Відгуки покупців про Акумуляторний гріндер для шліфування і підпилювання кігтів домашніх тварин: собак та котів Pet Nail Grinder / Точилка-тример / Набір для грумінгу
- Альона О***Відгук від покупця. Продавець: Playsole Vinyls
Котикам подобається, з функцією справляється. Шліфуємо до гладкості
- Тетяна П***Відгук від покупця. Продавець: Playsole Vinyls
З своєю роботою справляється, але довго треба пилять один ніготь, аж підгорає і смаленим пахне. Чи то пилка негодна з коробки прийшла, чи в мого пса кігті дерев'яні. Бордер колі, розмір середній. Йому не сподобалась пилка, терпить, але стресує
- Переваги:
- Красівоє
- Недоліки:
- Довго дуже спилює один кіготь, доводиться багато разів змінювати кігті туди-сюди, щоб не перепалювати
- Олексій К***Відгук від покупця. Продавець: Playsole Vinyls
Прекрасний варіант за свої гроші. Про них мало відгуків, тому вирішив трохи лишити вражень від першого користування.
По-перше, не забувайте що буде багато пилюки від кігтів, тому заздалегідь обирайте зручне місце для спилювання.
Собака абсолютно спокійно віднеслася з першого разу, не шумний, перша зарядка зайняла десь півгодини, але він був вже заряджений в упаковці. Не розрядилася після роботи всіх чотирьох лап. Алмазна частина надійна, видно що вистачить на тривалий час. У нас собака 28 кг, метис стафа, тобто кігті досить масивні, але гріндер легко впорався навіть з цим. Про підпилювання котам, навіть не сумніваюсь, що впорається.
Обирав між схожими моделями і віддав перевагу цій, через ліхтарик, як на мене досить важлива дрібниця, яка забезпечує більш комфортну роботу.
Загалом я більш ніж задоволений покупкою, принаймні на етапі першого застосування, тому поки рекомендую для домашнього застосування так точно.- Переваги:
- Відповідає опису
- Недоліки:
- Немає запасного алмазного барабану
- Татьяна Т***Відгук від покупця. Продавець: Playsole Vinyls
Отличная вещь. Пользуемся несколько месяцев. Конечно, сначала приучили к звуку и необычной процедуре. А сейчас "маникюр" занимает немного времени. Все довольны, и хозяин и питомец!
- Переваги:
- Безопасно, удобно, эстетично.
- Недоліки:
- Не нашла.