Відгуки покупців про Генератор Könner & Söhnen бензиновий KS 3000E, 230В, 3.0кВт, електростартер, 46.1кг (KS3000E)

Оцінка користувачів 3.5/5
  • Геннадий
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Купили даний генератор, оскільки фірма викликала довіру. Та й усе обладнання з обслуговування авто теж брали цієї ж фірми . При отриманні генератора обкатали його, як і говорили із подвійною заміною олії. Потім він простояв без роботи, але з періодичним включенням до роботи. І тут настав час запуску його в роботу по 4 години. І пропрацювавши десь близько 60 годин (всього без обкатки) почав працювати ривками. Всі поради які є в інтернеті (крім регулювань, краще сервіс це зробить) були виконані (це зміна бензину, фільтрів та інше). На жаль, все це не допомогло, далі так і працює ривками. Хоча взяли китайський не дорогий генератор (тимчасове користування), так працює без проблем. Ось вам і бренд і це я дивлюся у багатьох проблем з даними генераторами. Тому краще взяти іншого виробника. Зрозуміло сервісний відділ від виробника не відповідає.

Переваги:
    Хороша збірка. Все підігнано акуратно. Зовнішній вигляд викликає довіру якісного генератора.
    Недоліки:
    На жаль, не довго пропрацював і почалися проблеми в роботі.
    • Павло

Який китайський краще? Бо в мене Едон 75 годин поробив і теж проблеми з обертами

• Василь К***

Все гуд

• Оксана
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Тільки отримали замовлення, гарантійний талон не заповнений

• Гость

Обратитесь в сервис Розетки, они заполнят

• Антон С***

Чек ваш гарантийный талон
      Уже 10 лет как

• Владимир
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Отвёз генератор в официальный сервис, за полчаса отрегулировали карбюратор, сейчас работает нормально

• Владимир
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Недавно купил, запустился сразу, первый раз поработал на небольшой нагрузке, все нормально. Во второй раз нагрузил его побольше и после 1000вт генератор начал работать рывками, нагрузку уменьшаю – работает ровно, увеличиваю – рывками. Позвонил в сервис, там сказали, что так и должен работать, но мне кажется, что это не нормально. Может кто-то из пользователей подскажет, как он должен работать?

Недоліки:
    Работает рывками.
    • Представитель б***

Шановний Володимир. Дякуємо, що вибрали продукцію нашого бренду, ми впевнені, що Ви залишитесь задоволеними покупкою. Щодо описаної Вами проблеми можу запевнити, що така робота генератора є нестандартною, виною є, скорш за все, якість палива або засор карбюратора. Для вирішення даного питання прошу Вас звернутись в НАШ сервісний центр, номер телефону можете знайти в ОРИГІНАЛЬНОМУ (нашому) гарантійному талоні або на нашому сайті.

• віктор т***
    Продавець: Rozetka

Враження неприємне, коли береш нове і надієшся отримати задоволення від покупки. А не тут то було, нерви, переживання. Претензії до виробника, і до реалізаторів. Прохання проводити передпродажну підготовку, щоб не возити його туди сюди. Як буде далі, надіюсь все добре. Рекомендувати купити? Як пощастить.

Недоліки:
    Купив КS 3000 03.09 2024 р. Привіз додому залив бензин, запустив, дивлюся бензин біжить з мотора з карбюратора. Привіз назад, подивилися прийняли. На наступний день зранку сервісники дзвонять, ліквідували плоску. Хлопці толкові, продажними також. А щодо виробу, мабуть збіг обставин. . біґ
  • Олександр

Здравствуйте!
    Какой тип аккумулятора стоит на этом генераторе? Свинцово-кислотный?

• Гриша

да, в инструкции есть инфо

• Славик
    Продавець: Rozetka

Нужно быть слепым, чтобы не заметить, что этот генератор - полный клон китайской промышленности, то-есть ДЭУ и Хундая. Только на панели немного перекрутили местами органы управления. Немецким тут ничем не пахнет, разве что аппетитом к цене! Но как показала практика генераторы Дэу и Хундай оказались очень качественными, значит и этот китаец тоже не плох.

• Руслан

Клон не плох... Но ценик выше чем у братьев и гарантия меньше... Это не норм давать при таких условиях год поддержки

• Павел
    Продавець: Rozetka

Чесно скажу - покупкой очень доволен. Генератор отличный, сделан добротно, заявленые показатели выдает (есть дисплей), не шумный, заводится сразу. Отдельное спасибо Розетке за быструю доставку

Переваги:
    Цена, качество сборки
    Недоліки:
    Не обнаружил
  • Георгій
    Продавець: Rozetka

Користуюсь генератором з середини лютого, роботою задоволений. Міцна рама, відносно неважкий - я би не купував колеса до нього, якщо вам не дуже часто його треба рухати. Відносно запуску -я купував з електрозапуском і користуюсь нею а вручну може один раз запускав спробувати як воно. Заводиться без проблем, трохи спочатку стрибають значення на дисплею, потім вирівнюється через декілька секунд. Я десь 1,5 кВт з нього тягну, але взагалі і на 3 він працював недовго. чесно так зроблений і характеристики реальні.

Переваги:
    не шумний, відносно легкий і продуманий захист "від дурака", дисплей
    Недоліки:
    ціна
  • Степан
    Продавець: Rozetka

Нормальный генератор, выдает заявленную нагрузку, ноут от него работает. Могу рекомендовать

Переваги:
    Нормальное качество, аккуратная сборка
    Недоліки:
    не видел
  • Валентин
    Продавець: Rozetka

Только купил. Попробовал нагрузить - 3 киловата выдал. Завелся нормально, и ключем и вручную. Порадовал дисплей, вся информация выводится, волтаж, герцы, время работы. Удобно. Если кому нужны колеса - придется докупить или таскать на себе.

Переваги:
    Недорого, вроде достаточно качественно.
    Недоліки:
    Нет колес
  • Никита
    Продавець: Rozetka

Только купил. Первое впечетление: аккуратный, добротный генератор. Заводил согласно инструкции и советам специалиста, заводится сразу. Работает достаточно тихо, стабильно, не вибрирует и не скользит по плитке. Порадовал дисплей - есть информация о вольтаже и частоте. Все в норме, при подключении приборов показатели не падают. Есть счетчик отработанных часов, что очень удобно. Сделан достаточно богато, есть заводские тиснения и клейма, а не наклейки, как в недорогих марках. На выходных буду докупать трубу для выхлопных газов, устанавливать в гараж и запитывать. Пока могу только рекомендовать.

Переваги:
    Цена, аккуратность сборки, стабильность показателей работы на дисплее, ну и наличие самого дисплея
    Недоліки:
    Нет колес и гофротрубы, но это не смертельно, докупается отдельно, думаю - без проблем...
  • Николай
    Продавець: Rozetka

Очень радует наличие дисплея, который отображает важную инф-ю( моточасы, вольтаж и др.). Работает намного тише по сравнению с моим старым китайцем.По предварительным замерам, расход бензина меньше

Переваги:
    Многофункциональный дисплей, качество работы
    Недоліки:
    Не обнаружено