- Катерина О***Відгук від покупця. Продавець: WoofTech. Колір корпусу: Pink. Колір ремінця: Pink
Купили доньці на подарунок, в принципі сам годинник виконує функції нормально (подзвонити, записати відео, ігри працюють), хоча батарея ЖАХЛИВА, не тримає заряд взагалі, телефон вимкнений може просто розрядитися за день! Геолокація не працює, точніше вона працює, але показує данні, оновлені пару днів тому, або день тому, але в даний час, де ваша дитина ви не дізнаєтесь!!! Тому майте на увазі це ті, хто планує замовляти цей годинник! Я вважаю, що цей годинник своїх грошей не коштує!!!
- Продавець WoofTech
Дякуємо за ваш відгук і зворотний зв’язок - для нас це важливо. Нам шкода, що робота годинника не повністю виправдала ваші очікування.
Щодо батареї:
Час автономної роботи напряму залежить від налаштувань і активності використання: часті дзвінки, відео, ігри, особливо максимальна яскравість екрана та часті оновлення геолокації значно зменшують час роботи. У середньому при активному користуванні заряд тримається до 1 дня, у режимі очікування — до 2–3 днів. Якщо годинник розряджається швидше навіть у режимі очікування — ми готові допомогти перевірити налаштування або пристрій.
Щодо геолокації:
GPS працює лише на відкритому просторі. У приміщеннях визначення місця відбувається через LBS або Wi-Fi з більшою похибкою. Також звертаємо увагу: якщо в додатку встановлено режим економії енергії або оновлення геолокації вручну, годинник не передає координати постійно. Локація оновлюється лише після натискання кнопки ручного оновлення в додатку — це особливість роботи технології, а не несправність.
Ми завжди відкриті для діалогу. Будь ласка, зверніться до нашої служби підтримки — із задоволенням допоможемо налаштувати годинник або перевірити його по гарантії.
- Марина Д***Відгук від покупця. Продавець: WoofTech. Колір корпусу: Pink. Колір ремінця: Pink
Дуже подобається саме ця модель, так як дозволяє мені підключатися інкогніто і бачити, що коїться навколо дитини. У дитини в цей момент годинник повністю блокується, нічого не помітно.
Дизайн приємний.
Тримає батарею день нормально.
Дитина швидко навчилася користуватися.- Переваги:
- Батьківський контроль
- Продавець WoofTech
Дуже дякуємо, за відгук! Раді бачити вас знову.
Через 3 тижні не-щоденного використання перестав заряджатися.
- Недоліки:
- Зламався
- Продавець WoofTech
Дякуємо за відгук! Нам дуже шкода, що після кількох місяців використання виникла проблема із зарядкою. Найчастіше подібні труднощі пов’язані з кабелем, але в будь-якому разі ваш годинник на гарантії. Ми вже зв’язуємось з вами, щоб допомогти швидше вирішити ситуацію.
- Марина Д***
Виявили причину: акумулятор пішов в аварійний стан через неправильне використання, вина наша. Все відремонтували оперативно по гарантії. Дуже дякую за уважне ставлення.
- Продавець WoofTech
Дуже вдячні, що знайшли час на повторний відгук! Ми завжди на зв'язку, якщо будемо потрібні!
- Вікторія Ш***Відгук від покупця. Продавець: WoofTech. Колір корпусу: Pink. Колір ремінця: Pink
Дуже задоволена покупкою!
Замовляли смарт-годинник Wonlex KT31 для дитини до школи — і це була дійсно вдале рішення. Годинник має гарний дизайн, зручний для дитячої руки, дисплей яскравий і не надто великий, як я і хотіла.
Особливо хочу відзначити високу клієнтоорієнтованість продавця. Спілкування було приємним і конструктивним, отримала відповіді на всі свої запитання, продавець завжди був на зв'язку і допоміг з нюансами. Швидка відправка, акуратне пакування — видно, що ставляться до своєї справи з душею.
Дуже приємно мати справу з таким відповідальним і уважним продавцем. Обов’язково доповню відгук після тестування годинника у дії. Дякую щиро!- Переваги:
- Гарний годинник нового покоління, чудовий сервіс від продавця!
- Продавець WoofTech
Дуже дякуємо за теплий відгук і довіру! Раді, що годинник та сервіс виправдали ваші очікування. Нехай користування буде комфортним, а ми завжди на зв’язку, якщо знадобиться допомога. З нетерпінням чекаємо на ваші враження після тестування!
- Божнюк А***Відгук від покупця. Продавець: WoofTech. Колір корпусу: Black. Колір ремінця: Black
Дитина задоволена годинником, чудовий зворотній зв'язок з продавцем, допомогли з вибором та надали інформацію по експлуатаці
- Переваги:
- Недоліки:
- Продавець WoofTech
Доброго дня! Дуже дякуємо за відгук) Раді, що годинник сподобався дитині, а наша команда змогла бути корисною. Завжди готові допомогти вам і залишаємося на зв’язку.
- Роман Б***Відгук від покупця. Продавець: WoofTech. Колір корпусу: Pink. Колір ремінця: Pink
Доброго дня. З приводу попереднього відгуку, то продавець оперативно відреагував на поломку з екраном і він був замінений по гарантії. По додатку WhatsApp чекаємо зворотнього зв'язку від виробника.
- Продавець WoofTech
Доброго дня, дуже дякуємо за повторний відгук. Раді, що змогли швидко допомогти з екраном. Щодо WhatsApp — очікуємо інформації щодо оновлення додатку від виробника, ми тримаємо це питання на контролі. Водночас нагадуємо, що функція відеозв’язку доступна через офіційний додаток SeTracker2 на вашому смартфоні. Дякуємо, що обрали наш магазин і залишаєтеся з нами) Завжди на зв'язку!
- РоманВідгук від покупця. Продавець: WoofTech. Колір корпусу: Pink. Колір ремінця: Pink
WhatsApp встановити не можна. Відеозв'язок з дитиною можна тримати лише через SeTracker2. Вигорів екран через 3 місяці після покупки - прямо по середині вертикальна біла полоска. Добре, що хоч дзвінки приймає.
- Продавець WoofTech
Доброго дня! Дякуємо за ваш відгук! Нам дуже шкода, що у вас виникли проблеми з екраном. Оскільки гарантійний термін ще діє, просимо звернутися до нас для оформлення гарантійного звернення — щоб якнайшвидше вирішити ситуацію.
- Довжук Д***Продавець: WoofTech. Колір корпусу: Pink. Колір ремінця: Pink
Дитина задоволена)
- Переваги:
- Годинник працює без проблем.