- Михаил Ч***Відгук від покупця. Продавець: ZooStation. Об'єм 1 пакування: 3.8
Доволі непоганий, коту сподобався, вистачило майже на місяць
- Светлана А***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Об'єм 1 пакування: 3.8
Гарно вбирає вологу та запахи. Вистачає надовго. Недоліків поки не виявила
Представник постачальникаДякуємо за те, що обираєте AnimAll.
- Ірина У***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Об'єм 1 пакування: 3.8
Якісний наповнювач, добре вбирає вологу
- Олег К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Об'єм 1 пакування: 7.6
Дякую
- ІринаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Об'єм 1 пакування: 7.6
Добрий день. Цей сілікогель купую частенько (чергую, який буде з найбільшою знижкою ), мені подобається, сподіваюся, що «найголовнішому» у сімʼї, рудому красунчику теж…
- Переваги:
- Все подобається
- Недоліки:
- ОлегВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Об'єм 1 пакування: 7.6
Чудово!
- Катерина Р***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Об'єм 1 пакування: 7.6
Чудовий наповнювач. Довго відсутній запах. Гарно вбирає вологу
- Переваги:
- На довго вистачає
- Недоліки:
- Не виявлені
- Александр М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Об'єм 1 пакування: 7.6
Очень хороший наполнитель
Представник постачальникаДякуємо за те, що обираєте AnimAll.
- ІринаВідгук від покупця. Продавець: StarLight. Об'єм 1 пакування: 7.6
Добрий день. Наповнювач сподобався! І нам і, особливо нашому пухнастику. Біля лотка завжди чисто, звісно, у цьому велика перевага силикагелевих наповнювачив. І довго не зʼявляється запах від продуктів життєдіяльності нашого улюбленця
- Переваги:
- Якісний продукт
- Продавець StarLight
- Світлана С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Об'єм 1 пакування: 3.8
Супер. Кошеняті одразу сподобалось шуркання камінців в горшку. Навіть лягла і лежала в них. Рекомендую. Тримає запах.
- Переваги:
- Тримає запах. Подобається кішці.
- Недоліки:
- Не виявили.
- Наталья С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Об'єм 1 пакування: 7.6
- Анна И***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Об'єм 1 пакування: 7.6
Чудовий наповнювач. Зі своєю функцією справляється.
- Крістіна Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Об'єм 1 пакування: 3.8
Більше подобається цей наповнювач ніж інші
- Переваги:
- Немає запаху, вистачає на місяць
- Недоліки:
- елена с***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Об'єм 1 пакування: 3.8
Дякую.
- Переваги:
- Один з кращіх наповнювачів
- Недоліки:
- Тетяна С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Об'єм 1 пакування: 7.6
Найкращий)
- Галина Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Об'єм 1 пакування: 3.8
Улюблений наповнювач!
- Переваги:
- Утримує запах, середній розмір гранул.
- Недоліки:
- Не знаю
- Юлія М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Об'єм 1 пакування: 7.6
Чудовий наповнювач. На два місяці такого пакету вистачає і добре тримає запах.
- КатеринаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Об'єм 1 пакування: 3.8
Чудовий наповнювач. Відсутній запах, добре впитує
- Переваги:
- Наповнювач
- Недоліки:
- ОксанаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Об'єм 1 пакування: 7.6
Все добре, свою функцію виконує, запаху нема
- Анатолий Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Об'єм 1 пакування: 3.8
Перевірений товар
- Крістіна І***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Об'єм 1 пакування: 3.8
Рекомендую
- Вавилова В***Відгук від покупця. Продавець: Мугівара. Об'єм 1 пакування: 7.6
очень подходит для кота. Хватает на 1,5 месяцв
- Світлана Л***Відгук від покупця. Продавець: MAO & K. Об'єм 1 пакування: 7.6
Гарно поглинає запахи та не запилює очі, бо кіт риє гарно
- Катерина П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Об'єм 1 пакування: 7.6
Супер , купую постийно, моїй киці хватає на два місяця
- Татьяна С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Об'єм 1 пакування: 7.6
Гарний наповнювач, добре вбирає вологу. Беру не вперше, кішка задоволена.
- Переваги:
- Адекватна ціна.
- Недоліки:
- Немає.
- Ярослав К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Об'єм 1 пакування: 3.8
Вигідно по ціні, зручно користуватися - краще за пісок та все інше
- Алла Н***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Об'єм 1 пакування: 7.6
Хороший наповнювач
- Наталя С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Об'єм 1 пакування: 3.8
- Ярослава Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Об'єм 1 пакування: 3.8
Чудовий наповнювач)
- Віталій Ц***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Об'єм 1 пакування: 7.6
Свою функцію виконує.
- Діана Ц***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Об'єм 1 пакування: 7.6
Хороший наповнювач, вбирає запах
- АннаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Об'єм 1 пакування: 7.6
Чудовий наповнювач. Прекрасний поглинає запахи, для мене це пріоритет)
- Переваги:
- Гарно поглинає запахи, вистачає на довго
- Недоліки:
- Не знайшла
- НаталиВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Об'єм 1 пакування: 7.6
Очень мелкий, пыльный, плохо впитывает. Больше не куплю
- Недоліки:
- Не выполняет свою функцию
Отличный наполнитель, главное кошке нравится, хорошо впитывает.
- Переваги:
- Хорошо впитывает.
- Недоліки:
- Нет.
- Бойко А***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Об'єм 1 пакування: 3.8
Взяв перший раз цей наповнювач на розетці. Висипав весь вміст відразу (як сьогодні памʼятаю у вівторок з ранку). Киці він підійшов, правда 10 хв що ним гралася, лягала і нарешті зробила «свої справи». Тверді відходи забираєм відразу, весь
вміст 2 рази на добу перемішуємо. Вже на другий день було чутно запах сечі. Подумали може то на початку так, але з кожним перемішуванням ставало все гірше. Багато жовтих гранул, і стійкий запах сечі, особливо поблизу лотка (уточню: в нас кітка 7місяців). Тому я не витримав і весь вміст викинув у пʼятницю після обіду, тобто пачки 3,8л вистачило на 3 доби.
Ще маю одну пачку «зеленого» і замовив з лінійки преміум. Але наразі враження негативні.
А ще один момент, коли викидав вміст лотка, виніс спочатку все в коробці у підʼїзд біля дверей, через годину весь поверх був ароматизований) не уявляю як він має відпрацювати 30 днів- Переваги:
- Гарний вигляд коли свіжий. Добра ціна по акції
- Недоліки:
- Не сподобалось як тримає запах,
Представник постачальникаДобрий день. Зв'яжіться будь ласка з нами за контактами вказаними на пакованні з вказанням номеру партії.
- Сніжана
Купіть такий ,тільки з ароматом лаванди,коли перемішуєте вміст лотка після пісюх,то немає запаху сечі.
- Марина П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Об'єм 1 пакування: 7.6
Підбираю наповнювач, пробую різні типи і виробників. Попереднього силікагелю (саніпет) вистачило на 6-7 днів. Подумала, може інший бренд прослужить довше. Але цей попри відгуки сильно розчарував. В перший день, після першого ж перемішування - різкий запах, і весь наповнювач став жовтий від сечі. Значить, погано поглинає. І кішка невдоволена майже одразу. Тобто навіть кілька днів нормально не тримаєтся. Можливо це лише у нас так, але пишу як є.
- Переваги:
- Гарно виглядає поки новий
- Недоліки:
- Погане поглинання, вистачило на 2 дні (
Представник постачальникаДобрий день. Не дуже зрозуміли Ваш відгук. Вам 7,6 літрів вистачило на 2 дні?
- Марина П***
2 дні тримався лоток, наповнений на 5см, це трохи менше половини упаковки 7.6л. Але запах і колір вже після першого походу в лоток - це значить щось одразу пішло не так.