- РусланВідгук від покупця. Продавець: CHAMPS
Наче все добре, але не зрозуміло який колір скільки кг.. в описі від 2 до 57 і все, більше жодної інформації
- Переваги:
- Недоліки:
- Не зрозуміло яка на скільки кг
- Продавець CHAMPS
Руслан,дякуємо Вам за відгук. В комплект входить 5 еспандерів довжиною 208 см по колу та шириною 6.4, 13, 22, 32 та 44 мм. Петлі мають прогресивний опір у діапазоні від 2 до 57 кг починаючі від самої маленької товщини, чим більше, тим більше опір.
- Віктор Д***Відгук від покупця. Продавець: CHAMPS
Усе гаразд. Все як і в описі.
- Продавець CHAMPS
Віктор, дякуємо) Гарних тренувань!)
- Володимир О***Відгук від покупця. Продавець: CHAMPS
Так собі
- Недоліки:
- Розтягуються немає пружності
- Продавець CHAMPS
Дякуємо за відгук! Завжди раді бачити вас клієнтом нашого магазину.
- Андрій Х***Відгук від покупця. Продавець: CHAMPS
Все ніби норм)
- Переваги:
- Дешево і якісно, оперативно
- Продавець CHAMPS
Дякуємо за ваш відгук, нам дуже приємно, що ви оцінили нашу роботу.
- ДаниілВідгук від покупця. Продавець: CHAMPS
ПОТУЖНО
- Переваги:
- Не фейк
- Продавець CHAMPS
Дякуємо Вам за вибір нашого магазину. Будемо раді в подальшому бачити Вас серед наших постійних клієнтів!
- Маркітан А***Відгук від покупця. Продавець: CHAMPS
Замовила набір петель хлопцю на подарунок, але не пройшло і двох тижнів, як одна з петель порвалась під час тренування. Дуже розчарована покупкою
- Недоліки:
- Погана якість
- Продавець CHAMPS
Добрий день, приносимо вибачення, за незручності, питання було вирішене шляхом відправки нового товару. Дякуємо, за розуміння
- Єлизавета К***Відгук від покупця. Продавець: CHAMPS
Отримала товар трошки більше тижня тому. Замовлення підтвердили і швидко відправили. Але перше розчарування було виявити, що з сумочки торчать ниточки. Та і це наче то і не критично.. Кожна петля, індивідуально запакована - це плюс. Та от під час підтягування луснула чорна петля, не думаю , що своїми 60 кг могла її якось перенавантажити, так як сама підтягуюсь
Як висновок - на вітер викинуті гроші, бо до інших петель довіри тепер не маю та ще і полоски від удару петлі лишились- Продавець CHAMPS
Добрий день, дякуємо, за відгук. Товар було перевірено на цілісність, та він витримує і більше вагу. Судячи з надриву - товар, скоріше за все , було порізано. Дякуємо, за відгук.
- АлександрВідгук від покупця. Продавець: CHAMPS
Отличный товар за свою цену
Не порвалось - Недоліки:
- Отсутствуют
- Продавець CHAMPS
Дякуємо за ваш відгук. Будемо раді бачити вас в якості наших клієнтів ще!
- Тетяна П***Відгук від покупця. Продавець: CHAMPS
Все добре, задоволення
- Павло Г***Відгук від покупця. Продавець: CHAMPS
Оперативно відправили, гарна якісь.
- Продавець CHAMPS
Дякуємо вам за залишений відгук. Бажаємо отримувати лише задоволення від вашої покупки!