Топи продажів

Відгуки покупців про Великий килимок для ванної кімнати, кухні, нековзний, HOME, килим у ванну суперпоглинаючий, діатомітовий, 50х80 см EAN6663544103

Оцінка користувачів 4.88/5
  • Оксана Л***
    Відгук від покупця. Продавець: Eligos

Дуже якісний килимок, гарно вбирає воду та дуже швидко висихає, по плитці у ванній взагалі не ковзає.Супер-рекомендую!

Переваги:
    Дуже якісний та надійний килимок. За такі гроші- взагалі топ!
  • Іван
    Відгук від покупця. Продавець: Eligos

Розміри відповідають заявленим. Матеріал приємний на дотик, не ковзає, різкого резинового запаху не відчувається. Звісно, слід дивится як буде далі в експлуатації, але поки враження непогані. Сподіваюсь служитиме. Відправили дуже швидко, дякую продавцеві за оперативність

• Продавець  Eligos

Ми дякуємо Вам за вибір нашого магазину! Завжди раді надати якісний товар, швидку доставку та ПОВНУ ГАРАНТІЮ для всіх наших покупців! Будемо раді бачити Вас в майбутньому! Продавець ELIGOS

• Анатолій С***
    Відгук від покупця. Продавець: Eligos

Чудовий килимок для ванни! Стильний, приємний на дотик і не ковзає. Добре вбирає вологу, швидко сохне та гарно вписується в інтер’єр. Користуватись — одне задоволення. Рекомендую

Переваги:
    Добре вбирає вологу, швидко сохне

• Оксана Л***
    Відгук від покупця. Продавець: Eligos

Коврик дуже класний, гарно поглинає вологу, після прання в пральній машині з ним нічого не трапилося.

• Владислав М***
    Відгук від покупця. Продавець: Eligos

Килим супер! Задача була не розносити розтавший сніг з взуття. Килим відмінно забирає вологу! Візуально гарний, функціонально- як треба. Моя сім'я задоволена! На фото він місцями вологий. В житті колір рівномірний.

Переваги:
    Всмоктує вологу на відмінно, гарний вигляд

• Ірина Д***
    Відгук від покупця. Продавець: Eligos

Замовлення отримала дуже швидко.
    Дякую, Продавцю.
    Килимком задоволена. Дійсно, гарно поглинає вологу, не ковзається і має гарний вигляд. І ціна зараз чудова!

Переваги:
    Ціна і якість

• Юрій К***
    Відгук від покупця. Продавець: Eligos

Користуємось більше трьох місяців. Поки що дуже задоволені.

• Ира Л***

Дуже зручний

Переваги:
    Щiльно держиться на пiдлозi
    Недоліки:
    Не помiтила
    • Продавець  Eligos

• Марія П***
    Відгук від покупця. Продавець: Eligos

Все підійшло, ціна, якість норм

Переваги:
    Все ок

• Вика Р***

Дуже задоволені. Килимок просто супер. Якість відмінна

• Светлана О***
    Відгук від покупця. Продавець: Eligos

Чудова річ після душу, швидко вбирає вологу та висихає. Не має специфічного запаху. Швидка відправка.
    Подяка

Переваги:
    Якісний, великий, швидко сохне
    • Продавець  Eligos

• Вікторія

Гарний стильний килимок

• Сергей
    Відгук від покупця. Продавець: Eligos

Гарний килимок, хорошої якості.

Недоліки:
    Поки немає
    • Продавець  Eligos

• Юрий А***
    Відгук від покупця. Продавець: Eligos

Коврик сразу понравился,прорезиненный,не скользит, довольно плотный и теплый,закажу еще для коридора.

Переваги:
    Для кафеля то что надо.
    • Продавець  Eligos

• Юрій
    Відгук від покупця. Продавець: Eligos

зручний і приємний у користуванні

Переваги:
    розмір 50х80 ,
    • Продавець  Eligos

• Молчанская о***

Дуже гарний килимок!!!
    Не знаю,як я раніше без нього жила...
    Не ковзає,відмінно вбирає вологу,швидко висихає!!!!

Переваги:
    Те,що давно шукала
    Недоліки:
    Не має
  • Юрій Х***

Дуже гарна якість!

• Микола П***

Швидко сохне

• Ірина Н***
    Відгук від покупця. Продавець: Eligos

Килимок сподобався, гарно вбирає вологу.

• Ирина К***
    Відгук від покупця. Продавець: Eligos

Просто супер!Чудовий килимок, повністю задоволена!
    Килимок перевершив усі очікування! Дійсно миттєво поглинає вологу, ніжки після душу залишаються сухими, а на підлозі немає жодних калюж. Дуже приємний на дотик, стильно виглядає у ванній і зовсім не ковзає. Однозначно рекомендую до покупки, чудова річ!

Переваги:
    Всім якостям відповідає!
  • Тетяна В***
    Відгук від покупця. Продавець: Eligos

Зручний, добре вбирає воду і швидко підсихає

• Наталія Н***
    Відгук від покупця. Продавець: Eligos

ВIдмiнний коврик! Красивий, надiйний, швидко сохне. ЯкIсна рIч за адекватнI грошI. ПовнIстю задоволена покупкоюРекомендую!!!

• Ольга С***
    Відгук від покупця. Продавець: Eligos

Ідеальний килимок для ванної.
    Дуже задоволена покупкою! Цей килимок перевершив усі очікування. Почну з головного – він абсолютно не слизький, навіть коли виходиш із душу, ноги стоять впевнено.
    Вологу вбирає просто чудово. При цьому він дуже легкий і тонкий. Але головне – він блискавично сохне!

Окремий комплімент дизайну – виглядає стильно та дорого, пасує до будь-якого інтер’єру. А на дотик він неймовірно приємний, м’який, софт тач.

Недоліків для мене взагалі немає. Додам ще, що доставка була дуже швидкою – приїхав уже наступного дня. Рекомендую всім, хто шукає практичність і красу в одному!

10/10

Переваги:
    швидко абирає вологу, швидко сохне, не слизький
  • Лєна К***

Реально не ковзає
    Швидко вбирає воду
    За таку ціну якість просто неймовірна

• Соломія Н***
    Відгук від покупця. Продавець: Eligos

Зручний, красивий, не ковзає, впитує вологу, зручний у прибиранні

Переваги:
    Виконує свою функцію
  • Заяц И***
    Відгук від покупця. Продавець: Eligos

Дуже гарно виглядає , воду гарно впитує

Переваги:
    Гарно вбирає воду
    Недоліки:
    Поки не знайшла
  • Юрій Ц***
    Відгук від покупця. Продавець: Eligos

Якісний килимок, гарно пасує для ванної і туалету.

Переваги:
    Впитує вологу
    Недоліки:
    Не виявив
  • Ирина Х***
    Відгук від покупця. Продавець: Eligos

Супер задоволена товаром. Нарешті знайшла те, що швидко сохне. Прощавай мокра підлога!!!

Переваги:
    Швидко сохне. Топ за такі гроші.
  • Олександр
    Відгук від покупця. Продавець: Eligos

Килимок дуже гарний, нековзкий, коштує недорого і виглядає естетично. Для невеликих ванних кімнат - саме те, що треба

• Тетяна С***
    Відгук від покупця. Продавець: Eligos

Добрий килимок для ванної кімнати, поглинає вологу, легко чистити. Розмір відповідний. Рекомендую.

• Федір Л***

Гарно впииує вологу

• Максим М***

товар відповідає опису

• Людмила Ш***
    Відгук від покупця. Продавець: Eligos

Хороший килимок для ванної кімнати, не ковзає по плитці, вбирає вологу, стояти на ньому приємно. Дякую продавцю за оперативність

Переваги:
    Не ковзкий , вологопоглинаючий
    Недоліки:
    Можливо аби був трішки більший за розміром
  • Олександр К***
    Відгук від покупця. Продавець: Eligos

Чудовий килимок, нековзний, добре поглинає вологу

Переваги:
    Ціна-якість
  • Зінаїда К***

Килимок чудовий

Переваги:
    М'який, добре поглинає вологу
  • Мар'я К***
    Відгук від покупця. Продавець: Eligos

Реально классно впитывает воду, не маленький, чего я боялась, в небольшую ванную комнату или под душевую кабину пойдет на ура