двошаровий гігієнічний килимок для котячого туалету та зони прийому їжі. Маємо декілька різних розмірів та кольорів. Килимок суттєво допомагає підтримувати чистоту в будинку, позбавляє необхідності постійно підмітати та мити підлогу навколо котячого туалету. посилання

• Олена
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 пакування: 5.9

Нормальний наповнювач - запах тримає, грудкується нормально, пилюки практично немає. Завжди порівнюю всі наповнювачі із CAT San - цей нічим не відрізняється по властивостям, але значно дешевший і є доступний в продажу.

• Олександра
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 пакування: 5.9

Претензій немає! Приємно пахне, гарно грудкується.

Доброго дня! Дякуємо за Ваш вибір та високу оцінку наповнювачів "CAT ROYALE". Рекомендуємо переглянути наш двошаровий гігієнічний килимок для котячого туалету та зони прийому їжі. Маємо декілька різних розмірів та кольорів. Килимок суттєво допомагає підтримувати чистоту в будинку, позбавляє необхідності постійно підмітати та мити підлогу навколо котячого туалету.

• Олександра

Класний наповнювач, мені сподобався
    Добре формує грудки, приємний ніжний аромат.
    За лапками розноситься, як усі бентонітові.
    Чи купила б ще? Так.

Доброго дня! Дякуємо за Ваш вибір, високу оцінку та розгорнутий відгук про наповнювачі "CAT ROYALE". Рекомендуємо переглянути наш двошаровий гігієнічний килимок для котячого туалету та зони прийому їжі. Маємо декілька різних розмірів та кольорів. Килимок суттєво допомагає підтримувати чистоту в будинку, позбавляє необхідності постійно підмітати та мити підлогу навколо котячого туалету.

• Ольга С***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 пакування: 5.9

Гарний наповнювач, легкий аромат пудри, поглинає запах , добре комкується (в камінь). Можно економити і змішувати його 50/50 з бюджетним (типу Барс або Мурка). Рекомендую.

Переваги:
    Добре комкується
    Недоліки:

Доброго дня! Дякуємо за Ваш вибір, високу оцінку та розгорнутий відгук про наповнювач "CAT ROYALE". Рекомендуємо переглянути наш двошаровий гігієнічний килимок для котячого туалету та зони прийому їжі. Маємо декілька різних розмірів та кольорів. Килимок суттєво допомагає підтримувати чистоту в будинку, позбавляє необхідності постійно підмітати та мити підлогу навколо котячого туалету.

• Руслан
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 пакування: 10

Наповнювач по якості нижче середнього

Переваги:
    Хороша ціна по акції, 10кг
    Недоліки:
    Погано комкається, перетворюється на глину, посередньо вбирає запах

Дякуємо за зворотний зв'язок, Руслане! Виробник рекомендує насипати не менше 7-8 см наповнювача в лоток, тоді він гарно комкується! Також необхідно регулярно прибирати грудочки з туалету і підсипати свіжий бентоніт за необхідності. Спробуйте для порівняння наповнювачі CAT ROYALE з іншими більш насиченими ароматами (марсельське мило чи лаванда), які будуть Вам більше до вподоби.

• Роман К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 пакування: 10

Користуватися можна. Котики не протестують)

Переваги:
    Ціна/якість (відносно недорогий)
    Недоліки:
    Сильно прилипає до лотка (якщо хоча б 10-15 хвилин залишається неприбрано), збирається в грудку так собі

Дякуємо за зворотний зв'язок, Роман! Виробник рекомендує насипати не менше 7-8 см наповнювача, щоб не прилипало до лотка! За необхідності підсипайте свіжий бентоніт в лоток, до указаного рівня.

• Олена Г***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 пакування: 10

Усім 3 пухнастикам сподобався) комкується, запахи нейтралізує. Лапками розноситься, як і усі інші, але це, на мою думку, більше залежить від кота, ніж від наповнювача.

Доброго дня, Олено! Дякуємо за Ваш вибір, високу оцінку та розгорнутий відгук про наповнювач "CAT ROYALE".

Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 пакування: 10

Добре комкується. Знищує запах.

Переваги:
    Добре комкується.
    Недоліки:
    Нема застібки на пакеті.

Доброго дня, Ірино! Дякуємо за Ваш вибір та високу оцінку наповнювачів від "CAT ROYALE"

• Інна О***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 пакування: 10

Ніякого приємного аромату поки від нього не чула (ніякої заявленої дитячої пудри ). Запах з лотка або взагалі не вбирає, або справляється з цим дуже погано. Після котячих попісів утворюється величезна глиняна калюжа, що прилипає до лотка. Сильно розноситься по підлозі.
    Дуже шкода витрачених грошей на цю неякісну річ.

Переваги:
    Симпатична упаковка
    Недоліки:
    Все
    • Ирина А***

У нас все навпаки. Мені подобається.

• Ирина А***

Дивно... Мене все влаштовує.

Дякуємо за зворотний зв'язок, Інна! Виробник рекомендує насипати не менше 7-8 см наповнювача в лоток, щоб не утворювалася "глиняна калюжа"! Також необхідно регулярно прибирати грудочки з туалету і підсипати свіжий бентоніт за необхідності. Наповнювач не виконує функцію освіжувача повітря, хоча має властивості утримача запахів. Ви можете спробувати та порівняти наповнювачі CAT ROYALE з іншими більш насиченими ароматами (марсельске мило чи лаванда), які будуть Вам до вподоби.

• Виктория В***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 пакування: 10

Наполнитель беру второй раз. В этот раз большой объём. Из всех перепробованных наполнителей - этот самый лучший.

Переваги:
    Не прилипает к лапкам. Хорошо комкуется. Впитывает всё запахи котейки
    Недоліки:
    Нет. Единственное что это доставка. Не переживала бы если бы не обстоятельства которые сейчас происходят.

Доброго дня, Вікторія! Дякуємо за Ваш вибір, високу оцінку та розгорнутий відгук про наповнювачі від "CAT ROYALE".

• Дарина К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 пакування: 10

Кіт одразу зацінив наповнювач. Як і всі такі наповнювачі трохи пилить, але не критично

Переваги:
    Приємний, як на мене, майже не помітний приємний запах, добре комкується
    Недоліки:
    Не знайшла

Доброго дня, Дарина! Дякуємо за Ваш вибір та високу оцінку наповнювачів "CAT ROYALE".

• Алексей П***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 пакування: 10

Хороший наполнитель, комки крепкие, не рассыпаются. Запах какашек скрывает неплохо. И достаточно экономный, на двух кошек нам хватило на 3.5 недели.

Переваги:
    Хорошо комкуется, приятный легкий запах, не пылит.

Доброго дня, Олексій! Дякую за Ваш вибір та високу оцінку наповнювачів "CAT ROYALE".

• Ирина
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 пакування: 5.9

Гранули середнього розміру, сам наповнювач добре комкується, поглинання запаху на вищому рівні, до цього використовували catsan, так ось це 100відсотковий аналог але набагато дешевше.

Переваги:
    Поглинання вологи та запахів, приємний аромат самого наповнювача
    Недоліки:
    Їх немає

Доброго дня, Ірино! Дякую за Ваш вибір, високу оцінку та розгорнутий відгук про наповнювачі від "CAT ROYALE"

• Мария Ш***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 пакування: 5.9

Найкращий наповнювач що в мене був, комкується супер

Переваги:
    Гарно комкується, чудовий запах

Доброго дня, Маріє!
      Дякую за Ваш вибір та високу оцінку наповнювача "CAT ROYALE".

• Алексей К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 пакування: 10

Прекрасный наполнитель. Отлично комкуется (если конечно же не насыпать слой в 1 см), запаха удерживает на отлично, пылит как и все наполнители такого типа, но не сильно

Доброго дня, Олексію! Дякую за Ваш вибір, високу оцінку та розгорнутий відгук про наповнювачі від "CAT ROYALE".

• Людмила Д***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 пакування: 5.9

Очень хорошо держит запах, отлично кучкуется все в соответствии с описанием.

Доброго дня, Людмило! Дякую за Ваш вибір та гарний відгук про наповнювачі від "CAT ROYALE".
      Будемо старатися, щоб отримати наступного разу і найвищу оцінку на нашу продукцію)

• максим з***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 пакування: 5.9

до этого брал этой фирмы но другой запах , жесть еще та .. совсемне зашел, думаю проверить еще раз и довольный / неплохо комкуется , но слой нжно насыпать больше , значит апаска всегда должна бытьесли слой 3/5 см то у меня прилипал к лотку..
    эта отдушка и кот ей немного пахнет
    за лапками все равно немного ыносит из лотка , но это у всех так , просто привыкаеш

Переваги:
    комкуется , держит запах
    Недоліки:
    насыпать нужно 7 см

Дякуємо за зворотний зв'язок, Максиме! Ви праві, виробник рекомендує насипати не менше 7-8 см наповнювача в лоток! Також необхідно регулярно прибирати грудочки з туалету і підсипати свіжий бентоніт за необхідності. Раді, що Ви змогли знайти підходящий для Вас аромат.

• Цисельская Д***

Гарний наповнювач, добре комкується

• Ольга с***
    Продавець: Rozetka. Об'єм 1 пакування: 10

Дуже добре комкаїться, комок тримає гарно. Головне користувати як вказано , насипати 7 см. Я насипаю навіть більше, кішка тоже задоволена. Пісок приємний має запах, який не дратує кішку. Беру постійно і буду брати надалі. Найкращі рекомендації!

Переваги:
    Дуже добре тримає комок!
    Недоліки:
    не має

• Андрей
    Продавець: Rozetka. Об'єм 1 пакування: 10

Чудовий наповнювач! Добре камкуется немає запаху не пристає до лапок) Нам сподобовся!)

Переваги:
    Чудовий наповнювач! Добре камкуется немає запаху не пристає до лапок)
    Недоліки:
    Немаэ

• Ольга К***
    Продавець: Rozetka. Об'єм 1 пакування: 5.9

Слів просто, немає ((((

Недоліки:
    Розірвана упаковка!!!!

Доброго дня, Ольго. Нажаль, таке трапляється при транспортуванні. Ваше питання вирішено?

• Олена І***
    Продавець: Rozetka. Об'єм 1 пакування: 5.9

Дуже задоволена. Економний та добре поглинає вологу. По хаті не розноситься
    Дякую Розетці за швидку доставку. Ввечері замовила, зранку забрала

Переваги:
    Чудово вбирає, приємно пахне
    • Представник п***

Доброго дня, Олена! Дякую за Ваш вибір, високу оцінку та розгорнутий відгук про наповнювачі від "CAT ROYALE".