- Наталія Б***Відгук від покупця. Продавець: StarLight
Прилад працює відповідно до налаштувань. Компактний та зручний для підключення в мережу. Поки що проблем не відмічено.
- Переваги:
- Корисні параметри налаштувань
- Продавець StarLight
- Ірина Р***Відгук від покупця. Продавець: StarLight
В приватному будинку і постійними скачками напруги через вимкнення світла уе незамінний помічник. Працює вже 5 місяців. Все влаштовує.
- Переваги:
- Вимикає прилад коли скачки напруги
- Недоліки:
- ---
- Продавець StarLight
- Кирило К***Відгук від покупця. Продавець: StarLight
У нашому будинку постійні проблеми з напругою. Дуже дякую за чудове реле!
- Михайло М***Відгук від покупця. Продавець: StarLight
працює
- Переваги:
- працює
- Недоліки:
- не виявив
- Продавець StarLight
- Марія С***Відгук від покупця. Продавець: StarLight
Купила для захисту комп'ютера. Реле дуже просто підключається
- Максим Б***Відгук від покупця. Продавець: StarLight
Гарні реле
- Переваги:
- Недоліки:
- Не побачив
- Продавець StarLight
- Оксана В***Відгук від покупця. Продавець: StarLight
Гарний товар. Працює надійно.
- Світлана Р***Відгук від покупця. Продавець: StarLight
Задоволена покупкою цього пристрою. Свою функцію виконує гарно. Налаштування легке і зрозуміле.
Були деякі непорозуміння з відправкою, але швидкий зворотній звʼязок продавця все вирішив. Відношенням продавця також задоволена- Переваги:
- Свою функцію виконує відмінно
- Лев А***Відгук від покупця. Продавець: StarLight
Пристрій виконує дві ключові функції: захист від небезпечних стрибків напруги та від перевантаження за струмом. Дякую!
- Иван Я***Відгук від покупця. Продавець: StarLight
Чітко спрацьовує, як тільки виходить з виставленого діапазону одразу вимикає і вмикає тільки тоді коли напруга досягає виставленого діапазону. Але не раніше ніж виставлений інтервал.
- Переваги:
- Якісний, чітко спрацьовує
- Иван Я***Відгук від покупця. Продавець: StarLight
Без нарікань. Напруга впала нижче виставленого діапазону, реле одразу відсікло. І увімкнуло холодильник, тільки тоді коли в мережі піднялась напруга.
- Переваги:
- Якісно спрацьовує
- Яна К***Відгук від покупця. Продавець: StarLight
чудово працює, дякую.
- Переваги:
- працює без нарікань, відповідає опису
- Недоліки:
- не виявлено
- Продавець StarLight
- Лариса Д***Відгук від покупця. Продавець: StarLight
Без нарікань. Все працює.
Є захист по току, що вкрай важливо для холодильника- Переваги:
- Ціна, якість, швидка доставка
- Недоліки:
- Поки немає
- Продавець StarLight
- Катерина К***Відгук від покупця. Продавець: StarLight
Якість просто жахлива, на початку працювало дуже добре скільки замовляла вже вдруге, але від стрибків напруги взагалі не захищає, оскільки вже два реле таких згоріло. Не рекомендую!
- Переваги:
- Недоліки:
- Не виконує функцію, реле згоріло
- Продавець StarLight
Дякуємо за зворотній зв'язок!
- Леонід Ш***Відгук від покупця. Продавець: StarLight
Прийшов інший пристрій. Lemanso LM31532-16A. Ціна суттєво відрізняється не на мою користь. Їхало 3 дні в межах Троєщини.
- Продавець StarLight
Доброго дня! Дякуємо за зворотній зв'язок.
- Антон Л***Відгук від покупця. Продавець: StarLight
Аналогічно, придбаний товар не відповідає опису
- Продавець StarLight
Дякуємо за зворотній зв'язок. Зазначена Вами інформація буде перевірена відповідним відділом. Вразі якщо зазначна Вами інформація буде підтверджена, тобто якщо буде виявлено будь-яку невідповідність - з Вами зв'яжуться.
- ОлексійВідгук від покупця. Продавець: StarLight
Як зробити повернення товару?
Модель пристрою надійшла інша.
Модель що прийшла звісно дешевша у 2 рази чим я обирав, тому що в неї нема захисту від скачків струму електрики. Перше фото товару як раз дуже схоже на присланий товар, тому і помилився.- Переваги:
- Інша модель пристрою
- Недоліки:
- Інша модель пристрою, яка неводповідає технічним характеристикам пристрою, що продається
- Сергій В***
Мені також пришли не ті пристрої...
- Продавець StarLight
Питання з пересортом було вирішено шляхом повернення товар за наш рахунок та повної суми за замовлення. Дякуємо!
- Леся д***Відгук від покупця. Продавець: StarLight
Я на сайті замовила цей-передзвонили і сказали буде трошки інший, але все таке саме!
І прислали Реле напруги в розетку 16А ЩИТ Lemanso LM31535-16A, який коштує на сайтах набагато дешевше, АЛЕ за ЦІНУ 990 грн по акції!!
Отже не раджу- Недоліки:
- Я замовила цей
- Продавець StarLight
Дякуємо Вам за зворотній зв'язок та перепрошуємо за завдані незручності.
- Ірина З***Відгук від покупця. Продавець: StarLight
Нажаль, не відповідає повністю опису. Так, це реле напруги. Можна виставити крайню нижню та крайню верхню напруги, і також можна виставити затримку на включення. Що, власне, є у більшості таких реле. Мала б бути кнопка виключення, щоб не витягувати саме реле з розетки. Але такої кнопки тут немає. А це причина, через який обрала це реле, а не інше. А так, з такими властивостями реле можна купити й удвічі дешевше. Інструкція до нього українською, але там ні слова про можливість виключити його, не від'єднуючи від розетки. А постійно включене реле - це постійне додаткове споживання е.е., хай навіть і не велике. Враховуючи, що купляла для зарядних пристроїв, тобто не для роботи 24/7, то просто переплатила гроші.
- Переваги:
- Працює.
- Недоліки:
- Прилад не має кнопки виключення.
- Леся д***
Така сама ситуація
- Продавець StarLight
Дякуємо Вам за зворотній зв'язок, Ірино!
- Дмитрий Н***
мог бы посоветовать просто удлинитель с кнопкой. Дело в том что кнопки на таких устройствах очень быстро выходят из строя, т е перестают срабатывать нормально. По этой причине интуитивно не всегда понятно выключено ли оно. Физическая кнопка на удлинителе или розетке надежней я бы сказал.
Далее... если вы заряжаете зарядную станцию - то лучше тогда купить не отсекатель-реле а стабилизатор напряжения, хотя можно и то и другое - сначала реле - на стабилизатор - зарядная станция...
Если заряжаете телефон, ноутбук , фонарики... и если зарядное не душманское, а качественное фирменое то низкие напряжения обычно держат нормально, при скачках греються сильней так как постоянно перестраиваються - но обычно не горят. Но повышенное напряжение конечно не держат.
- ОлегВідгук від покупця. Продавець: StarLight
Все працює.
- Переваги:
- Є захист по току, що вкрай важливо для холодильника, морозильної камери тощо
- Недоліки:
- Нема інструкції українською (є тільки на сайті)
- Продавець StarLight
- Александр М***Відгук від покупця. Продавець: StarLight
Ok
- Светлана П***Відгук від покупця. Продавець: StarLight
Ціна/якість, обслуговування, швидка доставка
- Переваги:
- Ціна/якість, обслуговування, швидка доставка
- Олексій М***Відгук від покупця. Продавець: StarLight
Мені сподобався пристрій.
- Переваги:
- Підключив і він працює. Саме так і повинно бути.
- Продавець StarLight
- ГалинаВідгук від покупця. Продавець: StarLight
Дякую за якісний товар
- Переваги:
- Доставка швидка, зв'язок з продавцем, ціна якість все відповідає.
- Недоліки:
- Не знайшла
- Юрій Д***Відгук від покупця. Продавець: StarLight
Доставили швидко. Одразу увімкнув, налаштував граничні значення напруги, затримку увімкнення. В роботі вже десь три тижні. Тримає комп'ютер, монітори, колонки, роутер/комутатор. На ніч зручно вимикати все навантаження однією кнопкою на реле.
- Переваги:
- Можливість вимикати навантаження. Індикація напруги і струму. Ціна/якість
- Недоліки:
- Пока що не побачив
- Продавець StarLight
- Карина О***Відгук від покупця. Продавець: StarLight
Відповідає характеристиці. Чудова якість. Рекомендую!
- Переваги:
- Ціна/якість, обслуговування, швидка доставка