- АндрійВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Жалею что купил этот мусор.
Кто говорит о 60 км....
Он при полной зарядке (заряжается только до 99%) даже половину этого расстояния не показывает. Acer позорище! Лучше бы вы не лезли туда, в чем не разбираетесь... Ноутбуки это ваше, а про самокаты забудьте!- Переваги:
- Недоліки:
- Полный мусор.
- Денис З***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Прийшов забирати у відділення. Коробка вскрита, після того заклеїна 2ма кусками скотчу і цей скотч вже теж вскритий. Підніжка брудна екран пошкрябаний, далі дивитись навіть не став. Відмовився. Спробую ще раз.
- Владислав В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Це найгірший електросамокат котрий Я купляв 29 квітня я його купив 30 квітня я його здав на сервісний центр як повернення щоб мені повернули кошти по закону України за дві неділі мають повернути або товар або Кошти я захотів Звісно що гроші на карту бо таким самокатом користуватися неможливо проїхавши 5 км Він видав збій сервісний центр помилку не виявили по факту нічого не зробивши повернули самокат самокат видав збій а сервісний центр за дві неділі нічого не зробили відмовляється повернути кошти так як схиляються на думку що самокат уже був в експлуатації тому кошти фізично не повернуть більше ніколи не купляйте електросамокати або електровелосипеди чи електроскутери в Rozetka тому що сервісу толком немає кошти не повертають і проблему Вони теж не вирішують
- Переваги:
- Ніяких переваг
- Недоліки:
- Самокат видав збій включив сам по собі аварійку після п'яти кілометрів обкату
- Кирило К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Поки їжу всего тиждень, пишу скоріш для тих хто боїться замовляти що він не включитися. Ну тут треба перевіряти при отриманні, в мене все чітко з першого разу, і після першої зарядки теж добре, якщо щось зміниться доповню відгуки
В цілому самокат за свої гроші від нормальної компанії топ. Все що заявлено все працює. Хоча додаток той що під нього йде не конектить самокат хоча бачить його і пише завантажте інший додаток "acer emobility", а там ну взагалі пробіг не показує, скільки кілометрів теж не показує адекватно,нічого корисного, можно не качати і не пробувати навіть
Саме головне дистанція на одному заряді, щоб ви розуміли в інструкції вказано чітко 60км при вазі райдера 75кг неякі не 120 і навіть не 100 при прямій дорозі і на середній швидкості проводилися тестування. Я важу 72, з одягом і рюкзаком десь 77 і в цілому 55 - км він проїзжає, заряджаю його раз на три - чотири дні, мені з головою його, а ви вже від своєї ваги можете прикинути
Амортизація слабка, але не так погано як люди жаліються, в Харкові дороги нормальні, там же погано треба згибати ноги в колінах щоб самому роботи амортизацію, але за свою ціну по знижці, думаю це ок. Скрипіти нічого в мене не почало.
В горки тягне мене з моєю вагою, десь під кутом 30 градусів, але швидкість не мало так падає, очікував більшого
Поки що я задоволений і в цілому за таку суму можно було б і другий взяти за потреби. Рекомендую ( якщо запуститься)- Переваги:
- Якість збірки
Відстань
Бренд - Недоліки:
- Мертвий додаток
- АндрійВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
1 Асеr, це просто ганьба для компанії яка випускає програмне забезпечення для своєї продукції! Додаток з плеймаркета для самоката - просто дніще, зовсім не функціональне убожество. Краще б ви його зовсім не робили, то самокат можна було зробити без ВТ і на цьому зекономити. Студент першого курса написав би програму кращу за ваш шлак!
2 Дуже спірне розташування поворотних ліхтарів.
3 Дзвоник якійсь не зрозумілий, заказав у китайців нормальний, в цей піде в смітник.
4 Додаток видав що самокат в групі ризику... У службу підтримки додзвонитись неможливо! - "всі оператори зайняті , залиште контакти - ми перетелефонуєм"... І ніхто не перетелефонує!
5 Про 60 км теж брехня. У мене в змішаному режимі виходить близько 30 км, хоча кажуть що в режимі спорт має проїжджати 45-50...
6 Імхо, колеса можна було поставити надувні - це трохи компенсувало відсутність амортизаторів, та можна було б знизити загальну вагу на 3-4 кг.- Переваги:
- Поки що їде
- Недоліки:
- Додаток з плеймаркета - ганьба асеr! Служба підтримки - не працює! Через два тижні почав скрипіти (проїхав близько 60 км).
Представник брендуДякуємо за ваш відгук.
Мобільний додаток є додатковим програмним інструментом для моніторингу самоката, однак основний функціонал пристрою доступний і без постійного використання застосунку.
Конструктивні особливості, зокрема розташування елементів підсвітки та тип дзвінка, є частиною дизайну конкретної моделі та можуть суб’єктивно відрізнятися від очікувань.
Повідомлення про «групу ризику» пов’язане з сервісною/відкличною кампанією для окремих пристроїв. Кількість таких пристроїв в Україні мінімальна. Якщо після голосового повідомлення було залишено контактний номер, зворотний дзвінок обов’язково буде здійснено оператором у порядку черги.
Заявлений запас ходу отримується в ідеальних умовах тестування (швидкість, температура, вага користувача, рельєф, стиль їзди тощо). У реальних умовах експлуатації фактичний пробіг може відрізнятися.
Ваші побажання щодо конструкції та комплектації передамо відповідному відділу для врахування у майбутніх моделях.
Дякуємо за зворотний зв’язок.- Андрій
Якщо після голосового повідомлення було залишено контактний номер....
===========================================================
Було залишено і'мя, номер телефону і названо товар по якому хотів отримати консультацію... Ніхто за тиждень не перезвонив.
Служба підтримки не працює!!! - Андрій
І ще такий цікавій момент - ввів на сайті ACERа серійний номер та SNID самоката і сайт написав, що таких даних в базі немає.
- Роман Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
- Недоліки:
- Відсутні гвинти для кріплення керма. В пакеті де вони мали бути є розрив.
- Антон С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Не знаю что за проблемы у многих с аккумулятором. После 700км едит около 50 км. К приложению подключается.
- Переваги:
- Больше 1000 км
- Недоліки:
- Задняя подвеска мусор пришлось пилить деку, вставлять втулки...
- Дмитро Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
При реєстрації самокату в застосунку прийшло сповіщення, що він може бути із бракованої партії і його акумулятор може вибухнути, поки чекав відкриття сервісного центру Acer, проїхав на самокаті 2 км, після чого він перестав запускатися (пише LC на дисплеї і не включається), сьогодні буду повертати, не беріть цю модель
- Переваги:
- Недоліки:
- Небезпечний бракований товар
Представник брендуПовідомлення, що ви можете спостерігати в додатку - це повідомлення про старт відкликної кампанії для деяких пристроїв.
Acer встановила, що у обмеженої кількості електросамокатів може спостерігатися складність у роботі батареї. Для перевірки, чи ваш пристрій потрапив під дану кампанію, ви можете зателефонувати на нашу інформаційну і назвавши серійний номер, перевірити це.
- КИРИЛО С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Шановні, ви збираєтесь щось робити з самокатом? Вже пів року стоїть не відремонтований в точці видачі
Якщо по звичайній гарантії не ремонтується то там є розширена гарантія
Зробіть щось з ним будь ласка
Навіщо мені несправний самокат?- Переваги:
- Недоліки:
- Не можуть поремонтувати
- Кирило С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Відгук після 10 місяців користування.
Після 3х місяців користування почала вискакувати помилка 3Е і самокат перестав їхати, здав на сервіс по гарантії, поремонтувати за 2 тижні, але ремонту хватило не на довго, згодом знову почала проскакувати помилка 6Е, в сервіс не здавав тому як є потреба в засобі пересування саме зараз.
Так ось самокат довгий час глючив, але з горем навпіл їхав , вчора коли треба було добиратися з роботи додому вночі він просто перестав їхати
Представник бренду, хочу віддати вам ваш самокат і отримати назад свої кошти, або отримати нормальний робочий, з яким би я не мав проблем
Через 10 місяців запас ходу зменшився до 20 км
Ще мав проблему з гальмами 2 рази, оригінальні гальма прийшлося міняти, тому що взагалі не тормозив, на що витратив 1500 грн
Після ремонту неможливо підключити самокат до додатку на телефоні, хоча одразу після покупки підключив
Не раджу нікому цей самокат, адже він перестає їхати в самий потрібний момент- Переваги:
- Недоліки:
- Постійно проскакує помилка 3Е або 6Е, перестає їхати, глючить
- Денис Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Відмінний самокат, катаюсь навіть вдвох з малим - 110 кг під гору тягне
- Переваги:
- Потужний
- Андрей Н***
Спина не болить, без амортизаторів)))
- Максим М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Самокат норм, но розетка продала брак и обманула с гарантией, при покупке на РОЗНТКЕ нигде не указано, что гарантия на АКБ - 6 месяцев вместо 12. Только спустя 8-9 месяцев (сейчас) понял, что он реально должен ехать 50-60 км, а изначально ехал 25-30. Сдал на сервис - прождал ТРИ НЕДЕЛИ «диагностики», в итоге отказались менять батарею (так как прошло 6 месяцев). НО ВОТ, КАКИМ ОНИ ЕГО ВЕРНУЛИ:
- Переваги:
- Достойное устройсто
- Недоліки:
- Розетка. Ужасный сервис. Ужасная служба поддержки. Обман по гарантийной информации. Брак. Вернули после «сервиса» трясущийся самокат. Поцарапали экран.
- Антон С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Начнем с того, что задняя подвеска изначально не работала, километров через 20 начала пружынить и скрипеть... Ещё через 10 перестала сама скрипеть(чудеса не иначе). Передний свет от езды по нашим дорогам впал в нутрь корпуса, пришлось разбирать, и клеить . По скорости, та норм, без переднего амортизатора и на литых колёсах, больше и не надо. По запросу хода ну 60 не 60, а километров 50 запросто по горкам в спорт режиме. Вообще по скидке, огонь.
- Переваги:
- Дальность хода
- Недоліки:
- Скорость, амортизатор
- Алан У***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
В целом, неплохой аппарат. При моих 85 кг веса (а одетым и с рюкзаком - все 95), вполне проезжает 53-55 км на одном заряде. Огорчило ограничение скорости в 25 км/ч, но это дело поправимое по окончании гарантии.
Дисплей неплохой, но было бы неплохо, чтоб ещё и время показывал, среднюю скорость, общий пробег. Это функции дешёвого велокомпьютера... Место на дисплее есть, а информации совсем немного.
Поворотники малополезны - их водителя почти не видят, да и на руль можно было бы вывести повторители (в края руля вполне бы встало. Реализую по окончании гарантии)
Но за свой бюджет - вполне себе хороший экземпляр.- Переваги:
- Соотношение цена/запас хода. Общая конструкция.
- Недоліки:
- Скорость, не информативный дисплей.
- Алан У***
Дополню. Очень даже быстро вышел из строя дисковый тормоз (сам калипер). Да и колодки стерлись меньше чем за 500 км пробега.
- Кирилл С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Відгук після 3 місяців користування.
Проскакує помилка 3Е під час руху і на старті- Недоліки:
- Проскакує помилка 3Е
Представник брендуДоброго дня! Рекомендуємо звернутися до сервісного центру для перевірки.Зі списком авторизованих СЦ Ви можете ознайомитися за посиланням: посилання
- Кирилл С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Присутній люфт руля, запустився, працює, додаток став. З моєю вагою 110 кг 60 км запасу ходу немає, 40є. Користуюсь тиждень
- Недоліки:
- Люфт руля, запас ходу менше ніж заявлений
- Алан У***
Как раз запас хода напрямую зависит от нагрузки на самокат. Чем больше нагрузка, тем больше мощности он расходует для поддержания скорости.
Представник брендуДоброго дня! Якщо у вас присутній люфт керма - зверніть увагу на гвинти регулювання які знаходяться в елементі кріплення керма. Саме вони передбачені для регулювання цього механізму.
- Сергей Ф***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Обслуговування відмінне,шолом у подарунок отримали,
- Переваги:
- заявлені характеристики
- Недоліки:
- неможливо підключитися до придатка,придаток небачить самокат та закривається.
- Алексей С***
- Виталий В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Щей резинка відірвалась ( вхід для зарядки )....
- Татьяна Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Доброго дня. Це мій третій самокат)
1. Дуже вдячна працівникам Розетки за якість обслуговування. Незважаючи на те, що я прийшла за 5 хвилин до закриття магазину, вони допомогли мені зібрати самокат і відповіли на всі запитання.
2. Відгук про самокат буде вже на порівнянні з тими, що в мене були)
Потужний і міцний. Виглядає стильно. Амортизація є (на одному з минулих самокатів я замінила надувні камери на литі шини і знаю що таке їздити без амортизації).
3. Шолом йшов у подарунок. Цікава конструкція, складається і не займає багато місця. Виглядає лаконічно і стильно.- Переваги:
- Литі шини, великий запас ходу, потужний (з легкістю витримав мене з донькою підлітком), колеса на 10 дюймів, поворотники, доволі широка платформа.
- Недоліки:
- Додаток не встановився. Оновлено на телефоні все, не допомогло.
Важкуватий для жінки, але з такими характеристиками він не може бути легким.
- Иваненко Т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Шолом нам не подарували(((
- Переваги:
- Гарний самокат
- Татьяна Г***
Чому не подарували, якщо повинні йти комплектом?
- МиколаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Не увімкнувся, ані в магазині, ані після повної зарядки
- Переваги:
- Дизайн, заявлені характеристики
- Недоліки:
- Не увімкнувся, вага, розміри
Представник брендуШкода що у вас виникли проблеми з електросамокатом. Рекомендуємо звернутись в авторизований СЦ Acer: посилання
- Д.О.Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Що з додатком взагалі, можна його якось підключити? Підключити самокат просто неможливо чи то блютуз такий слабий в нього. "Асер" щось робить для цього?
- Переваги:
- надовго вистачає і дуже потужний
- Недоліки:
- Не можливо користуватись додатком, амортизація в нього жах
Представник брендуБудь-ласка оновіться до останньої версії в Play Market, застосунок активно розвивається та кожні декілька тижнів виходять оновлення.
- Виталий В***
Другий тиждень користуюсь , додаток не підключається
- Виталий В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Через 20 хвилин поїздки помилка. Мигають аварійки і не можу вимкнути самокат. Вимкнувся після підключення зарядного пристрою. Криво прикручена стійка, довелося корегувати....
Представник брендуРадимо Вам звернутись в один із найближчих СЦ Acer для діагностики: посилання
- Виталий В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Додаток не працює взагалі. Навіть не робить спроби знайти самокат .
- Татьяна Г***
- Алексей С***
1 посилання
2 включить GPS
- Константин С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Перший самокат, доволі непоганий, додаток став на телефон, та відразу зажадав оновити прошивку самокату...Прийшов заряджений на одне ділення , заряджався десь 6 годин...шкода що немає одометра, не вистачає переднього амортизатору, інколи в невеличких ямках руля може несподівано вирвати з рук...
- Переваги:
- Катаюсь дні чотири, їздив на роботу, 10км, та десь 20км по місту,залишок батареї 48% можна їхати по погрунтовим дорогам якщо вони добре накатані або натоптані, гальма теж доволі гарні.
- Недоліки:
- Додаток не функціональний, немає одометра, перемикання швидкостей зроблено не дуже, краще зупинитися та вибрати режим...світло не регулюється по висоті, тому треба обережно рухатись в темряві..
- Александр Н***
В мене такий самий заряджається за -4год
- D_ElВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Для мене це перший самокат-скутер, чоловік подарував. Я очікували кращих вражень і спочатку дуже раділа, тішилась, що буду більш мобільна, але зараз дуже розчарована в цьому транспорті.
Але про мінуси зразу - щось скрпить на платформі, коли їдешь, амортизація жахлива, або ця амортизація в мене не працює, не знаю. Як тоді зробити, щоб працювала, не знаю, не знайшла інфо((((. Якщо їдете не по рівному асфальту, то це просто жесть, а про дрібні ямки взагалі жах. В мене погіршилась ситуація зі спиною, лікар заборонив їздити, якщо не ідеальний асфальт, бо трясе жах, ще й різко стартує, нема плавного пуску, я в шоці просто.
З додатком теж якась лажа... Зараз бачу ще й ціна впала, грошей шкода- Переваги:
- Потужність, надовго вистачає батареї
- Недоліки:
- не відчуваю зовсім амортизацію, некомфортно
Представник брендуБудь-ласка оновіться до останньої версії застосунку в Play Market, він активно розвивається та кожні декілька тижнів виходять оновлення. Якщо у вас виникли проблеми механічного характеру, рекомендуємо звернутись в авторизований СЦ Acer для діагностики. Для плавного старту рекомендуємо вибрати режим найнижчої швидкості.
- ИринаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
На відміну від 3 моделі, цей самокат увімкнувся, зарядився і поїхав)) Поки що всім задоволена. Швидкість до 25 км має набирати. Я розігналась до 23 км. Каталась з дитиною 5річною. Задоволені.
- Переваги:
- Відповідає характеристикам
- Недоліки:
- За 2 дні обкатки не виявили.
- Олександр Т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Доброго дня,не працює додаток,через секунду закривається.Всі дозволи надані,додаток eMobility.
Представник брендуДякуємо за звернення, перевіримо інформацію.
- Ірина М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Доброго дня! Не працює додаток! Спробували на трьох андроїдах та одному айфоні!!! Гроші не маленькі! Мабуть ще потрібно докупити новий смартфон,тисяч за 40,щоб увімкнути круїз контроль і побачити пробіг самоката! Погано, дуже погано!!!
- Недоліки:
- Не працює додаток!
Представник брендуДоброго дня! Переконайтеся що ви використовуєте правильний додаток. Для цієї версії електросамокату потрібно використовувати додаток "Acer eMobility". Стара версія цього додатку ("Acer Electric Scooter Series 5") не буде сумісною з новою моделлю. Також переконайтеся що для додатку не було встановлено будь яких обмежень на вашому смартфоні.
- Ірина М***
Додаток використовуємо правильний - eMobility. Всі дозволи програмі надані. Та всеодно не працює -вибиває з додатка.
- Егор Б***
У мене теж вилітає додаток на moto edge 20
- Алексей С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Хороший самокат.катаю дней 5.режим спорт+ на горку в Харькове едет на любую 25км/ч.из этого тяжело сказать сможет ли он проехать 60км...думаю нет.40-да.из минусов(а это круиз контроль) не смог найти самокат в приложении на более чем 6 устройств андроид разных моделей.просто не видит самокат в приложении,в блютус поиске он есть.ищу айфон,это последняя надежда на круиз
- Переваги:
- хорошая тяга на спорт+
- Недоліки:
- не работающее приложение
- Єгор Б***
Ви можливо не той додаток поставили,от
посилання
У мене самокат знаходиться, але додаток крешиться
- Євгенія Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Модель має амортизатор. Їжджу інколи по брувці, то супер. Комфортно.
- Переваги:
- Потужний
- Недоліки:
- Важкий
- Павел К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Этой мой второй самокат, купил вместо Xiaomi, потому-что хотелось что-то более новое и мощное. мотор 400+ Вт просто необходим, поэтому выбрал этот. Запас хода с моей манерой езды и подъёмами составляет около 40 км. Ещё понравилась широкая платформа для ног, позволяет удобно разместиться и чувствовать себя уверенным при езде. Создал учётную запись в приложении, функционал минимальный, но позволяет управлять некоторыми возможностями самоката. Если нужен круиз-контроль, то установка необходима.
- Переваги:
- Большие колёса, хорошая динамика, стильный дизайн
- Недоліки:
- Слишком простое приложение, довольно тяжёлый (учитывайте при покупке), хотелось бы более быструю зарядку
- Егор Б***
У мене додаток вилітає постійно. У вас не було такого?
- Игорь Ч***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Очень неплох, на деле оказался еще лучше. Я под 100 кг и все мне всегда не нравится. С горки я красавчег, под горку - бегемот. Не могу сказать что сейчас взлетаю, но ОН НЕ ТЕРЯЕТ скорость. Этот самокат, который меня везет и не напрягается.
- Переваги:
- Выдерживает меня.
- Недоліки:
- Еще мощней мотор бы, но это наверное тонны денег стоит.
- Василь К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Набридло користуватися самокатами від Bolt, та віришив знайти, купити собі власний. Чесно трохи здивувало, що ноутбучна компанія вирішила продавати скутери, але цей мені сподобався. Велика платформа, швидко розганяється і вцілому їздити з дому на роботу достатньо комфортно.
- Переваги:
- Велика платформа, швидкий розгін, є амортизатор, "відносно" легкий, довго тримає заряд
- Недоліки:
- Складнощі з першим прикрученням керма, слабкий ліхтарик, поганий дзвінок (можна було електричний)
- Святослав Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Самокат ззовні здається міцним. Складання та розкладання відбувається швидко і без зусиль, Акумулятор реально дає десь 45-50 км на одному заряді, заряджається доволі швидко. Світло, поворотники у самоката доволі помітні на дорозі в темряві. Дискові гальма нормально та надійно гальмують, один раз навіть зі свистом тормознув) Один мінус що потім робити з коробкою, чи треба її зберігати для гаранії не знаю, а місце вдома займає. Ну і хотілось би запасні шини у комплекті, у мого старого Сяомі були, але цей краще по всім іншим параметрам, тож переживу думаю…
- Константин С***Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Доповню відгук, запас ходу при використанні на максимальній швидкості десь 30-35км, за рік програмне забезпечення суттєво не оновилось, самокат непоганий, але наприклад відсутність одометра яку виробник свідомо не реалізовує, свідчить про те що пробіг суттєво менший за заявлений...Ну а відсутність запчастин на нього в широкому продажу, це окрема історія треба щось вигадувати або везти в недешевий сервіс....
- Переваги:
- Працює...
- Недоліки:
- Згадане вище...