Відгуки покупців про Офісне крісло Barsky Mesh (BM-02)[41836]

Брали вчителю на подарунок. Прекрасний стілець, зручний. Працює

Дякуємо за відгук!

• Богдан Ш***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

Не знаю, як зараз на рахунок співвідношення ціна / якість.
    Купляв ще в вересні 2020.
    Нормальне крісло за свою ціну.
    Параметри - 182 см / 93 кг
    Після 4.5 років використання, 5-6 днів на тиждень по 8-12 годин, тріснув зварний шов на механізмі.
    Вирішив перевірити гарантійний термін, насправді не розраховував на щось, бо пройшло досить багато часу, але виявилось, що гарантія на механізм 5 років.
    Завдяки підтримці Розетки, зі мною зв'язався виробник і вислав новий механізм по гарантії (чека не збереглось, вистачило скріншота з історії замовлень)

Недоліки:
    - Підлокітники майже зразу почали скрипіти ( не принципово, я їх не використовую)
    - внизу, по центрі спинки виступає пластиковий елемент, тре сітку і може відчуватися під спиною.

Переваги:
    Досить якісне крісло / Гарантія
    Недоліки:
    Підлокітники / є недоліки конструкції
  • Ігор С***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

В цілому добре крісло з підтримкою попереку і підголовником, користуюсь 5 років. Але треба підбирати під індивідуальні нюанси в плані посадки

Переваги:
    Зручне крісло, сітка, як для такої ціни зроблено нормально
    Недоліки:
    Закоротке сидіння, можна довше. З роками скрипить і перекошується в якийсь бік
  • Андрій
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

розширення на болтах кріплення спинки прорвали пластик, після того як я опустив голову на підголівник та рослабив спину. Моя вага 88 кг. Роблю висновок, що в характеристиках мала бути вказана максимальна вага 65 кг. Чому пошкодували метал і зробили пластину кріплення з пластику - не розумію. Замовив інші болти, можливо, на них вийде втримувати спинку на місці.

Переваги:
    можна використовувати без спинки
    Недоліки:
    макс вага 65 кг

Вітаю, Андрій! Зверниться в службу підтримки Barsky 380 (67) 108 23 70 [email protected]. Ваше крісло на гарантії , відремонтуємо.

• Володимир Б***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

Сумарно маємо 13 таких крісел. В першій генерації була проблема з амортизатором, з часом саме по собі опускалось крісло в нижнє положення. Але вирішили по гарантії нічого не міняти, бо решту крісел за 5 років прекрасно себе показали. Докуповуємо лише цю модель. Рекомендую.

Переваги:
    Надійне та довговічне
    Недоліки:
    Немає.
  • Леонид Ф***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

Після зібрання дуже погано тримається спинка (якщо сильно вператись). Якщо сильно впиратись головою, підставка для голови одразу ж відпадає.

Недоліки:
    Якість

Вітаю, Леонід! Сервісний центр Barsky 380 (67) 108 23 70 [email protected] ! Зв"яжиться з нами, спинка повинна триматися міцно, треба перепровірити Правильність збирання і устранити дефект.

• Олег К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

Отличное кресло за свою цену. Полностью оправдало ожидания. Чувствуются надежность и долговечность

• Михайло М***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

Хороше крісло за свою гроші.

• Денис
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сірий

Звичайне дешеве крісло. Сама основа виглядає не дуже надійно, але це у них у всіх болюче місце, там сваркою наварено аби як, але у всіх бюджетних так. За свою ціну ок, якщо врахувати підлокітнику, попереккову підтримку та підголівник. Підлокітники твердий пластик, все крісло желейне, люфтить, немає відчуття зібраності. Але знову ж на свою ціну воно свої вартує, сидіти зручно, єдинн що - на зраіст 165 довгувате сидіння, на 175 - нормально

Переваги:
    Купа наворотів, сидиті комфортно
    Недоліки:
    Дешевий пластик, хлипка конструкція, погано підігнані місця для збірки, виникли проблеми із закручуванням болтів - один зірвався(на 20мм) інший в спинці не попав в паз в пластику
  • Богдан Ш***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

Замовляв крісло весною. Дуже сподобалось що є регульовані підлокітники та можливість регулювати підголів'я. По факту, при збиранні помітив ненадійність кріплення спинки до сидіння.
    Нещодавно спинка відламалсь коли я сидів в кріслі, внаслідок чого я травмував спину. При чому я не створював великого навантаження, а просто сидів спокійно спершись спиною в спинку крісла. Що здивувало, так це гарантійна підтримка виробника. Мені відповіли дослівно, що це я неправильно зібрав крісло, тому це не гарантійний випадок. Яким чином, по парі фото вони зрозуміли, що я неправильно зібрав крісло....???? Підтримка постачальника так і не зв'язалась зі мною, хоча я і передав свої контакти їм через підтримку Розетки. Хоча це і не дивно. Одразу видно, що виробник чхати хотів на клієнтів свого товару. Я розумію що можуть бути виробничі браки. Але коли по парі фото тобі кажуть, щось типу "Сам винен" і навіть не просять відправити їм, щоб вони розібрались - тут одразу все зрозуміло.

Вкрай не рекомендую товари даного виробника. Дуже шкода що Розетка, у якої я дуже часто замовляю товари співпрацює з цим брендом.

Переваги:
    Зручне
    Недоліки:
    дуже ненадійне
    • Штанько М***

Вони зрозуміли це по розміру отворів. Ти коли прикручуєш спинку там не тільки шурупи, але ще й шайби. Шайби сталеві. Вони розподіляють тиск шляпок гвинтів на пластик на більшу площу і якщо ти би встановив шайби, і вирвав би спинку сидіння таким самим чином то там отвори були б у три рази більші за радіусом. В мене таке саме крісло. Також зламалася спинка. Але зламалася на згибі кріплення через 6 років інтенсивного використання.
      Частина що була прикручена шурупами залишилась прикручена до сидіння :D

• Олег Б***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

В Апреле 2024 креслу будет 7 лет. Решил написать обзор перед заменой.
    К началу 2022 года кресло начало кривиться вправо и хоть я к этому привык , это плохо влияло на спину, она начала болеть от такой скривленной позы.
    Не помню чтобы я до это на кресло жаловался, так что считаю его неплохим. Оно не крутое, не супер комфортное, пластик средненький, но сидеть часами можно.

Переваги:
    в целом нормальное
    Недоліки:
    качество пластика
  • Олена В***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сірий

Все сподобалось,всі деталі в наявності,швидко зібрали

Переваги:
    Зручне
    Недоліки:
    З'явились ковтунці,на сидінні,підголовник не стійкий
  • Вікторія Ч***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

Кресло очень удобное, регулируется высота подлокотник, поддержка спину

Переваги:
    Не сложное в сборке, все детали в комплекте
    Недоліки:
    Нету

Вітаю, Вікторія! Дякуємо за відгук!

• Денис
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

На вигляд як найдешевший офісний стілець, зовсім не підходить для росту 190+. Спинка незручна, підголовник взагалі. І крутилка регулювання спини зламалась в першу годину.

Переваги:
    Недоліки:
    Дешеві матеріали. Не підходить для зросту 195см
    • Штанько М***

Це і є найдешевший офісний стілець з регулятором підлокотників та підтримки попереку. Чого ви очікували за 150 долларів?

• Федорченко Л***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

Купую вже третє таке крісло, перше купила у 2017 році ( воно досі як нове), потім купили чоловку рік тому( також задоволений), у сина було інше, і просив купити як у нас, бо його зовсім не зручне. Так і зробили!

Переваги:
    Регулювання підлокітників, вигину спини та подушки під шию, це найкомфортніше крісло з усіх на яких я колись сиділа!

Людмила, дякуємо за відгук! Ми раді, що ви задоволені!

• Сергей
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

Сборка дешёвая, начато скрипеть через месяц.

Переваги:
    Ещё не сломалось.
    Недоліки:
    Стоит дороже, чем выглядит.

Вітаю, Сергій! Сервісний центр Barsky 380 (67) 108 23 70 [email protected] ! Зв"яжиться з нами , Гарантійний сервіс для нашої компаніі знаходиться в пріорітеті ! У Вас є гарантія на крісло, ми вирішемо проблему з кріслом, наберить нас!

• Олег Ю***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

Якщо ви 100 кг., крісло довго не прослужить. Спинка надірвалась, сидіти комфортно не неможливо. Брав для роботи на дому. Якщо ви легенький-норм, важкий дивіться щось міцніше.

• Максим
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

Вже 2 роки служить мені вірою і правдою. Ніяких нарікань ша цей час не було. Хоча, періодично племінники його перевіряють на міцність, але крісло не піддалося жодного разу.

Переваги:
    Зручний, гарний, надійний.
    Недоліки:
    Не робить масаж.
  • Сергій
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

Дуже переоцінене крісло. Майже 6к за таку якість це занадто.
    Знизу тканина прибита дуже неохайно, механізм гойдання почав скрипіти вже через місяць.
    Підлокітники та підголівник бовтаються як олівець у відрі.

Краще додати 1к та взяти Hator.

Переваги:
    Поки ще нічого не зламалося.
    Недоліки:
    Для цього виробу дуже дорого.
  • Анатолій А***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

прийшов неповноцінний набір - лише 4 шайби, проте болти всі. Прийшлось додатково купувати шайби, не рекомендую цього недобросовісного продаця. У мене склалося погане враження, яке сформувалося з відгуків інших користувачів та власного досвіду. Товар окей, проте комплект не повний.

• Олег П***

там всі болти з прес шайбою, 4 шайби для болтів звичайних)

• Катерина Т***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

Колись користувалась цим кріслом, тому замовила без вагань. Дуже зручне, нічого не затікає впродовж робочого дня, м'який і приємний нахил назад

Переваги:
    Зручна сідушка, підтримка спини, підголовник
    Недоліки:
    Трохи неочевидна інструкція

Дякую, Катерина!

• Сергей К***

Добрий день.
    Крісло прийшло за день.
    Зібрав швидко, дуже зручно.

але дали 2 праві підлокітники. як можна змінити на ліву?
    фото додаю.

• Сергей К***

Зв'язався за телефоном 380 (67) 108 23 70.
      Вислали ліву накладку НП, оплатив відправник.
      Дякую за оперативність.

• Елена Б***

Добрий день!
    Товар був придбаний ще у лютому місяці, але і досі не можемо його зібрати, не вистачає елементів. На питання продавець не відповідає.

• Оленка

посиланняот сюди пишіть

Вітаю, Елена! Сервісний центр Barsky 380 (67) 108 23 70 [email protected] ! Зв"яжиться з нами , Гарантійний сервіс для нашої компаніі знаходиться в пріорітеті, Ваша проблема з кріслом буде вирішена.

• Максим
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

Вже 2 роки користуюся і не маю ніяких нарікань.

Переваги:
    Дуже зручне та надійне
    Недоліки:
    Не лікує захворювання спини, які заробив на не зручних стільцях
  • Микита
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

Дуже неякісне крісло, поламалось у перший день використання, притому, що важу я 70кг і нічого окрім сидіння на ньому не робив, сперся на спинку і вона просто відійлши, не купуйте це крісло ні в якому разі!

Переваги:
    Невияв
    Недоліки:
    Дуже неякісні матеріали

Вітаю, Микита! Сервісний центр Barsky 380 (67) 108 23 70 [email protected] ! Зв"яжиться з нами , Гарантійний сервіс для нашої компаніі знаходиться в пріорітеті, Ваша проблема з кріслом буде вирішена.

• Максим Н***

Зручне крісло!
    Приємне для спини, зручно регулюється висота крісла, підголовника та підлокітників.

Переваги:
    Дуже стійке, можна сміливо відхилятись назад.
  • Ігор А***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

Купив, зібрав, а наступного дня розібрав та повернув крісло) Дякувати працівникам сервісного центру Розетки, повернення відбулося максимально професійно та швидко, а гроші наступного дня вже були на картці.
    По самому кріслу - не зміг налаштувати під себе. Брав крісло саме через наявність регульованого підголовника. Але підголовник на цьому кріслі абсолютно безпонтовий, можливо для людини зі зростом від 180см і буде зручно, але я його опустив в самий низ і він мені чухав потилицю, навіть хотілося зняти.
    Спинка та сидушка мені також не здалися комфортними.
    Можливо, для першого крісла воно і буде ок, але я вже мав кілька крісел, тож маю певні вимоги. Такі товари треба обирати мʼякою точкою, а не по картинці.

Переваги:
    дизайн
    Недоліки:
    недоцільний підголовник, незручна спинка
    • Роман

Якого ви зросту?

• Микола Ш***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

Можливо гарне крісло, але точно не для важких людей. Обирав крісло беручи до уваги свою вагу (100 кг) і, ніби, в характеристиках крісла зазначено 120. Проте впродовж двох років експлуатації зламався газліфт(за 2 місяці, замінили по гарантії і новий досі працює), спинка (за рік, довелось купляти через сервісний центр, бо гарантія не поширюється), через два роки порвався метал на кріпленні крісла до газліфту.

Переваги:
    Сітчаста вентилюєма спинка, регульовані за висотою підлокітники і підголовник, зручне
    Недоліки:
    Зазначені 120 кг не вивозить, підтримка попереку слабувата
  • Пясецький О***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

Після 2 місяців використання спинка відірвалась від основи з фанери. Не раджу купляти людям з вагою більше 90кг.

Переваги:
    Недоліки:
    дешеві матеріали
  • Олексій
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

Зламалася спинка, травмувався і мало не розбив ноут та телефон під час падіння.
    Ні в якому разі не замовляйте, це крісло небезпечне

• Пясецький О***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

Після пів року використання спинка лежить.

Переваги:
    дешеве
    Недоліки:
    не надійне
  • Ольга М***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний з червоним

Брали такое кресло года два назад на розетке. Пользуемся практически каждый день. Причём и взрослые садятся, и детвора уроки учит. Ткань конечно немного испачкалась, но это не пролема, можно почистить. Механизмы все работают, ничего не сломалось, колёсики целые.

Переваги:
    Отличное кресло, удобно регулировать поддержку спины, летом сидеть на нем не жарко из за перфорированной ткани на спинке. Механизмы тоже хорошие.
    Недоліки:
    За 2 года не обнаружила.
  • Андрей К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

В целом кресло неплохое, правда спустя почти год использования спинка перестала нормально держаться (как нужно) и расшатывается очень сильно, а в целом за свои деньги нормальное кресло

• Александр Р***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

У нас в офисе такие стулья. Изза карантина, больше работаем удаленно, поэтому пользовался им неоч долго, но он мне понравился. Купил домой. Спустя 2 месяца механизм качания "потух". Теперь это "защелка" для перевода кресла в режим "полежать".
    Но все это мелочи, по сравнению с фанеркой сидушки. Она тупо развалилась (!), и теперь при упоре на спинку, она откидывается едва ли не на 150".
    (рост 186, вес 84-85 кг).
    Теперь вот искать гарантийный, потому что использовать его теперь можно лишь как табурет.

Переваги:
    Дешевый?
    Недоліки:
    механизм качания "потух" спустя 2 месяца. фанерка сидушки посыпалась спустя пол года.
  • Налисник О***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

Мій зріст 178 см вага 82 кг. і для мене сидіння є коротки, спинка у цього крісла не є зручною хоч виглядає так наче в ньому хороша пояснична підтримка але це не так.
    Покупкою не задоволений, гроші на вітер.
    Сиджу 3 місяці в ньому, поки газ ліфт та механізм "живі".

Переваги:
    Недоліки:
    Не комфортне крісло
  • Микитенко Д***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

Розетка достала спамить отзывом о том товаре о этом, так бы не писал этот отзыв. Для меня стул не подошел, через неделю использования начала жутко болеть спина, просто жгло между лопатками под конец рабочего дня. Стул стоит уже около месяца просто как место где спит кот, сам сижу на старом стуле. Может кому то оно и будет норм, для меня пустая трата денег, оно маленькое с ногами не залезть, заставляет тебя сидеть как буду-то в католической церкви на деревянном стуле и страдать...

Недоліки:
    через неделю начались проблемы со спиной, стоит не пользуюсь кот на нем спит.