Відгуки покупців про Подушка YogaLife 34 см жовта з насосом YL-PMB-Y (Балансувальна масажна з шипами, сенсомоторний масажний балансувальний диск для балансу та масажу)

Оцінка користувачів 4.21/5
  • Дмитро Б***
    Відгук від покупця. Продавець: YogaLife. Колір: Червоний

Відмінний товар, все відповідає дійсності. Насос в комлекті

• Надія П***
    Відгук від покупця. Продавець: YogaLife. Колір: Чорний

Норм

• Надія П***
    Відгук від покупця. Продавець: YogaLife. Колір: Чорний

Виконує свої функції

• Ульяна
    Відгук від покупця. Продавець: YogaLife. Колір: Жовтогарячий

Подушку отримала, все добре, все як в описі

Переваги:
    Гарний колір, насос
    • Продавець  YogaLife

Ульяно, дякуємо за відгук. Продуктивних тренувань!

• Дарья
    Відгук від покупця. Продавець: YogaLife. Колір: Жовтогарячий

Отличная подушка, не сдувает, насос был в комплекте все хорошо

Переваги:
    Хорошее качество резины
    • Продавець  YogaLife

Доброго дня, Дар'я. Вдячні за відгук. Бажаємо продуктивних тренувань.

• Тетяна Т***
    Відгук від покупця. Продавець: YogaLife. Колір: Жовтогарячий

Отримала товар з додатковими отворами через який спускає повітря.

Переваги:
    Швидка доставка, підтримка
    Недоліки:
    Бракований товар
    • Продавець  YogaLife

Доброго дня, Тетяно. Щиро прикро за таку низьку оцінку товару. За наданими фото та відео товару в чат, гарно видно, що отвори зроблені саме голкою насосу, це не є заводський брак. Отвори знаходяться чітко навпроти ніпелю, що свідчить, що під час накачування через необережність було пробито зворотну сторону подушки. Важливо враховувати, що виріб є гумовий та будь-які гострі предмети можуть завдати шкоди.

• Пінчук А***
    Відгук від покупця. Продавець: YogaLife. Колір: Жовтогарячий

В цілому, як інструмент підтримки рухливості попереку чудово, але якість на такі кошти відповідна.

Переваги:
    легко надувати, приємно балансувати
    Недоліки:
    легко сдувається, через 2 тижня використання клапан перестав зовсім тримати і насос перестав працювати(
    • Продавець  YogaLife

Доброго дня, Анастасія!
      Перевіряємо товар перед відправленням, враховуючи ваш відгук про те що з часом зламався насос та клапан. Нам шкода, що ви стикнулися з цією проблемою. Важливо відзначити, що ми не можемо впливати на умови експлуатації товару після його відправлення. Проте, ми рекомендуємо вводити насадку голку під кутом, щоб уникнути можливих пошкоджень зворотного боку подушки. Важливо також повністю вводити насадку голки у клапан.
      Якщо ви використовуєте наш продукт з правильним дотриманням інструкцій, проблем не повинно виникнути. У випадку, якщо у вас все ж виникають труднощі, пов'язані з дефектами, ви писали що подушка легко здувається, будь ласка, звертайтеся безпосередньо до нас для обміну або повернення товару у 14 денний строк. Дякуємо вам за ваш відгук і розуміння.

• Ярослав К***
    Відгук від покупця. Продавець: YogaLife. Колір: Сірий

Не лінуйтеся при отриманні товару його накачати і подивитись чи не спускає дана подушка під вашою вагою. Потім доказати що був брак буде дуже важко. Про мій досвід дивіться у закріпленому відео.

Переваги:
    Класна подушка, шкода що бракована.
    Недоліки:
    Не хочуть замінити бракований товар
    • Продавець  YogaLife

Доброго дня, всі відповіді Ви отримали в переписці! На рахунок відгуку - Ви самі пробили подушку при накачуванні (при чому зробили це двічі), жодного браку в ній немає! Такі ситуації у нас неодноразово зустрічаються, коли люди через свою необачність пробивають подушки. Дякуємо за Ваше детальне відео, думаю кожен хто подивиться це відео зробить свій висновок!

• Сергей Б***
    Відгук від покупця. Продавець: YogaLife. Колір: Жовтогарячий

Дуже корисна річ для тренування балансу та рівноваги тіла.
    Всім задоволені.

Переваги:
    Якість, ціна, приємний дізайн
    Недоліки:
    Не виявив
    • Продавець  YogaLife

• Тетяна Ш***

Дякую! прийшло все ціле.

• Тетяна
    Відгук від покупця. Продавець: YogaLife. Колір: Жовтогарячий

Гарна подушка. Яскрава) Прийшла здута, але я замовляла з насосом у комплекті, тому без проблем накачала до потрібного мені стану. Запахів неприємних не помітила. Міцна, мою немаленьку вагу витримує добре. Повністю відповідає моїм очікуванням. Займаюся регулярно, сподіваюся на зміцнення м'язів-стабілізаторів та покращення координції руху.

Переваги:
    Яскрава, не має неприємних запахів, міцна.
    Недоліки:
    не виявила
    • Продавець  YogaLife

• Ирина М***
    Відгук від покупця. Продавець: YogaLife. Колір: Сірий

Не люблю обман, насос не такий як на фото, звичайний незучний шприц. Поки надувала подушку, побачила прокол навпроти шприца, можливо і сама проколола, бо шаприц дуже не зручний для накачування.

Переваги:
    Хороший балансувальний диск
    Недоліки:
    насос не такий як на фото
    • Продавець  YogaLife

Дякуємо за Ваш відгук!

• Людмила Т***
    Відгук від покупця. Продавець: YogaLife. Колір: Жовтогарячий

Купили для занятий старшему, он гасает по полной. Хорошо держит форму думали будет сдуваться, но нет. Единственное сильно не нужно надувать, края деформируются. Покупкой довольны, свои функции выполняет

• Юлия
    Відгук від покупця. Продавець: YogaLife. Колір: Фіолетовий

Распаковала покупку через неделю после заказа. С первого взгляда хорошая вещь, но к сожалению, в подушке есть две крошечные дырки, через которые она сдувается и мои попытки накачать ее были тщетными. Обратилась к продавцу с вопросом об обмене товара - посмотрим, ответят ли. Если обменяют на небракованный товар, добавлю апдейт к отзыву.
    Насос, кстати, выглядит не так как на картинке - он намного меньше, и выглядит скорее как большой шприц.

• Екатерина Л***
    Відгук від покупця. Продавець: YogaLife. Колір: Жовтогарячий

Подушка прийшла чудова, без дірок, яскравий колір, майже немає запаху. Але у насосі не було голки. Тобто накачати їм ніяк не можна.

Недоліки:
    Насос без голки
  • Анна Л***
    Відгук від покупця. Продавець: YogaLife. Колір: Червоний

Продавец связался сразу, всё пришло в наличии, резина хорошая без постороннего запаха! Насос качает хорошо!

Переваги:
    Рекомендую!
    Недоліки:
    Не найдены
    • Продавець  YogaLife

Анна, благодарим за Ваш отзыв! Будем рады дальнейшему сотрудничеству.

• Ольга В***
    Продавець: YogaLife. Колір: Жовтогарячий

Також прийшла без голки для насосу, не змогла забрати товар…

Переваги:
    Не змогла оцінити, так як прийшла не повна комплектація
    • Продавець  YogaLife

Доброго дня, голка для насосу може знаходитись в самій ручці під заглушкою!