- Любов Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 800 мл. Колір: Білий з малюнком
Вигляд чудовий, правда ще не були в користуванні. Брала в комплекті до банок з бамбуковою кришкою виявились трохи менші за розміром, але для мене це не критично, а на вигляд дуже симпатичні.
- Алена Ч***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 800 мл. Колір: Білий з малюнком
Банки очень крутые) Массивные, красивые, крышка плотно закрывается благодаря силикону. Смотрятся дорого.
- Недоліки:
- Пока не обнаружено
- Андрій П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 800 мл. Колір: Білий з малюнком
дужу задоволений покупкою
- Переваги:
- міцний/гарний вигляд/місткий
- Недоліки:
- НаталіяВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 800 мл. Колір: Білий з малюнком
Ємності досить великі , кожна по 800 мл, мають приємний дизайн, особливо підійдуть для кухонь в стилі Прованс. На кришках є прогумована окантовка. По вазі достатньо важкі, але із-за того краще відчуваються у руці щоб ненароком не впустити.
- Переваги:
- Дизайн, колір
- Недоліки:
- Поки не виявлено
- ТатьянаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 800 мл. Колір: Білий з малюнком
Вместительные качественные емкости. Невероятно красивые. Значительно красивее, чем на фото на сайте. Создают уют, комфорт и ощущение домашнего тепла. Емкости выполнены из керамики, крышечки герметично прилегают. Покупала для мамы. Маме очень понравилось. Спасибо, ROZETKA, за возможность купить качественный товар по доступным ценам
- Переваги:
- Очень красивые качественные емкости
- Иван П***Продавець: Rozetka. Об'єм: 800 мл. Колір: Білий з малюнком
Удобные керамические емкости белого цвета с изумительным неброским, но при этом приятным, рисунком. То, что эти все три баночки изготовлены из керамики, уже очень много для меня значит. Прежде всего это говорит о их экологичности, так как керамика природный материал, в отличии от пластика. Они хорошо так весят и уверенно стоят на полке дополняя общий кухонный интерьер. В них у меня хранятся разные виды чая: зеленый, черный, с бергамотом. Крышки у емкостей хоть и без резиновой окантовки, но весьма герметичны и не пропускают лишние запахи внутрь или наружу.
- Переваги:
- Приятный дизайн, из природной керамики, сразу три предмета
- Недоліки:
- Не нашел