- Віталік Ч***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Дуже поганий. Дуже погано робит максимум тягне 1 мб
- Переваги:
- Неяких
- Недоліки:
- Слабо тягне нич не можу скачати
Представник бренду TendaДобрий день.
Нам дуже прикро, що Ви зіткнулися з проблемами під час використання нашого Wi-Fi адаптера. Напишіть будь ласка на нашу пошту підтримки [email protected] або в телеграм @Tenda_Ukraine , ми зробимо все можливе, щоб допомогти та вирішити проблеми.
- Данилюк І***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Воно то працює, но не можна сказати шо харашо)
Якщо ви флегмат, беземоційна людина і тугодум - купуйте цей пристрій, будете на одній хвилі- Переваги:
- Мале, дешеве
- Недоліки:
- Це нещастя тупить. Йому треба зібратись з силами і налаштуватись на роботу. До того інтернету не буде. Таке триває кілька разів за день по добрій хвилині. Це вибішує.
Представник постачальникаДоброго дня. Швидкість відкриття сторінок в мережі Інтернет може залежати як від Вашого провайдера, так і від сусідських роутерів, які завдають перешкоди на частоті 2,4 ГГц. Рекомендуємо встановити ширину каналу 20 MHz в налаштуваннях роутера.
- Віталій Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Повний шлак , пінг 3000 ,швидкість 2 м/с не ведіться на ціну.
- Переваги:
- Нуль
- Недоліки:
- Кошти на вітер
Представник постачальникаДоброго дня. Будь ласка, зверніться до технічної підтримки: [email protected]. Фахівці швидко допоможуть Вам вирішити це питання.
- Антон Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
- Евгений С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
2...3 мб\с, підключив з антенкою Тп - лінк - швидкість стала 30мб\с
- Переваги:
- Дешевий
- Недоліки:
- Повільний, працює тільки на близькій відстані
- НазарВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Купував для 3D принтера, щоб мати можливість підключати його по wifi, обрав саме цю модель, так як на форумах у людей вона працювала з принтерами, але схоже це вже новіша ревізія, тому з принтером на Linux вона не працює, система її бачить як USB накопичувач (на сайті є драйвери під Linux, але на моїй системі вони не запрацювали, так як бракує залежностей інших версія). На Windows все працює ок, інсталятор драйвера був прямо на "флешці".
- Переваги:
- Працює на Windows
- Недоліки:
- Не працює на Linux
Представник постачальникаДобрий день. Будь ласка, зверніться до технічної підтримки: [email protected]. Фахівці швидко допоможуть вам у вирішенні цієї проблеми.
- Юрій Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Досить гарний за свої гроші
- СтаниславВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Купил для родителей для ПК на Windows7, встроенные драйвера адаптера не заработали, пришлось минут 30 потанцевать с бубном подбирая разные дрова с сайта. У меня были другие адаптера с ними было намного быстрее просто вставил и все зароботало.
- Переваги:
- Незаметил
- Недоліки:
- Нужно искать и устанавливать драйвера
Представник постачальникаДобрий день. На Windows 7 іноді таке буває. Потрібно вручну встановити драйвер для відповідної версії цього wi-fi адаптера з оф. сайту: посилання
- Евгений С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
купив тп-лінк у 5 разів більший за розмірами - швидкість 30 мбіт\с
- Переваги:
- дешевий, маленький
- Недоліки:
- швидкість 1,,,,,1,5 мбіт\с
- Віктор К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Дійсно на Windows потребує запуску застосунку для встановлення драйвера. Подивимося потім, як працює.
- Аркадій С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
через 1 стінку тягне.
- Переваги:
- ціна якість
- Недоліки:
- Немє.
Представник постачальникаДобрий день. Дякуємо Вам за відгук.
- Роман Ш***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Стикнувся з проблемою. Після інсталяції драйверу, комп"ютер більше не бачить токени. Якщо вам по роботі доводиться користуватись токенами, то не краще купувати інший адаптер.
- Переваги:
- Працює, швидкість непогана
- Недоліки:
- Необхідність інсталювати драйвер (є на самому пристрої)
Представник постачальникаДобрий день. Будь ласка, напишіть нам на пошту технічної підтримки [email protected], для того що б ми могли швидко Вам допомогти.
- Станіслав С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Все добре працює, швидкість в нормі, набагато краще чим tplink
- Переваги:
- Маленький, нормальна швидкість
- Недоліки:
- Не знайшов
Представник постачальникаВітаємо. Ми дуже вдячні, за Ваш відгук. Приємного користування.
- ІгорВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Працює рівно півроку.
- Переваги:
- Коли працював норм.
- Недоліки:
- Короткий термін служби.
Представник постачальникаДобрий день. Нам дуже прикро, що сталася така ситуація. Будь ласка, напишіть нам на пошту підтримки [email protected], ми спробуємо допомогти та вирішити цю проблему.
- Юрій Ш***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
На удивления отличный адаптер! Намного лучше аналогичных решений от TP-Link, которые уже окончательно скатились.
Представник постачальникаДоброго дня. Дякуємо за Ваш відгук. Приємного користування.
- Александр В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
работает нормально
Представник постачальникаВітаємо, Олександр. Ми вдячні за Ваш відгук.
- Оксана К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Класна штука, легко все стало, працює вже кілька місяців- жодних нарікань.
Представник постачальникаВітаємо! Ваш відгук для нас важливий. Приємного користування.
- Роман З***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Вже другий wi fi адаптер цієї фірми,обидва працюють без зауважень.Адаптер при першому підключенні видимий в провіднику як флешка,потрібно запустити програму і все запрацює.
Представник постачальникаВітаємо. Дякуємо за Ваш вибір. Приємного користування.
- Никита П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Топ
- Юрій Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Працює без зауважень.
- БогданВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Не працює без драйверів, деякі інші працюють з коробки. На убунту чомусь не стартонув, потрібно напевно шукати драйвери на офіційномк сайті або через консоль ставити. На вінді вивалило віконце встановлення драйверів певне він має якусь пам'ять оскільки вінда бачили його як флешку, на якій були дрова. Швидкість на відстані в декілька метрів така собі, із 100 видавав на завантаження 25. Не рекомендую до покупки. Ну і ціна дещо завищена я вважаю як і на всі WiFi інших розробників, краще купити в Китаї, або інший якщо потрібна більша швидкість.
- Переваги:
- Частково працює
- Недоліки:
- Потрібні встановлювати драйвер, не дуже гарна швидкість, ціна
- Иван Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Операційна система - Linux Mint, тож:
sudo apt-get install build-essential git dkmsgit clone посилання
cd rtl8188gu
make
sudo make install
sudo reboot
Після перезавантаження, вимкнути адаптер- Переваги:
- ПК з WiFi
- Недоліки:
- Драйвер, з офіційного сайту, не ок
- ВолодимирВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Корисна річ
Підключив до комп'ютера, встановив програму, набрав пароль вай фаю і все запрацювало
Хвилина часу.- Переваги:
- Якість, просте налаштування, ціна
- МаксимВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Все ОК
- Переваги:
- Невеликий, вшиті драйвери, під десятку встановилось без проблем
- Недоліки:
- Не виявив
- Роман З***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Головна перевага - ціна, не гріється, працює, легко встановити, компактний, все норм, як для мене
DOWNLOAD Mbps 28.69
UPLOAD Mbps 48.63
Але буває і вище, я думаю 30/50 десь такі показники середні
Мені вистачає
Купувала саме на Розетці дружина для мене- Переваги:
- Головна - ціна, не гріється, працює, легко встановити, компактний, все норм як для мене
- Недоліки:
- Нема, як на мене
- Олег С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Працює, ПК бачть мережу так само як ноут, швидкість гарна.
- Переваги:
- Ціна, компактний.
- Недоліки:
- Не виявив.
- Валентина М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Даже класний пристрiй, працюе Чудово. Сигнал добрый.
Представник постачальникаДобрий день. Ми дуже вдячні за Ваш відгук.
- Сергей К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Драйвера вшиты, установил, сразу подключился. Сигнал отличный, скорости хватает!!!
Представник постачальникаДобрий день. Ми дуже вдячні за Ваш відгук.
- Ямщиков А***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Отлично работает, драйвер вшит в устройство, проблем при использовании нет.
- Павел П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
полная ерунда. 150? а 1,6 не хотите? стеснялись бы продавать такое барахло старое. еле тянет. знал бы, что такой медленный, то в жизнь бы не брал бы. выброшенные деньги
- Переваги:
- Недоліки:
- не соответствует характеристикам по скорости
- ВладиславВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Хороший адаптер, со своими задачи справляется. Скорость 40-50 мб/с, сигнал через две стены стабильный.
- Переваги:
- Дешево.
- Недоліки:
- Автоматически не определились в Win 10, но сам драйвер лежит на "свистке"
- Вадим А***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Добрий, можно брати
- Переваги:
- Добре пробиває 2 стінки та досить компактний
- Недоліки:
- немає чехла або кришечки для USB
- Николай Ч***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Работает стабильно!
- Переваги:
- Маленький!
- Недоліки:
- Нет.
Представитель бренда TendaДобрый день, Николай.
Благодарим Вас за выбор и отзыв о товаре.
- Виктор Я***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Юзаб уже около недели. Скорость соединения 50-60мб при линии в 100. Сигнал нестабилен но скоро заменю роутер и дополню .
- Переваги:
- Робаиает вроде неплохо но недолго
- Недоліки:
- Сильно греется боюсь что может повредить порт usb.
Прои нагреве теряется качество роботы .
- Николай К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
маленький размер, драйверы встали без проблем, работает, брал не себе, жалоб не было .
- Переваги:
- компактный, простота установки
- Недоліки:
- не обнаружены
Представитель бренда TendaДобрый день, Николай.
Благодарим Вас за отзыв и оценку товара.
- Яремчук Ю***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Маленький, не торчит антенна, работает через стену. Проблем с установкой не было.За такую цену - супер
- Переваги:
- Маленький, не торчит антенна, работает через стену.
- Недоліки:
- Не выявлено
Представитель бренда TendaДобрый день, Юрия.
Благодарим Вас за выбор и отзыв о товаре.