Безкоштовна доставка Rozetka + Prom

Відгуки покупців про Туристичний намет для кемпінгу 2 місцевий 245х145х100 см автоматичний pop-up з двома входами зелений

Оцінка користувачів 5/5
  • Микола С***
    Відгук від покупця. Продавець: SmatX

Дуже гарний Намет, чудове качество, для відпочинку те що треба!

Переваги:
    Автоматика
    Недоліки:
    Ніяких
    • Продавець  SmatX

Дякуємо за Ваш відгук!) Приємно, що у Вас залишились хороші враження. Будемо раді Вас бачити знову в нашому інтернет-магазині!

• Андрій П***
    Відгук від покупця. Продавець: SmatX

Чудове обслуговування, добре запакований товар,якість товару відповідає опису.

Переваги:
    Якість та швидкість доставки
    • Продавець  SmatX

Щиро вдячні Вам за відгук! Будемо раді Вас бачити знову в нашому інтернет-магазині!

• Вячеслав Д***

Все чотко

• Продавець  SmatX

Вдячні Вам за відгук! Будемо раді Вас бачити знову в нашому інтернет-магазині!

• Владислав М***
    Відгук від покупця. Продавець: SmatX

Хороший варіант, за свої гроші. Не впевнений чи не буде протікати в дощ, але для літа цілком хороший варіант. Великий розмір, москітна сітка, легко складається

• Продавець  SmatX

Щиро вдячні Вам за відгук з фото! Будемо раді Вас бачити знову в нашому інтернет-магазині!

• Александр
    Відгук від покупця. Продавець: SmatX

Намет ціна/якість, досить великий,при тестовій збірці вдома на двох спальне ліжко ледь помістився,
    розмір дійсно перевершив очікування,щиро дякую)

Переваги:
    Зручний механізм складання/розкладання без значних зусиль,мобільність,сумка для перевезення,порадувала комплектація, і підпори, і гвіздочки для фіксації, нічого докупляти не потрібно це дуже зручно

• Вікторія Ж***
    Відгук від покупця. Продавець: SmatX

Чудовий якісний намет. Швидко розкладається і навпаки складається. Діти задоволені своїм будинком