Відгуки покупців про Книга "Новий відвідувач кафе на краю світу" Джон П.Стрелекі

Оцінка користувачів 5/5
на основі 4 відгуки
  • Олена К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Прочитавши цю книгу я почала нове життя

Переваги:
    Грамотно зроблено переклад
    Недоліки:

Дякуємо вам за такий чудовий відгук!
      Нам неймовірно приємно дізнатись, що ця книга стала для вас поштовхом до нового етапу в житті - це, мабуть, найкраща оцінка, яку тільки може отримати видання.
      І дуже радіємо, що окремо високо оцінили переклад - команді видавництва буде надзвичайно приємно!

• Христина
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Замовила, щоб дочитати серію. Особливо, раджу прочитати батькам підлітків, особливо дівчаток. Пояснюється поведінка дітей в перехідному віці. Прописаний алгоритм досягнення цілей в житті для зростаючого покоління. Простими словами про складне.

Дякуємо за ваш відгук! Дуже приємно, що книга вам сподобалась і була корисною. Ваші враження особливо цінні, адже допомагають іншим читачам зробити свій вибір.

• Юлія С***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Швидка доставка, гарне пакування. Запах книг нічого не замінить.

Щиро дякуємо за ваш відгук! Приємного читання!

• Марина А***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Книги просто бомбезні, читаються легко на одному подиху. Багато чого є такого в тексті, що змушує задуматись. Рекомендую!

Щиро дякуємо за відгук! Ця книга дійсно особлива — вона надихає зупинитись у щоденній метушні й задуматись про важливе. Радіємо, що вам до вподоби!

• Irina B***

так, я коли дочитувала останні сторінки третьої частини-плакала, мене прям розчулила ця книга) за три дні -три книги пішли на ура, не хотілося відриватися)

Дякуємо за такий емоційний коментар! Якщо фінал викликав сльози, значить, книга точно зачепила вашу душу.