Безкоштовна доставка Rozetka + Prom

Відгуки покупців про Ручний пилесос вертикальний для дому SOKANY SK-13013 пилесос циклічний з колбою 1,2 л автопилесос в комплекті 2 насадки900 Вт Блакитний

Оцінка користувачів 4.5/5
  • Виктория М***

+ Очень легкий, родителям по 80 лет и для них очень удобно
    - Слабый, нужно много раз водить по однойму и тому же месту и зачастую все равно не все засасывает.
    - Неудобно снимается колба с мусором и мусор изз-за этого часто рассыпается.
    - На фильтр бывает наматывается волос или просто мусор и тогда при открытии половина мусора на полу оказывается, фильтр выглядит забитым (за только один раз пылесошения ковра) и непременно сразу его сразу нужно чистить , при этом с него летиит во все стороны собраный мусор...
    Это мои наблюдения за 2 недели что я гостила у родителей

Переваги:
    Очень легкий, родителям по 80 лет и для них очень удобно
    Недоліки:
    Слабый, нужно много раз водить по однойму и тому же месту и зачастую все равно не все засасывает. Неудобно снимается колба с мусором и мусор изз-за этого часто рассыпается. На фильтр бывает наматывается волос или что-то и тогда при открытии половина мусора на полу оказывается, фильтр непременно сразу нужно нужно чистить и с него летиит во все стороны собьранный мусор... Это мои наблюдения за 2 недели что я гостила у родителей
    • Продавець  SmatX

Вітаємо, Вікторію! Дякуємо за ваш детальний відгук та зворотний зв'язок.

Дуже раді, що легка вага пилососа зробила його зручним у використанні для ваших батьків! Що стосується падіння потужності та очищення колби після 4 місяців експлуатації, хочемо поділитися важливими рекомендаціями:

Потужність всмоктування у циклонних пилососах напряму залежить від чистоти HEPA-фільтра. З часом його мікропори забиваються дрібним пилом, який не видно зовні. Найкращий та найефективніший спосіб відновити його роботу — періодично продувати фільтр компресором або стисненим повітрям (це краще робити на відкритому повітрі/на вулиці, оскільки пилу буде багато). Це миттєво повертає 100% сили всмоктування.

Щоб сміття та волосся не розліталися в кімнаті при очищенні, відкривати та знімати колбу радимо одразу зануривши її всередину пакета для сміття.

Дякуємо, що дбаєте про батьків та ділитеся спостереженнями! Нехай пилосос служить довго та полегшує домашні клопоти.

• Виктория М***

Дюкую, Продавець SmatX, за швидкий комментар.
      Оххх....звучить ще гірше (у догляді).
      Якби ж я знала! Хотілося найпростіше, після Miele (модель Tango) це, звичайно, жахливо незручно все, за винятком ваги пилососу і того, що батькам потрібно менше нахилятися. Треба тепер подумати про інший пилосос для батькв

• Мария Ш***
    Відгук від покупця. Продавець: SmatX. Колір виробу: Блакитний

Ціна/якість, замовляла чисто для кухні, щоб не підмітати а швиденько пилососом зібрати все, бо є кішка і собака з них шерсь через день збирається. Ручка слабенька, пластик який тримає ручку також ну жуже міцний тому обережно користуватись щоб не відвалилось швидко , а так поки працює.

Переваги:
    Можна і пилосить, і мити підлогу.
    Недоліки:
    Слабкий метал на ручці, за яку тримати пилосос.
    • Продавець  SmatX

Дякуємо за ваш відгук! Раді, що пилосос допомагає вам підтримувати чистоту, не витрачаючи час на підмітання. Нехай прибирання завжди буде швидким та легким!

• Юлія К***
    Відгук від покупця. Продавець: SmatX. Колір виробу: Блакитний

Непоганий пилосос, якщо підлога без покриття то взагалі норм, в нас старі тонкі коври і з них сиплеться клей, тому на одну кімнату треба рази три чистити фільтр, бо дрібні часточки його дуже забивають(.

Переваги:
    Легкий, зручний, непогана тяга на підлозі без корів
    Недоліки:
    Не вистачає насадки з щіткою і сама насадка дуже туго входить, змінити на тонку не можу, сили не вистачає, може варто подумати про трохи інше кріплення, щоб простіше змінювати.
    • Продавець  SmatX

Дякуємо за покупку та чесну думку! Нам приємно знати, що ви оцінили легкість та потужність пилососа на твердих поверхнях. Нехай пристрій служить довго, а прибирання займає мінімум часу!

• Катерина К***
    Відгук від покупця. Продавець: SmatX. Колір виробу: Блакитний

Товар бажаю здати, не підійшов. Якоїсь накладної всередині для цього не має, у листуванні три дні чекаю на відповідь про дані відправки, оскільки відсутні контакти.

• Продавець  SmatX

Дякуємо за ваш відгук і перепрошуємо за незручності!
      Нам дуже шкода, що вам довелося чекати так довго. Зараз у нас велике навантаження та багато замовлень, тому менеджери не завжди встигають оперативно опрацьовувати всі запити.

Будь ласка, очікуйте — з вами обов’язково зв’яжеться менеджер і надасть усі дані для повернення товару.
      Ще раз вибачаємося за затримку та дякуємо за розуміння.

• Номеровская Б***
    Відгук від покупця. Продавець: SmatX. Колір виробу: Блакитний

Неочікувано легкий та потужний пилосос. Рекомендую.

Переваги:
    Потужність та легкість.
    Недоліки:
    Не має
    • Продавець  SmatX

Щиро вдячні Вам за відгук! Будемо раді Вас бачити знову в нашому інтернет-магазині!

• Тетяна

Гарний зручний!Дякую

• Продавець  SmatX

Щиро вдячні Вам за відгук з фото! Будемо раді Вас бачити знову в нашому інтернет-магазині!

• Алина Б***
    Відгук від покупця. Продавець: SmatX. Колір виробу: Блакитний

Первое использование приятно удивило, хорошая альтернатива большим пылесоса .
    В описании не указано фильтр одноразовый или его можно мыть?

• Продавець  SmatX

Вітаємо. Рекомендується тільки суха чистка фільтру без вологого миття.

• Кирилл С***
    Відгук від покупця. Продавець: SmatX. Колір виробу: Блакитний

Найкращий варіант за свою вартість! Дуже добре працює!

• Ірина Д***

Зручний пилосос! Дякую

• Валерий К***
    Відгук від покупця. Продавець: SmatX. Колір виробу: Блакитний

Пилосос дуже класний, відповідає опису, добре виконує свої функції.

• Кирилл М***
    Відгук від покупця. Продавець: SmatX. Колір виробу: Блакитний

Всім задоволений. Пилосос із бюджетного сегменту, але справляється з функцією відмінно!

• Илья К***
    Відгук від покупця. Продавець: SmatX. Колір виробу: Блакитний

Пилосос відмінний. Не важкий, потужний, зручний. Рекомендую!