Оплачуйте Карткою Rozetka

Відгуки покупців про Пилосос Electrolux безпровідний, автономна робота до 45хв, вага-2.65кг, НЕРА, 2в1, турбо-щітка, 2 насадки, білий

Оцінка користувачів 4.6/5
  • Христина З***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір виробу: Білий

Два роки працював відмінно, зараз пропала підсвітка, маленький пилосос працює добре, а коли вставити в основний- немає потужності всмоктування. Чи можна його відремонтувати?

Доброго дня! Дякуємо за звернення. Зверніться, будь ласка, в сервісний центр. З більш детальною інформацією про гарантійне обслуговування Ви можете ознайомитися перейшовши за посиланням .

Представник бренду

Добрий день, Христина! Дякуємо за відгук та вибір техніки нашого бренду. З повагою, команда Electrolux.

• Тіна Р***

Зручний

Представник бренду

Добрий день, Тіна! Дякуємо за відгук та вибір техніки нашого бренду. З повагою, команда Electrolux.

• Андрій
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір виробу: Білий

Все супер, виконує свої функції. В поєднанні з роботом пилососом повністю задоволений.

Переваги:
    Зручний, компактний, добре втягує,
    Недоліки:
      Представник бренду

Добрий день, Андрій! Дякуємо за відгук та вибір техніки нашого бренду. З повагою, команда Electrolux.

• Гречка О***

Виробник всі функції

Представник бренду

Добрий день, Олександр! Чим можемо допомогти? З повагою, команда Electrolux.

• Лилия
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір виробу: Білий

Пилососу 2 роки. Працював ідеально. Тепер перестав тянути і не крутиться щітка при включанні. Що може бути причиною? І чи підлягає ремонту?

Представник бренду

Добрий день, Лілія! Для детальної консультації та вирішення питання рекомендуємо звернутись за номером гарячої лінії 0 800 50-80-20. З повагою, команда Electrolux.

• Артем К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір виробу: Білий

Пилосос гарний та практичний у використанні, до комплекта ще докупив насадку ZE160.

Представник бренду

Добрий день, Артем! Дякуємо за відгук та вибір техніки нашого бренду. З повагою, команда Electrolux.

• Оксана Н***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір виробу: Білий

Сегодня получила в пункте выдачи Розетки (с безупречным обслуживанием - за что им огромное спасибо) уже третий в моей практике аккумуляторный пылесос Electrolux. Надеюсь, он прослужит мне так же верно и качественно, как и предыдущие два - поэтому я опять остановила свой выбор на этом бренде. Пока поставила на зарядку, в работе ещё не использовала. Но очень была рада, что теперь Electrolux предоставляет опцию замены батареи. Это не просто радует) Похвалила себя за удачный выбор)

Переваги:
    Указала выше
    Недоліки:
    Пока не обнаружено
      Представник бренду

Добрий день, Оксана! Дякуємо за відгук та вибір техніки нашого бренду. З повагою, команда Electrolux.