Картка Rozetka

Оцінка користувачів 3.53/5
на основі 672 відгуки
  • Евгений Ч***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

Раньше покупал это кресло своей маме. Было очень хорошее качество, служило много лет, нареканий не было. Сейчас решил купить такое же. Качество упало в ноль!!! Комплектуюшие модули набраны с разных вариантов кресел. Крепление спинки сделано так, что ее невозможно правильно установить. Трубки каркаса спинки приварены так что при правильной установке не дают прикрутить модуль качания, а если ее прикручивать сверху него она стает криво с перекосом.
    Вывод: качество комплектующих упало в ноль. Производитель даже не посмотрел что его невозможно правильно собрать.
    Никому не рекомендую покупать данный ширпотреб!!!!!

Переваги:
    Дешевое.
    Недоліки:
    Комплектация составляющих набрана с разных изделий.

• Нікіта Т***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

Брав це крісло за майже дві тисячі, проблем з ним не мав, за ту ціну було дуже файно

• Сергій К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

Купив крісло у 2018. Відразу ж виявилося, що механізм ліфта слабенький, мої 90 кг не тримає. Але мене влаштовувало.А під новий 2026 рік зламалася одна з ніжок хрестовини. Чи можливо хрестовину замінити? Якщо так, то де її взяти під це крісло?

Переваги:
    на свою ціну все влаштовує
    Недоліки:
    Злмалася ніжка хрестовини
  • Ян Ц***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

Непоганий бюджетне крісло( було ).Але вже на другий рік став кріслом камікадзе. Механізм фіксації спинки може зіскочити в рандомний момент і ти летиш назад головою, не дивлячись на те що я його підтягую час від часу. Всі гості хто приходять вже бояться на нього сідати )
    Не виключаю що можливо це я сиджу як не людина. Зараз за ту ціну що він коштує я б його вже не купував би

Доброго дня!
      Дякуємо за ваш відгук і за те, що поділилися досвідом використання моделі Ultra Chrome C-11.

Шкода чути, що механізм фіксації спинки з часом почав працювати ненадійно. Таке поводження крісла справді не відповідає нашим стандартам якості та безпеки.

Просимо вас звернутись до нашої служби підтримки або сервісного центру — ми відкриті до діалогу й завжди готові допомогти вирішити подібні ситуації.

• Артем С***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

За свою ціну все добре, купляв два роки назад, досі в гарному стані

• Віктор С***

За таку ціну норм

• Лаврентьева С***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

Придбала дане крісло, мені прийшло не таке як на зображенні!!! Дочекатися відповіді в онлайн чаті неможливо!

Переваги:
    Так, це крісло
    Недоліки:
    Це не те, що я замовляла!

Доброго дня!
      Нам дуже прикро, що виникла така ситуація. Для швидкого вирішення питання, будь ласка, зверніться до служби підтримки через сайт Rozetka. Вони оперативно допоможуть у вирішенні вашого питання.
      Дякуємо за розуміння!

• Виталий Л***

Я доволен!

Дякуємо за ваш відгук!
      Раді, що вам сподобався наш товар. Ми цінуємо вашу довіру до продукції компанії Примтекс Плюс.

• Дарья
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

Фиксатор положений не качественный, спинка в любой момент отстреливает и ловишь себя в моменте свободного падения

Доброго дня!
      Ми дуже серйозно ставимося до якості нашого товару і ваше зауваження для нас важливе. Щоб вирішити це питання, будь ласка, надайте більше інформації, надішліть нам фото або відео проблеми. Це допоможе нам краще зрозуміти ситуацію і знайти швидке вирішення.

• Стас Ю***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

Стильне зручне крісло, виглядає як на картинці, зроблено якісно, матеріали хорошої якості, коліщатка всі крутяться не заїдають, висота регулюється, є зручні підлокітники і спинка обтягнута сіткою, хороший варіант для робочого місця вдома.

Переваги:
    якість-ціна

• Валентин Р***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

Замовлення отримав, всі деталі на місці, запаковано гарно.
    Збирав сам, для мене нічого складного не було (інструкція йде в комплекті) ніжка металева надійна, всі коліщатка тримають вагу в 85 кг, матеріали якісні без дефектів, зручне сидіння з високою спинкою, сіточка на спинці (при такій жарі дуже комфортно), висота регулюється.

Переваги:
    якість, зручність, ціна
    Недоліки:
    відсутні

• Ірина Ч***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

Підходить для людей різних статур, тому підходить для офісу. Зручно що виробнник на зв*язку, можна окремо замовити сидіння, ручку, хрестовину тощо.
    У партії останнього року самі по собі вилітають тілти і крісло раптово переходить у режим качання коли цього не очікуєш, це дуже лякає людей. Стали трішки гірші у збірці (відгук від майстра що збирав).

Переваги:
    Підходить для людей різних статур
    Недоліки:
    У партії останнього року самі по собі вилітають тілти
  • Павел А***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

З часом зламався підлокітник, потім механізм фіксації спинки, викинув.

• Дмитрий Л***

Норм на свою ціну в ~3к

Переваги:
    Дешево
    Недоліки:
    Скрипить.
    Сидіння швидко зм'ялося і стало твердим.
    В мене іноді злітає стопор і я різко нахиляюся назад, одного разу навіть упав.
  • Ахмед
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

Дешёвые материалы, одноразовое кресло, вырвалось железо на ножке держателе

Недоліки:
    Сломалось через 5 месяцев, ужасное качество
  • И. Б***

Мусор который сломался на 5й день

• Ян
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

Рік користування - все супер, маневрений, легкий, міцний , нічого не сипеться

Переваги:
    Все супер
  • Валявский А***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

Гарне крісло і для дому, і для роботи

• Віталій К***

Зручне, комфорте крісло. Дитина задоволена

• Алёна Г***

В цілому норм
    Але є зручніше крісло а ціна та ж сама

Переваги:
    Дешеве
    Недоліки:
    Не надійне
  • Павел Ф***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

Конечно не такое как у меня в офисе, но там и стоимость иная. Кресло как кресло. Нравится сетка, не нравится то что рана в затылок упирается (нужно было наверное брать с подголовником) и скрипит. Собирается легко, все интуитивно понятно (есть нюанс с 30ми и 25 винтиками). За те деньги - сгодится!

Недоліки:
    Скрипит
  • Катерина З***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

За свої гроші гарне крісло

• Ярослав
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

Доброго дня. Замовлення № 780 941 603 від 30.08.23 Крісло Примтекс Плюс Ultra Chrome C-11 - надійшло пошкоджене або з заводським браком ,тобто хромова хрестовина зігнута (
    з розеткою неможливо ні як зв'язатися!

Переваги:
    цена
    Недоліки:
    брак,пошкоджене ,не має гарячої лінії для звязкуз продавцем РОЗЕТКА

Доброго дня! Дякуємо за звернення. Для вирішення питання зверніться, будь ласка, в техпідтримку.

• Вадим Р***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

Через 2 роки 2 із 5 крісел опускаються самі вниз при сидінні.

• Олег Б***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

Не рекомендую до покупки ! Стілець не зручний ! Кут під яким встановлюється спинка не комфортний регулювання немає . Сідушка маленька в мене до цього по фото був ідентичний але цей виявився меншим . Неякісна фіксація спинки сама по собі падає ( можна впасти чи розбити голову якщо позаду стіна ) ну і в фіналі стілець зламався взагалі тріснула металева деталь під сідлом спинка перестала фіксуватись взагалі . Відніс по гарантії на розетку чекаю на результат .

Переваги:
    Недоліки:
    Не зручний , спинка не регулюється , маленький сам по собі , зламався .
    • Олег Б***

Доповнюю відгук металеву деталь яка зламалась по гарантії замінили на нову . Але чуда не сталось і вона зламалась знову при тому що тріщина знову в тому самому місці . Але гарантійні зобовʼязання закінчились . Щиро шкодую про покупку і нікому не рекомендую.

Дякуємо за ваш відгук!
      Нам дуже шкода, що ви зіткнулися з такою ситуацією. Якість товарів компанії Примтекс Плюс зазвичай відмінна, тому ми обов’язково приймемо до уваги вашу інформацію.

• Тарас М***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

Купую це крісло вже вдруге. Гарна якість, тільки на 1000 грн дорожче, ніж колись. Кріслом задоволений. Продавцю подяка.

Переваги:
    Механізм хитання з регуляцією зусилля, плавний хід, безшумність, зручність.
  • Гість

Добрий день.
    Хотілося б дізнатись чому замовлення № 777067035 від 25.07.2023 значиться в статусі не оплаченого, якщо оплата за нього поступила до вас 27.07.2023? Інше замовлення, яке оплачувалося в той же день вже давно прибуло і отримане.

Переваги:
    не виявлено
    Недоліки:
    не виявлено

Доброго дня! Приносимо свої вибачення за спричинені незручності. Дякуємо за надану інформацію. Ваш відгук було передано відповідальному співробітнику для уточнення інформації та вирішення питання.

• Гiсть

Добрий день.
      Дякую, за оперативне вирішення питання!
      Крісло вже отримали.

• Кирило Г***

Качественно и не дорого!

• Сергей
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

Стул приехал с отломанной ручкой, ждал соединения с оператом в телеграме 3 часа, не дождался, спасибо

• Костянтин
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

Люблю делать что-то своими руками, будь до оформление аквариумов или ремонт деревянной мебели. Смотришь на плоды своей работы и настроение поднимается. Недавно купил новое компьютерное кресло. Старое прослужило больше восьми лет, поэтому купил похожее. Еще один аргумент — украинский производитель. Помню, что в прошлый раз были какие-то нюансы при сборке и пришлось ставить дополнительные шайбы.

Открываю упаковку. В комплекте снова идет шестигранный ключ. Думаю: "Как предусмотрительно с их стороны". Первым звоночком стало то, что он входит в болты только одним концом.

Я из тех людей, кто сперва делает, а потом смотрит инструкцию по сборке. Но когда я обнаружил, что в комплекте — болты разной длины, решил заглянуть в инструкцию, так на всякий случай. Первым делом бросилось в глаза, что порядок сборки в текстовом описании и на изображениях не совпадает. Где наша не пропадала. Главное, там указано болты какой длины куда вкручивать. В подлокотниках используются болты разной длины и четыре из шести — с шайбами. Закрутил первый болт. Успешно закрутил второй, правда исключительно после того, как выкрутил первый. Понимаю, что мне нужны три, а я даже два одновременно закрутить не могу. Через несколько минут безуспешных попыток прикрутить один подлокотник, переключился на другой с тем же результатом. Опытным путем выяснил, что в инструкции указана неправильная длина. Но, на мое счастье, в комплекте есть нужные болты.
    Заметив на подлокотниках стрелку "front", порадовался тому, что и сам не перепутал.

Прикрутив спинку, смотрю на четыре оставшихся болта и четыре последних отверстия. Математика сошлась. Но нюанс в том, что оставшиеся болты разные. Один — длиннее. Выкрутил болт нужной длины из старого стула. Но он не подошел по диаметру. Решил поставить шайбы, благо за ними не нужно далеко ходить, скрутил со старого кресла.

Надежно прикрутив спинку, выяснил, что отверстия в креплениях сиденья и нижней металлической части не совпадают. Пришлось откручивать спинку и крепить обе детали одновременно. Чтобы все отверстия совпали.
    Примостился на собранное кресло, собрался вынести упаковочный материал и обнаружил "лишние" детали — два серебристых диска.

Все хорошо, что хорошо кончается, я пишу этот текст сидя на новом кресле. Даже для "лишних" деталей место нашлось. Весь процесс занял 56 минут. Именно столько длится альбом одного из моих любимых композиторов — Magnus Karlsson.

Когда еще через лет восемь, мне нужно будет обновить кресло, я снова куплю похожее. Ведь я люблю мастерить руками, это редкая возможность послушать альбом целиком. И самое главное, у меня уже есть запасные шайбы.

Переваги:
    Зручно
    Недоліки:
    Інструкція
  • Оксана
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

Спинка не регулюється, має нахил вперед. Довго сидіти незручно.

• Павел М***

вобщем у меня было 2 подкладки - типа мини подушки
    одну я на сиденье - подложил полотенце = этим решил проблему скоса
    вторую согнул пополам и и навесил неверх , обмотав спмоприплипающимся эластичным бинтом = теперь голове удобнее . такое дело

Переваги:
    ну вроде норм
    Недоліки:
    какой-то левый скос
  • Владимир
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

Из 2 купленный в одном накрылся какой-то механизм в цилиндре - встаешь а стул подскакивает, в остальном стул как стул за свою цену. Спинка высокая - удобное

Переваги:
    Стул как стул
  • Богдан
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

Не працює пневмоциліндр, тобто регулювання висоти не працює.

• Євген Ч***

Найбільш критичні недоліки:
    - дуже тонкий шар паралону на сидінні, проступають болти кріплення, сидіти нереально;
    - неможливість остаточно зафіксувати спинку, все одно залишається люфт, і коли відкидаєшся назад, спинка завжди "уходить" назад;
    - стрижень, що має фіксувати висоту крісла постійно вискакує з отвору, в якому він мав би знаходитись
    тобто через раз, коли ти відкидаєшся на спинку, цей стрижень вискакує з отвору (бо немає ніякого фіксування), спинка крісла перестає бути зафіксованою, і ти ризикуєш перекинутись і травмуватись.
    Дуже несподівано було отримати настільки неякісне крісло за таку ціну.

Переваги:
    Недоліки:
    погана якість
  • Александр Л***

4 роки користуюся. В принципі задоволений, рекомендую

Єдиний мінус - обліз пудголівник

Недоліки:
    Обліз підголівник