- Геннадій К***Відгук від покупця. Продавець: StarLight
Все добре. Працює, перевірено.
- Переваги:
- Легка у застосуванні, невелика потужність.
- Недоліки:
- Шукав Синій міх, але так і не знайшов. ;)
- Продавець StarLight
- Люк Б***Відгук від покупця. Продавець: StarLight
Essy to use. Very effective. Only downside is the length of the cord.
- Переваги:
- Simple
- Недоліки:
- Short cord
- Продавець StarLight
We thank you for choosing our store! We are always happy to provide quality goods and fast delivery! Glory to Ukraine!!!
- Наталія І***Відгук від покупця. Продавець: StarLight
Все ок!
- Аріна К***Відгук від покупця. Продавець: StarLight
Не шумить, можна сушити вночі. Дякую!
- ОлексійВідгук від покупця. Продавець: StarLight
За кілька годин роботи ледве тепла
- Недоліки:
- Не нагрівається
- Олексій
Окей, поспішив з висновком. На певний день роботи ця штука вже сильніше розігрівається та більш рівномірно. Але далеко від дуже гарячої як бувають сушарки. Просто досить тепла.
- Продавець StarLight
Дякуємо за зворотній зв'язок.
- ЛіліяВідгук від покупця. Продавець: StarLight
сушка супер, вже маю таких дві, але на родину з трьох осіб малувато, тому вирішила дозамовити, використовую їх іноді для підсушування подушок якщо сируваті ( потужність не велика - можна не переживати, що щось загориться) Рекомендую, - корисна річ в холодну та дощову пору
- Переваги:
- якісні
- Вадим С***Відгук від покупця. Продавець: StarLight
Оперативно відправили, свою функцію виконує
- Щебетенко С***Відгук від покупця. Продавець: StarLight
Все працює
- Александр С***Відгук від покупця. Продавець: StarLight
Работае
- Олексій Ч***Відгук від покупця. Продавець: StarLight
На перший погляд зрозумів, що нагріваючий елемент в сушарці тонкий і малопотужний. В мене була подібна і є з чим порівняти. Так і виявилось, ледве гріє і провід тоненький і слабкий. Вибачте але не задоволений товаром. Взуття взимку вона не висушить.
- Переваги:
- Швидка доставка
- Недоліки:
- Слабо гріє
- Продавець StarLight
Дякуємо Вам за зворотній зв'язок, Олексію! Хочемо Вас повідомити, що специфіка більшості сушарок для взуття полягає у тому, що при перших використаннях нагрівання елементів займає більше часу. Тобто через певний термін, а саме після декількох повноцінних використань - даний нюанс зникає та сушарка розігрівається швидше. Також потрібно розуміти, що кінцеву температуру сушарки набирають безпосередньо у взутті під час використання за прямим призначенням. Тобто свою функцію товар №445757414 виконуватиме в будь-якому випадку. Середній термін сушіння взуття складає: 2-5 годин. Такий розкид пов'язаний із тим, що це залежить від ступеню вологості взуття та матеріалу взуття, тобто з котрого взуття було виготовлено. Але товар перевірений часом та ми точно знаємо, що навіть в зимку дана модель буде 100% гарно сушити Ваше взуття. На товар Ви маєте повноцінну гарантію терміном в 12-ь місяців, тож вразі виникнення запитань, або вразі потреби у допомозі із товаром Ви можете залишати не відгук, а звертатися напряму до нас, щоб ми вирішили питання згідно гарантії.
- Тетяна К***Відгук від покупця. Продавець: StarLight
Ціна,якість супер дякую вам
- Олександр Ф***Відгук від покупця. Продавець: StarLight
Все добре. Товар сподобався
- Ольга С***Відгук від покупця. Продавець: StarLight
Все чудово. Швидка доставка, ввічливе обслуговування.
- федя С***Відгук від покупця. Продавець: StarLight
Не дорого,,, і це мабуть один плюс....
Довго потрібно сушити взуття, всю ніч стоїть, небезпечно, і не висушує.- Переваги:
- Недорого
- Недоліки:
- Довго гріє, і не сильно
- Продавець StarLight
Дякуємо Вам за зворотній зв'язок, Федір!
- Ольга Л***Відгук від покупця. Продавець: StarLight
Працює добре
- Денис К***Відгук від покупця. Продавець: StarLight
Все чудово працює
- ТамараВідгук від покупця. Продавець: StarLight
Користуюсь щоденно близько двох тижнів. Все працює , все висушує. Підходить і для дитячого взуття за рахунок гнучкості,і для дорослого. Лише позитивні враження.
- Переваги:
- Ціна,ефективність,зручність
- Наталія Г***
Чи висушує за ніч повністю, наскрізь мокре взуття? Цікавлюсь для походів.
- Сергій Н***Відгук від покупця. Продавець: StarLight
Доставили оперативно. Отримав те, що замовляв. Все працює, якість відповідає очікуванням. Дякую
- АнжелікаВідгук від покупця. Продавець: StarLight
Все працює, та відповідає наданим характеристикам.
- Анна К***Відгук від покупця. Продавець: StarLight
Не нагрівається
- Переваги:
- Не знайшла
- Недоліки:
- Не працює
- Продавець StarLight
Справа в тому, що більшість сушарок для взуття при перших використаннях нагріваються довше за потрібне. Також не потрібно забувати, що головна температура задля сушіння взуття набирається в середені взуття при застосуванні. На цей товар в Вас є повноцінна гарантія на 12-ь місяців, тож якщо сушарки дійсно не працюють, або працюють некоректно, то Ви можете звернутись до нас по гарантії та нами буде відправлена заміна за наш рахунок. Дякуємо Вам за зворотній зв'язок та будемо раді бачити Вас в подальшому!
- Ольга С***Відгук від покупця. Продавець: StarLight
Все працює, швидка доставка
- Руслан Ф***Відгук від покупця. Продавець: StarLight
Свої функції виконує добре, без проблем.
- Переваги:
- Гнучка та компактна
- Светлана К***Відгук від покупця. Продавець: StarLight
Першопочатково брали для дитячого взуття, тому дивились, щоб сушилка була гнучка. Добре підходить до будь якого взуття. Сильно не нагрівається , для нас то є великий плюс! Тобто взуття не пересушує.
- Переваги:
- Не сильно гріє гарячим, там самим не пересушує взуття!
- Продавець StarLight
- Євген К***Відгук від покупця. Продавець: StarLight
Товар отримав швидко, користуюсь місяць, все працює добре, поки що нарікань немає.
- Андрей Г***Відгук від покупця. Продавець: StarLight
Не гріє після 1-го використання - на наступний день. Лотерея... Вчора придбав. Питання до продавця - є послуга обміну?
- Продавець StarLight
Доброго Вам дня, Андрій! На даний товар в Вас є повноцінна гарантія на 12-ь місяців та термін обміну-повернення впродовж 14-и днів. З Вами вже зв'язувався наш сервісни менеджер та надав Вам інформацію. Сьогодні Вам буде відправлена заміна товару за наш рахунок!
- Продавець StarLight
Питання було вирішено шляхом відправки заміни товару за наш рахунок.
- Валерій С***Відгук від покупця. Продавець: StarLight
Приємна, компактна сушарка. Брав для дитячого взуття. Ставлю на ніч, на вихідні - вдень. Дитина завжди має сухе та тепле взуття. Щиро дякую. Плюс можливість отримати в магазинах Розетки. Дуже зручно.
- АнастасіяВідгук від покупця. Продавець: StarLight
Товар хороший, добре працює, все гуд
- Руслан Ч***Відгук від покупця. Продавець: StarLight
Працює добре.
- Елена Г***Відгук від покупця. Продавець: StarLight
Просто супер!Сушарка на відмінно виконує свою роботу.
- Переваги:
- Добре сушить,гнучкі петлі
- Продавець StarLight
- Олексій З***Відгук від покупця. Продавець: StarLight
Грілка майже не гріє! Максимум 30 градусів (з натяжкою).
Доставка на відділення видачі Розетки 5 днів, про яку я дізнався після оплати.
Марно витрачені гроші.- Переваги:
- Недоліки:
- Дуже низька температура. за 16 годин ледь вологі від поту черевики так і залишились вологими та холодними, нажаль.
- Продавець StarLight
Доброго Вам вечора! Дякуємо Вам за зворотній зв'язок, Олексій. З Вами зв'яжеться наш сервісний менеджер задля вирішення цього питання. Будь ласка, очікуйте.
- Олексій З***
Дякую персоналу магазину, відреагували на моє звернення,
Досить швидко відгукнулись та вирішили моє питання.
Дуже приємний і ввічливий персонал.
Дякую.
- Лоцман Е***Відгук від покупця. Продавець: StarLight
Нормально сушить взуття
- Продавець StarLight
Катерино, ми дякуємо Вам за вибір нашого магазину! Завжди раді надати якісний товар та швидку доставку! Слава Україні!!!
- Ганна Д***Відгук від покупця. Продавець: StarLight
Сушилки не працюють. Не нагріваються зовсім.
- Переваги:
- Недоліки:
- Не працюють. Не нагріваються
- Продавець StarLight
Доброго Вам дня, Ганна! Ми вибачаємось перед Вами за незручності через брак товару. З Вами зв‘яжеться наш сервісний менеджер щодо вирішення даного питання та відправки Вами заміни товару за наш рахунок. Будь ласка, очікуйте.
- Ганна Д***
Доброго дня. Дякую Вам. Швидко зв'язались та замінили товар.
- Анна Б***Відгук від покупця. Продавець: StarLight
Хороша сушарка,рекомендую. Ставлю на ніч і зранку взуття сухе і тепле. Користувалася подібною декілька років, взяла на заміну старій.
- Продавець StarLight
Анна, ми дякуємо Вам за вибір нашого магазину! Завжди раді надати якісний товар та швидку доставку! Слава Україні!!!
- Вадім Т***Відгук від покупця. Продавець: StarLight
Все добре працюе дякую за доставку