Відгуки покупців про Туристичний намет для кемпінгу 2 місцевий 245х145х100 см автоматичний pop-up з двома входами зелений
- Микола С***Відгук від покупця. Продавець: SmatX
Дуже гарний Намет, чудове качество, для відпочинку те що треба!
- Переваги:
- Автоматика
- Недоліки:
- Ніяких
- Продавець SmatX
Дякуємо за Ваш відгук!) Приємно, що у Вас залишились хороші враження. Будемо раді Вас бачити знову в нашому інтернет-магазині!
- Андрій П***Відгук від покупця. Продавець: SmatX
Чудове обслуговування, добре запакований товар,якість товару відповідає опису.
- Переваги:
- Якість та швидкість доставки
- Продавець SmatX
Щиро вдячні Вам за відгук! Будемо раді Вас бачити знову в нашому інтернет-магазині!
- Вячеслав Д***Відгук від покупця. Продавець: SmatX
Все чотко
- Продавець SmatX
Вдячні Вам за відгук! Будемо раді Вас бачити знову в нашому інтернет-магазині!
- Владислав М***Відгук від покупця. Продавець: SmatX
Хороший варіант, за свої гроші. Не впевнений чи не буде протікати в дощ, але для літа цілком хороший варіант. Великий розмір, москітна сітка, легко складається
- Продавець SmatX
Щиро вдячні Вам за відгук з фото! Будемо раді Вас бачити знову в нашому інтернет-магазині!
- АлександрВідгук від покупця. Продавець: SmatX
Намет ціна/якість, досить великий,при тестовій збірці вдома на двох спальне ліжко ледь помістився,
розмір дійсно перевершив очікування,щиро дякую)- Переваги:
- Зручний механізм складання/розкладання без значних зусиль,мобільність,сумка для перевезення,порадувала комплектація, і підпори, і гвіздочки для фіксації, нічого докупляти не потрібно це дуже зручно
- Вікторія Ж***Відгук від покупця. Продавець: SmatX
Чудовий якісний намет. Швидко розкладається і навпаки складається. Діти задоволені своїм будинком