Відгуки покупців про Беззерновий повнораціонний сухий корм для дорослих котів, багатий на свіже м’ясо індички HUSSE FRESH HAIRBALL CONTROL 7 кг

Оцінка користувачів 5/5
  • Анастасія С***
    Відгук від покупця. Продавець: Swedish master. Вага 1 шт: 2 кг

Взяла перший раз, їдять з задоволенням, з вечора половини миски немає. Додаю фото самого корму, виглядає та пахне дуже привабливо

Переваги:
    Жирненький
    • Продавець  Swedish master

Дякуємо Вам за відгук і фото. Дуже приємно, що корм сподобався котикам з першого разу — коли ввечері вже половини миски немає, це справді гарний знак. Нехай їдять із задоволенням і надалі, а раціон добре підходить усій Вашій пухнастій компанії

• Світлана С***
    Відгук від покупця. Продавець: Swedish master. Вага 1 шт: 7 кг

Купували для мейн-куна. Їсть з задоволенням. Склад корму гарний. Продавець надав професійну консультацію. Дякуємо. Рекомендуємо.

• Продавець  Swedish master

Дякуємо Вам за відгук. Дуже приємно, що Fresh Hairball Control підійшов Вашому мейн-куну і їсть його із задоволенням. Окремо дякуємо за теплі слова про консультацію — для нас справді важливо допомогти підібрати корм вдало, а не навмання. Нехай смакує і йде тільки на користь Вашому красеню

• Віталій К***
    Відгук від покупця. Продавець: Swedish master. Вага 1 шт: 7 кг

Чудовий корм, хвостики дуже задоволені, приємно пахне.
    Отримали ще й подаруночки

Переваги:
    Файний склад за мінімальною ціною.
    • Продавець  Swedish master

Дякуємо Вам за відгук. Дуже приємно, що хвостики задоволені, корм добре смакує, а склад і аромат теж залишили хороше враження. HUSSE Fresh Hairball Control якраз створений для повноцінного щоденного раціону та підтримки комфортного травлення у котиків. Нехай їдять із задоволенням і почуваються чудово

• Віктор К***
    Відгук від покупця. Продавець: Swedish master. Вага 1 шт: 2 кг

Чудовий корм, коти їдять з задоволення

Переваги:
    Великий вміст мяса
    • Продавець  Swedish master

Дякуємо за відгук! Дуже приємно, що котики їдять Fresh Hairball Control із задоволенням. А фото — просто ідеальна «комісія з приймання»: коробку перевірили, пакет теж.

Нехай корм і надалі смакує та підтримує комфортне травлення й контроль шерсті.

• Віра С***
    Відгук від покупця. Продавець: Swedish master. Вага 1 шт: 2 кг

Хороший корм,склад.Кішка їсть із задоволенням.

Переваги:
    Запах,склад.
    Недоліки:
    Не знайшли.
    • Продавець  Swedish master

Дякуємо за відгук! Fresh Hairball Control спеціально зроблений для котиків, які ковтають шерсть: у складі багато індички та достатньо клітковини, щоб м’яко підтримувати травлення й допомагати з виведенням шерсті. Нехай киці смакує та почувається легко

• Марина У***
    Відгук від покупця. Продавець: Swedish master. Вага 1 шт: 2 кг

Коти їдять, хоча з меншим захватом ніж роял канін Подивимось як буде з їхнім здоров'ям.

Дякуємо за відгук!
      Те, що котики їдять — уже хороший знак, а різниця в “захваті” після Royal Canin часто буває під час адаптації до нового раціону. Рекомендуємо робити перехід поступово 7–10 днів — так і смак приймається легше, і травлення стабільніше.
      Нехай Fresh Hairball Control добре підтримує комфорт травлення та допомагає з контролем шерстяних грудочок

• Тетяна К***

Кицькам дуже сподобався

Дякуємо за відгук!

Раді чути, що Вашим кицькам сподобався Fresh Hairball Control. Цей раціон не лише смачний, а й допомагає зменшити утворення шерстяних грудочок — особливо актуально для котиків із густою шерстю.

Бажаємо їм здоров’я, гарного апетиту та легкого травлення

• Алла

Начали есть корм Husse.
    Кошки поначалу отнеслись к нему без энтузиазма. Я заметила, они дают корму отстояться , "проветриться", потому что после Monge, запах у нового корма очень насыщенный а кошки к такому не привыкли.
    В общем, корм питательный, а потому экономный, едят малыми порциями. Но энергичные и бодрые.

Переваги:
    Качественный, экономный
    • Продавець  Swedish master

Дякуємо за відгук і фото Ваших красунчиків!

Так, Fresh Hairball Control має виражений натуральний аромат — без синтетичних ароматизаторів, тому деякі коти дійсно ставляться до нього з обережністю на старті. Ми раді, що Ваші кішки все ж адаптувались і добре його сприймають.

Бажаємо їм здоров’я, стабільного апетиту і комфортного травлення

• Наталя Д***

Корм коти їдять добре.

• Продавець  Swedish master

Дякуємо, що поділилися враженнями!

Раді чути, що корм Fresh Hairball Control добре сприймається Вашими котами. Цей раціон розроблений спеціально для підтримки комфортного травлення і зменшення утворення шерстяних грудочок, особливо актуальних у котів із густою шерстю.

Бажаємо Вашим улюбленцям здоров’я, стабільного апетиту і гарного самопочуття. Якщо знадобиться порада щодо харчування — завжди раді допомогти.

• Чепель Т***
    Відгук від покупця. Продавець: Swedish master. Вага 1 шт: 2 кг

Брали перед ним цієї ж фірми без зерновий для стерилізованих котиків. І цей і той корми їдять гарно, вміру, не переїдають. Почуваються добре, активні.

Переваги:
    Котики задоволені
    • Продавець  Swedish master

Дякуємо за Ваш відгук і за чудові фото Ваших котиків!

Білий, рудий та сірий з білим — кожен має свій характер, але всі виглядають доглянуто і спокійно. Раді, що корм їм підходить і забезпечує відчуття ситості без переїдання.

Fresh Hairball Control — це раціон із підвищеним вмістом харчових волокон, який м’яко підтримує травлення та допомагає зменшити утворення шерстяних грудочок. Якщо тварини добре його сприймають, це гарна основа для щоденного годування.

Бажаємо здоров’я Вашим пухнастикам. Якщо згодом знадобиться допомога з підбором раціону — будемо раді допомогти

• Ольга Г***
    Відгук від покупця. Продавець: Swedish master. Вага 1 шт: 2 кг

Доставили швидко. Котикам, їх у мене двоє, подобається. Задоволені всі.

Переваги:
    Склад корму.
    Недоліки:
    Не виявлено.
    • Продавець  Swedish master

Щиро дякуємо за Ваш відгук!

Дуже приємно знати, що Husse Fresh Hairball Control припав до смаку обом Вашим котикам.

Цей корм створений не тільки для задоволення смакових потреб, а й для турботи про комфортне травлення та контроль шерсті — тож хай він приносить користь кожного дня.

Бажаємо Вашим улюбленцям здоров’я, гарного самопочуття та легкого травлення щодня!