Відгуки покупців про Набір гумок для підтягування 5шт, гумові петлі-еспандери (гума) для фітнесу OSPORT (OF-0256)

Оцінка користувачів 3.9/5
  • Руслан
    Відгук від покупця. Продавець: CHAMPS

Наче все добре, але не зрозуміло який колір скільки кг.. в описі від 2 до 57 і все, більше жодної інформації

Переваги:
    Недоліки:
    Не зрозуміло яка на скільки кг
    • Продавець  CHAMPS

Руслан,дякуємо Вам за відгук. В комплект входить 5 еспандерів довжиною 208 см по колу та шириною 6.4, 13, 22, 32 та 44 мм. Петлі мають прогресивний опір у діапазоні від 2 до 57 кг починаючі від самої маленької товщини, чим більше, тим більше опір.

• Віктор Д***
    Відгук від покупця. Продавець: CHAMPS

Усе гаразд. Все як і в описі.

• Продавець  CHAMPS

Віктор, дякуємо) Гарних тренувань!)

• Володимир О***

Так собі

Недоліки:
    Розтягуються немає пружності
    • Продавець  CHAMPS

Дякуємо за відгук! Завжди раді бачити вас клієнтом нашого магазину.

• Андрій Х***

Все ніби норм)

Переваги:
    Дешево і якісно, оперативно
    • Продавець  CHAMPS

Дякуємо за ваш відгук, нам дуже приємно, що ви оцінили нашу роботу.

• Даниіл

ПОТУЖНО

Переваги:
    Не фейк
    • Продавець  CHAMPS

Дякуємо Вам за вибір нашого магазину. Будемо раді в подальшому бачити Вас серед наших постійних клієнтів!

• Маркітан А***
    Відгук від покупця. Продавець: CHAMPS

Замовила набір петель хлопцю на подарунок, але не пройшло і двох тижнів, як одна з петель порвалась під час тренування. Дуже розчарована покупкою

Недоліки:
    Погана якість
    • Продавець  CHAMPS

Добрий день, приносимо вибачення, за незручності, питання було вирішене шляхом відправки нового товару. Дякуємо, за розуміння

• Єлизавета К***
    Відгук від покупця. Продавець: CHAMPS

Отримала товар трошки більше тижня тому. Замовлення підтвердили і швидко відправили. Але перше розчарування було виявити, що з сумочки торчать ниточки. Та і це наче то і не критично.. Кожна петля, індивідуально запакована - це плюс. Та от під час підтягування луснула чорна петля, не думаю , що своїми 60 кг могла її якось перенавантажити, так як сама підтягуюсь
    Як висновок - на вітер викинуті гроші, бо до інших петель довіри тепер не маю та ще і полоски від удару петлі лишились

• Продавець  CHAMPS

Добрий день, дякуємо, за відгук. Товар було перевірено на цілісність, та він витримує і більше вагу. Судячи з надриву - товар, скоріше за все , було порізано. Дякуємо, за відгук.

• Александр
    Відгук від покупця. Продавець: CHAMPS

Отличный товар за свою цену

Переваги:
    Цена
    Не порвалось
    Недоліки:
    Отсутствуют
    • Продавець  CHAMPS

Дякуємо за ваш відгук. Будемо раді бачити вас в якості наших клієнтів ще!

• Тетяна П***

Все добре, задоволення

• Павло Г***
    Відгук від покупця. Продавець: CHAMPS

Оперативно відправили, гарна якісь.

• Продавець  CHAMPS

Дякуємо вам за залишений відгук. Бажаємо отримувати лише задоволення від вашої покупки!